دوستی تیپی با حیوانات حیات وحش
دوستی تیپی با حیوانات حیات وحش
زندگیدخترفرانسوی باپلنگوفیل!+تصاویر
دوستی تیپی با حیوانات حیات وحش از آنجا شروع شد كه سیلوی رابرت و آلن دوگره- مادر و پدر او- كه یك زوج عكاس فرانسوی بودند، برای عكاسی از حیات وحش به نامیبیا رفتند.
به نوشته مجلات همشهری؛ سال 1990 تیپی در نامیبیا متولد شد و تا ده سالگی در همان سرزمین بزرگ شد. از همان جا دوستی او با حیوانات وحشی آغاز شد. او از همان آغاز كودكی در كنار قبیلههای آفریقایی بزرگ شد و به جای بازی كردن با عروسكهای زیبا اما پلاستیكی، با حیوانات واقعی بازی میكرد.
تیپی پس از شهرتی كه در همزیستی با حیوانات درنده خو پیدا كرد، در بسیاری از فیلمهای مستند فرانسوی بازی كرد و حتی كتابی به نام «تیپی: كتاب من از آفریقا» در مورد او به زبان انگلیسی به چاپ رسید كه البته به زبانهای دیگر هم ترجمه شد و فروش بالایی داشت.
در مورد تیپی نكتهای كه بین مردم از محبوبیت بالایی برخوردار است، عكسهای زیبای او با حیوانات است. او بعضی از عكسها را در حیات وحش گرفته و بعضی دیگر را در مركز نگهداری حیوانات. مثلا لیندا نام شترمرغی است كه در مزرعه شترمرغها زندگی میكند و یكی از دوستان صمیمی تیپی است و حتی تیپی سوار بر پشت او عكسی میگیرد.
البته تیپی یك برادر هم داشت. برادر واقعی كه نه، «ابو» نام فیلی است كه تیپی او را برادر صدا میزند. ابو همراه تیپی در بسیاری از فیلمهای تبلیغاتی بازی كرد و آنها حسابی مشهور شده بودند تا اینكه این فیل برادر در سال 2002 در 44 سالگی مرد و تیپی را تنها گذاشت. پلنگی به نام «جی اند بی» نام یكی دیگر از دوستان تیپی است كه تیپی از كودكی با او دوست بوده است.
تیپی در كتابش در مورد جیانبی اینطور نوشته بود كه پلنگ را با شیشه شیر بچه، شیر میداد اما هیچوقت سعی نكرد كه او را رام كند و حتی یك بار به یكی از محلیهای نامیبیا حمله هم كرد اما «من با او دوست شدم و او كاملا حس میكرد كه اصلا از او نمیترسم و شاید برای همین است كه به من حمله نكرد.»
حالا 18 سال از آن سالها گذشته و تیپی در رشته سینمای دانشگاه سوربن فرانسه مشغول تحصیل است. او اگرچه با دنیای وحش كمی فاصله گرفته اما هنوز هم عشق همبازیهای كودكیش را در دل دارد.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
» دوستی حیوانات
» دوستی حیوانات
» عکس های جدید از دوستی حیوانات
» عکس هایی از دوستی حیوانات