بهداشت و نگهداری از ماهی قرمز
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
رد: بهداشت و نگهداری از ماهی قرمز
بازم توصیه می کنم ماهی قرمز نخرید ولی اگه خودتون یا خانواده یا دوستان خریدید می تونید از این طریق به اونا کمک کنید.
msafdel- همکار گفتگوی لاک پشتی
-
marzieh- همکار گفتگوی لاک پشتی
marzieh نوشته است:آقا محمد ، شیما خانم و بقیه دوستان ممنون از زحماتتون میتونم ازتون اجازه بگیرم و مطالب رو با ذکر نام و منبع برای روزنامه محلی شهر بفرستم(رفسنجان)؟ من بعضی وقتها برای روزنامه های شهر مطالب مناسبتی مینویسم . مسئله ماهی قرمز شب عید واقعا یک موضوع مهمه که دنبال یک متن مناسب براش میگشتم.
بله مرضیه خانم حتماً
لطف می کنید اگر منتشر شد به ما هم اطلاع بدید تا بدونیم چطور و چقدر از فعالیت های ما امسال استقبال شده تا برای سال آینده برنامه ریزی داشته باشیم.
اين مطلب آخرين بار توسط MohammadRN در 2/26/2011, 19:36 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
msafdel نوشته است:من با یکی از دوستام صحبت کردم که تو خونشون یه حوض دارند و هر سال بعد از عید کلی ماهی قرمز از این دست فروشا می خره و میندازه تو حوض تا جونشونو تا حد ممکن نجات بده. قرار شد که بعد از عید یه روز قرار بذاریم هر کس که دوست داشت ماهی هاشو بیاره بده من ببرم بندازم تو حوض خونشون. فقط کافیه تا بعد از تعطیلات ماهی ها رو خوب نگهداری کنید که فکر نکنم برای اعضای این سایت کار مشکلی باشه
بازم توصیه می کنم ماهی قرمز نخرید ولی اگه خودتون یا خانواده یا دوستان خریدید می تونید از این طریق به اونا کمک کنید.
آقای صافدل ممنون. کار بسیار عالی ای می کنید.جتماً دوستان همین کار را خواهند کرد
ممنون از همه دوستانی که در تلاش هستند تا به نوعی همکاری داشته باشند.
-
راهنمای نگهداری از ماهی قرمز
-
من دانلود کردم، توضیحاتتون خیلی کامل و جامع بود. پارسال من خیلی سریع راهنمای گلدفیش انجمن را آماده کردم و شاید اشکالاتی هم دارد ولی امسال حتما از راهنمای کامل شما استفاده خواهیم کرد.
باتشکر
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
شيما- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
-
منتظر یه سورپرایز باشید!!!!!!
-
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
مقاله هایی که تا این لحظه در این تاپیک منتشر شده بود یعنی مقاله ی جناب محمد صافدل و 2 مقاله خودم رو به صورت یک کتاب الکترونیک تلفن همراه در آوردم. این کتاب در اکثر تلفن های همراه اجرا می شود.
دو فایل jar و jad در فایل زیپ شده زیر قرار دارد. پس از دانلود این فایل را از حالت زیپ خارج کنید و فایل های jar و jad را در تلفن همراه خود وارد کرده و سپس نصب نمایید. فایل ها را با بلوتوث می توانید برای دیگران بفرستید تا آنها هم با نصب این کتاب مقالات منتشر شده را با تلفن همراه مطالعه نمایند.
با تشکر
محمد رسولی نژاد
گفتگوی لاک پشتی
-
-
-
-
خيلي خوب بود
مرسي از همه
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
کارت پستالهای شما و آقای صافدل به تعداد حدودا 150 تا چاپ شدند و به مراجعین به محل کارم اهدا شد. عکسهاتون به همراه متنهایی که خودم تهیه کرده بودم در سایز A4 در مکانهایی که پر رفت و امد هستند مثل مطب ها و مراکز بهداشتی ،و دانشگاه در برد نصب شدند.و همچنین برادر شوهر عزیزم اونها رو رو سیستم اتو ماسیون دانشگاه برای کل پرسنل گذاشت. یک متن هم نوشتم که با عکس دادم به پرخواننده ترین هفته نامه شهر که چاپ شد اما از عکسهایی که داده بودم عکس گلدفیش خوشگل فواد رو برای چاپ انتخاب کردند.البته با اجازه در ضمن متن نگهداری از ماهی قرمز هم قرار است این هفته( با ذکر اسم سایت به عنوان منبع )چاپ بشه.
کلیه مطالب فوق بدون ذکر نام انتشار یافتند.
از این همه فعالیت و کمک شما تشکر می کنم. خیلی خوشحال شدم از عکس گلی ها هم استفاده کردن. کاش می گفتین در کدام هفته نامه چاپ شده است و تصویری ازش قرار می دادین.
ممنون
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
يه كار ديگه كه ميتونيد بكنيد اينه كه ماهي هاي كوچك شيشه اي بگيريد كه يك حباب آنها را روي آب نگه ميدارد و خيلي هم زيبا هستند من به همراه كارت پستالها يكي هم از اين ماهي ها به هر كس دادم تا به جاي ماهي قرمز سر سفره بگذاره
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
گفتگوی لاک پشتی
محمد رسولی نژاد
-
یه نمونش در سایت موبفا
با توجه به نزدیک شدن به پایان سال 89 و آغاز سال 90 بر همین اساس فروش ماهی قرمز هم شروع میشه و به دلیل اینکه خیلی از مردم که ماهی قرمز می خرند اطلاعاتشون در مورد نگهداری از این ماهی کامل نیست تلفات عظیمی در تعطیلات نوروز داریم. این کتاب تلاشی است از ** و انتشار آن از موبفا . هم اکنون این راهنما را که برای موبایل طراحی شده است از موبفا دانلود نمایید و ماهی قرمز شب عید خود را برای مدت طولانی تری حفظ کنید.
لینک مستقیم : Download
پسورد فایل : www.Mobfa.Org
حجم : 0.7 MB
لینک مطلب در سایت موبفا
-
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
» نگهداری ماهی در تنگ آب
» نگهداری لاکپشت گوش قرمز در حوض
» نگهداری گوش قرمز در باغچه
» نگهداری موقت در ایام عید از لاک پشت گوش قرمز