همه گربه هاي من (شیما)
همه گربه هاي من (شیما)
اين خانمي با بچه هاش.كه البته يكيشون رو چون مادر نداشت به سرپرستي قبول كرده و شير ميداد (اون سفيده رو )مادرش رفت زير ماشين ]
اين پشمكه خيلي خوش اخلاقه]
اين بلكي سياهه سياهه اما چشماي سبز قشنگي داره ]
اينا هم رنگارنگ و نازي هستن .رنگارنگ اعصاب نداره اما نازي خوبه.ملوس كه ژست عكس هم ميگيره براماين آنكو نازنينه با اون چشمش كه ديوونم ميكنه و تا حالا دوبار سعي كردم و نگذاشته بگيرمش
اين هنرمنده چن هميشه تو دانشكده هنره
اين نانا ست
اين زيبا خانومه
اين دوست صميمي منه اسمش آرام هست . ميپره ميشينه روي پام
بعد از غذا ميچسبه بهم
اينجا با كوچول بچه خودشه
اين هم كوچول خانوم كه يه جا زخمي شد و البته الان زخمش ديگه خوب شده
اينهام به ترتيب از راست به چپ ماماني،طلايي،رنگارنگ و نازي هستن
شيما- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
رد: همه گربه هاي من (شیما)
marzieh- همکار گفتگوی لاک پشتی
میشه توضیح بدین چه غذایی و چجوری و کجا بهشون میدین؟ فکر کنم توضیح این موارد می تونه برای دوستان به عنوان یک راهنما مورد استفاده باشد تا بدانن چه غذایی را و چجوری و در چه مکانی و ساعتی باید به گربه ها بدن.
ممنون
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
جاهاشون رو ديگه حفظ شدم هر كدوم يه جاي مشخصي هستند (جلوي سلف،پشت مسجد،جلوي تعاوني)ميم همون حوالي و پيش پيش ميكنم يا صداي پلاستيك غذا رو در ميارم ميان البته چون سر ساعتهاي خاص ميرم ديگه خودشون منتظر وايسادن (7 صبح و 12 ظهر)بعضي هاشون مثل رنگارنگ و نازي كه صبح جلوي سرويس ميان استقبالم ،آرام هميشه جلوي دانشكده خودمونه و منو در تمام مدت غذا دهي به بقيه هم همراهي ميكنه .
نكته خوبش اينه كه با خدماتي ها هماهنگ كردم و اونها باقي مانده غذاها رو جارو نميزنن يا ظرفهاي شير رو بر نميدارن .
براي پنجشنبه و جمعه كه تعطيله غذاي خشك به مقدرا زياد جاهاي مشخص هميشگي براشون ميريزم و ميرم
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
marzieh- همکار گفتگوی لاک پشتی
tortoise- دوست گفتگوی لاک پشتی
12 تا 1 هم همانطور كه احتمالا همه ميدونيد ساعت نهار و نماز است ما هم آنوقتها كه تازه كار بوديم در اتاقمان باز بود بروي دانشجو كه حرفها شد و گفتند بي نماز است و...خلاصه ما هم اين ساعت در اتاقمان را بستيم و از آنجا كه غذاي دانشگاه فقط مرغ و كبابش خوب است كه آنهم به درد ما نميخورد با نهار كاري نداريم و پيش نماز مسجد هم كه حسابي حرصمان را در مياورد و چند بار با او سر آنچه در روضه اش ميگويد بحث كرديم لذا مسجد را هم كنار گذاشتيم پس اين ساعت را اختصاص داديم به نهار بچه هايمان (گربه ها) تا هم عبادتي كرده باشيم و هم سياحتي
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
منم یه زمانی 13-14 تا گربه ی خیابونی داشتم...
چند تاشون رفتن زیر ماشین...چند تاشون رو انداختن توی گونی و بردن و الان 4-5 تا گربه بیشتر واسم نمونده...
...- کاربر خوب لاک پشتی
خورشید- حامی حیوانات لاک پشتی
من 1 پیشی نیاز دارم . اگه سراغ دارین با من تماس بگیرید(فوری)
09122103310
منتظرم[/b]
Reza Sh- کاربر تازه وارد لاک پشتی
با شماره دكتر معماريان تماس بگير فكر كنم دارن
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
» تصاویر اشتیاق گربه سانان به بازی با رایانه/ تولید نرم افزار گربهای
» یک گربه ایرانی، بهترین و زیباترین گربه جهان!
» گربه ايراني اشرافي ترين گربه جهان شد
» تفاوت گربه نر و گربه ماده چیه؟