واگذاري گوش قرمز زير 1سال
صفحه 2 از 2 • 1, 2
رد: واگذاري گوش قرمز زير 1سال
احتمالا ازش میترسه
فکر میکنه میخوای بهش آسیب برسونی
نوازشش کن بذار بهت اعتماد کنه
من با لاکیم حرف میزنم نوازشش میکنم تا بذاره بهش دارو بدم
یه کم لجبازی میکنن ولی میشه گولشون زد
سعی کن به زور نیاریش بیرون از لاکش
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
شما دوستي كه از من عكس خواسته بوديد !
ببخشيد لاك پشت . لاك پشت ديگه .همشونم يه شكلند...ديگه عكسشو مي خواي چيكار؟؟! اونم با تاكيد "حتما"؟؟!!
به هر حال به خاطر تازه كار بودن زياد وارد به گذاشتن عكس نيستم...البته وارد كه چه عرض كنم اصلا نيستم
بله بل من از شما عکس خواسته بودم.
اما بهتره اینو بدونید که بیماری رو از روی عکس هم میشه شناخت.
پس عکس خیلی مهمه!
در ضمن پست های شما خیلی درش پرخاش وجود داره.
اینجا یه محیط دوستانه ست.
ینجا کسی که لاکپشتش رو با صابون نشسته که دلت واسش بسوزه به صاحبش پرخاش کنی....
البته به من ربطی نداره اگر هم در مسائل شما فضولی کردم ببخشید.
اما پست های خودتون رو در این تاپیک بخوانید و ببینید که چقدر پرخاش و بی احترامی در آن ها وجود داره...
Koosha_Raisi- دوست گفتگوی لاک پشتی
بعد فرستادن پيام بالا ، تازه اون پيغام خصوصي شما رو ديدم و بابت لطفي كه كردي ممنونم
خيالمو راحت كردي..... بازم تشكر...
راستي عزيزم اگه اون پيغام خصوصي شما رو زودتر خونده بودم شايد اصلا كامنت بالا رو واست نمي ذاشتم!!!!
خوب آخه اونجا خيلي مهربون بودي
R.R- کاربر تازه وارد لاک پشتی
من هم در مورد بیماری گرفتن از لاک پشت های گوش قرمز هرچی که خوندم و شنیدم از سایت ها و روزنامه ها بوده .
اما طبق تجربه ، اساتید این سایت و اینکه تا به حال اکثرشون تعدادی لاک پشت گوش قرمز بزرگ کردن ، بدون اینکه بیماری بگیرن
پس فکر کنم بشه گفت که قبل و بعد از دست زدن به لاکیتون ، وقتی که خوب دستاتون رو بشورین ، پس دیگه مشکلی پیش نمی یاد
البته گفتن که بچه های 5 سال به پایین و افراد مسن که بدنشون ضعیف تر از یه فرد معمولیه نباید به گوش قرمز ها دست بزنن
من این مطالب رو در مقاله های مختلف خوندم
که فکر می کنم در این سایت هم در موردش نوشته شده باشه
فکر می کنم اسم بیماری که انسان از این لاک پشت می گیره ، سالمولناست
و نظر من راجع به سخت گیری وزارت بهداشت اینه که:
چون ما ایرانی ها یا جهان سومی ها
تا بچه هامون حیوانی رو می خوان براشون می خریم به عنوان اینکه با اون موجود سرگرم بشن
در حالی که اصلا به نکات بهداشتیش توجهی نداریم و فکر نمی کنیم که یک بچه ، در حالی که خودش کوچک و کودکه ، نمی تونه از نوزاد حیوانات و یا کلا حیوانات نگهداری کنه
مثلا : جوجه مرغ ها و یا اردک هایی که هر ساله فروخته می شن و بچه هایی که می خرنشون نهایت تا سه ، چهار هفته زنده نگهشون می دارن .
و شنیدم یک مسائل دیگه هم ، هست درباره این سخت گیری ها که اون دیگه گفتنی نیست و شاید فقط شایعه باشه .
و قصدم توهین به هیچ ایرانی و جهان سومی نبود
چون خودم هم یک ایرانی و جهان سومی هستم
و توضیحاتی که دادم هم فقط شنیده هام بودن
dordon- کاربر خوب لاک پشتی
دلیلی نمی بینم که اینجا بخوام مثل شما رفتار کنم و این مساله را ادامه بدم. ناراحتم که ناشناخته شماره ام را به تو دادم. حرفهای بی ادبانه شما جز زیر سوال بردن شخصیت خودت چیز دیگری نیست. جز تاسف برای شما کار دیگری نمی توان کرد.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
هر کسی یه جوری حرف میزنه نباید از حرفای هم ناراحت بشیم
شاید واقعا رزا موقع تایپ این پستها خندان بوده و قصد توهین به کسی رو نداشته و برداشت بقیه از حرفاش خوب نبوده
منم وقتی اولین بار این پستها رو خوندم گفتم چرا الکی به هم میپرن ولی وب خودشون گفتن من موقع تایپ بودم
رزا جان من چهارشنبه میرم پیش آقای دکتر معماریان اگر میتونی و میخوای لاکیتو بیار اونجا بدش من ببرمش دارو هاشو بدم بهش بعدش هم یا خودم نگهش میدارم یا میدمش به کسی که بخواد
اگر موافقی بگو که قرار بذاریم
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
من که درگیر نبودم.
Koosha_Raisi- دوست گفتگوی لاک پشتی
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
منتها بحث اینجا اینست که یک کاربر تازه وارد خیلی بی ادبانه به سوالات پاسخ می ده. علیرغم انتقاد از ایشون بابت سرکار گذاشتن به شخصه بنده به دلیل دادن شماره تلفن به ایشون، خیلی بی ادبانه هر آنچه که دلشان می خواد را به ادم نسبت می دن. بچه هایی که با ایشون سروکارشون افتاده و از سر حس مسئولیت به دلیل عضو قدیمی تر بودن در این سایت از ایشون اطلاعات اضافی خواستند، صابون این فرد به تنشون خورده (اگر از ابتدا چند تا پست این تاپیک را مطالعه کنید دستتون میاد).
من به همین خاطر از ادمینهای عزیز خواستم که از یک فرد کمکی استفاده کنند برای نظارت که به محض مواجه با این قضیه اخطار داده بشه که مثل این مورد خیلی بحث جلو نره.
الانم که متوجه شدم speedy عزیز این مسئولیت وقت گیر را قبول کردند که واقعا به همتشان تبریک می گم.
این تنها یک توضیح بود برای روشن کردن اذهان چون من خودم متاسفانه ناخواسته درگیر شده بودم و خواستم به نوعی تبری خودم را نشان بدم.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
اگه باز هم بحثی به جز واگذاری لاک پشت در این تاپیک بشه ، اون رو قفل می کنم و با کاربران که بحث رو ادامه می دهند ، برخورد شدید خواهد شد.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
صفحه 2 از 2 • 1, 2
» واگذاري لاكپشت گوش قرمز
» واگذاري لاك پشت گوش قرمز كوچولو
» واگذاري فوري سه لاكپشت آبي به همراه تراريوم در شيراز
» واگذاري لاك پشت زيباي من