همي ديشب منو براي هميشه ترك كرد
همي ديشب منو براي هميشه ترك كرد
ديشب همي براي هميشه رفت ،دكتر گفته بود ديگه پير شده اما با اينكه آماده بودم خيلي سخت بود.ديروز ساعت 4 كه اومدم خونه مثل هميشه رفتم پيشش بهش غذا دادم حالش خوب بود اومد خورد اما خيلي كم نه مثل هميشه كه ميافتاد رو غذا و رفت خوابيد.
ساعت 9 بود از خواب پاشد ديدم ميخواد بياد آب بخوره نميتونه تعادل نداره و تلو تلو ميخوره ،آوردمش بيرون نفسهاش تند شد .ازش خواهش كردم بمونه اما....به دكتر زنگ زدم يه نسخه داد گفت سريع بخر و بهم زنگ بزن .خواهرم رفت نسخه رو بگيره اما همي صبر نكرد.افتاد كف اتاق و نميتونست نفس بكشه .هي دهنشو باز و بسته ميكرد دوباره به دكتر زنگ زدم گفت اون به دارو نميرسه گفت زيرش يه حوله داغ بگذارم و ببرمش جايي كه هوا باشه .فقط چند دقيقه طول كشيد .جلوي چشمام جون ميكند و هيچ كار نميشد كرد.با هاش خداحافظي كردم و بوسيدمش و خاكش كردم:
آرام آغوشش بكش اي خاك سنگين...........او هستي من بود در اين شهر غمگين
نازنينم من ديگه خواب راحت ندارم ،اميدوارم تو خوب بخوابي
بچه ها منو ببخشيد احتمالا چند روزي سايت نميام حالم خوب نيست و حوصله هيچي رو ندارم
شيما- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
رد: همي ديشب منو براي هميشه ترك كرد
mariana- کاربر متوسط لاک پشتی
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
ایتی منم 2سال پیش از پشیم رفت اما رفتنش خلی آروم بود و قبلش تونستم خوب بغلش کنم...وقتی گذاشتمش سر جاش دیدم که...
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
شما همه کار برای همی کردین و این بیشترین ارزش را دارد و قطعا همی هم متوجه توجه و علاقه شما به خودش شده است.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
اشکمو درآوردی. خدا بهت صبر بده
مونا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
» لاكپشته بركه اي اروپايي...خوابه هميشه
» ارثيه براي سگ
» نور براي لاكي
» براي اليساي من دعا كنيد