لطفاً یکی به من و لاکیم کمک کنه!لاکیم مریضه!
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: تجربه و سوالات نگهداری از لاک پشت بیمار
لطفاً یکی به من و لاکیم کمک کنه!لاکیم مریضه!
atieh- کاربر تازه وارد لاک پشتی
رد: لطفاً یکی به من و لاکیم کمک کنه!لاکیم مریضه!
تتراساکلین هم حتما به چشماش بزن
دوم شرایط نگهداریت چطوریه ؟
باید یک اکواریوم همراه با خشکی لامپ فلورسنت برای uv و لامپ هالوژن برای گرما و بخاری و فیلتر حتما داشته باشی
احتمالا شرایط نگهداریت خوب نبوده که بیمار شده
نیاز به آنتی بیوتیک داره البته با تجویز دامپزشک. با دکتر حتما تماس بگیر
abtin3- همکار گفتگوی لاک پشتی
بهترین راهنمایی را از ایشان میتوانید بگیرید
Ehsan Jannati- همکار گفتگوی لاک پشتی
محیط زندگیش هم یه آکواریوم حدوداً 50*50 .بخاری نداره ولی خودم آکواریومش رو نزدیکای شوفاژم میذارم و حواسم هست که دمای آبش از 24-25 درجه پایین تر نیاد.کف آبش هم شن و سنگ ریزه و اسفنجه که یه شیبی هم داره که هر وقت خواست از آب بیاد بیرون،البته قد خودش در حدیه که اگه پاهاش کف آکواریوم باشه هم راحت سرش ازآب بیرون میاد.لامپ فلورسنت و فیلتر هم نداره ،اما خودم معمولاً نمیذارم آبش خیلی کثیف شه و عوض می کنم،حتی وقت غذا دادنشم تو یه ظرف دیگه بهش غذا میدم و بعد می شورمش و برش می گردونم تو آکواریومش که آبش به خاطر غذا کثیف نشه.بیرون از آب و تو آفتاب هم میذارمش چون خودش انگار کلاً خشکی رو بیشتر از آب دوست داره! البته این چند وقت یه طوری بود که دیگه به زور باید تو آب می بردمش و بیشتر تو خشکی بود که شاید براش بد بوده.
یکی از مشکلاتی هم که الان باهاش دارم اینه که نمیدونم تو این شرایط چه غذایی رو و چجوری بهش بدم،چون خودش چیزی نمیخوره
امروز همه سعیم رو می کنم که ببرمش پیش دکتر ... :(
اگه بتونی حدود 25000 تومن برای تراریومت خرج کنی یک تراریوم خوب می شه و امکان بیمار شدنش هم کم می شه
بخاری حدود 4000 تومان بستگی به نوع
تاپ فیلتر حدود13000 تومان
لامپ هالوژن حدود 500 تومان
پایه لامپ هالوژن حدود 7000 تومان بستگی به نوع
لامپ فلورسنت حدود 5000 تومان بستگی به اندازه
abtin3- همکار گفتگوی لاک پشتی
اگه دوست نداره توي آب بره حتما دماي آب مناسب نيست
خشكي رو بايد توي تراريوم درست كني و دماي آب رو هم متعادل كني تا خودش مرتب از آب به خشكي تغيير مكان بدهد
شيما- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
آخر همه هم مرسی از همه تون :*
چون مریض غذا نمیخوره دیگه=(( بیچارهههه... هر کاری که دکتر معماریان گفتند رو انجام بده حتما .امیدوارم حالش خوب بشه...
اطلس- کاربر تازه وارد لاک پشتی
» جینگیل به کمک شما نیاز دارد.لطفاً راهنماییم کنید
» لاکی من مریضه؟
» لاکی من مریضه؟
» سرگذشت عجیب و غریب یک لاک پشت( لطفاً به من کمک کنید)
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: تجربه و سوالات نگهداری از لاک پشت بیمار