آیا در کنار حیوان خانگی خود بخوابیم؟
آیا در کنار حیوان خانگی خود بخوابیم؟
حکیم مهر - پزشکان تاکید کردند خوابیدن و استراحت کردن در کنار حیوانات خانگی میتواند به سلامتی شما آسیب برساند.
این پزشکان هشدار دادند کسانی که حیوانات خانگی را کنار خودشان میخوابانند در معرض ابتلا به بیماریهای مختلف از عفونتهای استافیلوکوکی گرفته تا مننژیت قرار دارند.
برونو کومل و بن سان دو متخصص اصلی این مطالعات در بررسیهای خود تاکید کردند که از جمله این خطرات حتی میتوان به تشکیل پلاکهای بیماری زا در بدن اشاره کرد.
روزنامه نیویورک دیلی در این باره گزارش داد: متخصصان دریافتهاند که بیش از نیمی از تمام افرادی که صاحب سگ هستند، این حیوان خانگی را مثل یکی از اعضای خانواده خود در نظر میگیرند و بیش از نیمی از این افراد معمولا سگهای خود را درهمان تختی که خودشان برای خواب و استراحت استفاده میکنند، میخوابانند و با حیوان خود جای خواب مشترکی دارند.
بنابراین گزارش، گربهها نیز به اندازه سگها در این چنین شرایطی میتوانند بیماری زا باشند.
این یافته در مجله مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا منتشر شده است.
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
رد: آیا در کنار حیوان خانگی خود بخوابیم؟
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
سگ من همیشه پیش خودم میخوابه.نه روی تخت اما جایی که براش درست کردم کنار خودمه و الان چند ساله که همینطوره
آقای دکتر نظر شما چیه؟
sheyda- مدیر گفتگوی لاک پشتی
آقای دکتر عزیز، منبع این خبر دوست و برادر دکتر لطفی زاده هستند (حکیم مهر) و منبع آمریکایی را هم درج کردند.این یافته در مجله مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا منتشر شده است.
من خودم یکم گوگل کردم و به مطلب "چرا باید سگها در کنار انسانها بخوابند" برخوردم:
Why should dogs sleep near their humans?
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
Dr. Iman Memarian نوشته است:میشه لطفا رفرانس اصلی را هم قرار بدید؟
رفرانس این مطلب همون طور که درش درج شده از حکیم مهر است. درستی یا غلطی این مطلب بر عهده وب سایت خبری تحلیلی مرکز مجازی پژوهشهای راهبردی سازمان دامپزشکی کشور ( حکیم مهر ) است. البته فکر می کنم که حکیم مهر هم از ایسنا برداشت کرده و با نام خودش منتشر کرده. حالا ایسنا از کجا برداشته خدا می داند
اين مطلب آخرين بار توسط Mothman در 1/26/2011, 12:40 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
I sleep with my pets. For more than 20 years, cats have shared my bed. My late cat, Shlomo, used to spend the night perched on top of my head, and I found this purring beret deeply comforting. When I just had cats, it never occurred to me that having pets in the bed was anything more than a harmless personal preference. Then I got a beagle and discovered the issue of allowing your dog to sleep with you is deeply fraught. Supposedly, bed privileges destroy the owner's standing as pack leader. Allowing a dog in the bed, I learned, is a critical dog-rearing error, like giving brandy to quiet a cranky baby and ending up with an alcoholic teenager.
ادامه مطلب
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
اما در مورد مطلبي كه آقاي فواد قرار دادند.فواد جان مقاله اي كه قرار داديد طولاني است و از حوصله بچه ها خارج لذا خلاصه اش را مينويسم:
بيشتر مطالبي حاكي از مشكلات رفتاري ناشي از عدم اطاعت حيوان از صاحبش در صورتي كه در بستر او بخوابد آمده است.نويسنده بيان ميكند كه د رگذشته هم اجدادما بسيار كنار سگها ميخوابيده اند حتي گاهي براي گرم كردن خودشان .اما مربيان سگ اين كار را براي تربيت او مضر ميدانند و معتقدند به پذيرش رهبري مالك لطمه ميزند و نكته ديگري كه آمده اين است كه ممكن است تحرك حيوان در شب به بيماريهاي خواب صاحب منجر شود و لذا توصيه هايي مانند بازي بردن و خسته كردن حيوان قبل از خواب و يا آموزش و تربيت او جهت عدم انجام جست و خيز روي صاحب هنگام خواب آمده است.اما مشكلي از نظر بيماري ذكر نشده
شيما- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
» انول سبز به عنوان حیوان خانگی - Anolis
» مشورت برای خرید حیوان خانگی
» آیا دود سیگار برای حیوان خانگی خطرناک است؟
» روسیه داشتن «تمساح»، «ببر» و «پنگوئن» را به عنوان حیوان خانگی ممنوع میکند