آیا حیوانات محبت را می فهمند؟
آیا حیوانات محبت را می فهمند؟
عقیده ی شما چیه؟اونا محبت رو می فهمن یا نه؟
Ati- کاربر متوسط لاک پشتی
رد: آیا حیوانات محبت را می فهمند؟
marzieh- همکار گفتگوی لاک پشتی
حيوانات تنها به دنبال ارضاي غريزه نيستند وآزمايشهاي متعدد روانشناسي اين را نشان داده كه مثلا بچه ميمونها به مادر واقعي خود بيش از مادر عروسكي و نرم كه تغذيه شان ميكرده علاقه داشته و او را ترجيح ميدانند به اين دليل كه محبت و ارتباط عاطفي نيز در رابطه مهم است و صرف برآوردن نياز گرسنگي كفايت نميكند.
مرضيه جان فكر كنم وقت آن رسيده كه مطالبي رو كه علم ثابت ميكنه بپذيريد .حيوانات محبت ما را درك ميكنند دوست من .آنها شعور ،احساس و شخصيت دارند و اين مطلبي است كه تاييد شده
شيما- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
یکی از دوستام تازه سوارکاری رو شروع کرده بود. روز اول یه اسب نر بهش داده بودن و چون روز اولش بود هنوز یه خورده از اون اسبه می ترسید. همون روز اسبه احساس ترسو فهمیده و سعی کرده خودی نشون بده بهش. می خواسته گازش بگیره که مربی رسیده و تنبیهش کرده. روز دوم با اتفاقی که روز اول افتاده بود رفیق من ترسش بیشتر شده بود. اسبه هم چون روز قبل تنبیه شده بود نمی خواست دوباره تنبیه بشه ولی به خاطر اینکه حال رفقیمو بگیره کنار دیوار راه میرفته و خودشو میمالونده به دیوار جوری که پای رفیقم زخم شده بود. روز سوم مجبور شدن اسبشو عوض کنن مربی بهش گفته بود اون اسبه فهمیده تو ازش می ترسی!!!
بهتره حیواناتو در زمینه فهم و شعور و احساس دست کم نگیریم. ممکنه به پای انسان نرسن ولی ما هم نباید اونا رو دست کم بگیریم.
msafdel- همکار گفتگوی لاک پشتی
-
Ati- کاربر متوسط لاک پشتی
دیگو- کاربر متوسط لاک پشتی
hasti- کاربر متوسط لاک پشتی
...- کاربر خوب لاک پشتی
» لحظه ناب در عکاسی(نياز به محبت)
» ایگو، برنده مقام اول در دومین جشنواره حیوانات خانگی در بخش حیوانات خاص
» وبلاگ طبیعت و حیوانات من(حمایت از حیوانات و حفاظت از محیط زیست)
» تبریک به دکتر ایمان معماریان برای داوری بخش حیوانات خاص دومین جشنواره ملی حیوانات کوچک