راهنمای خرید گوشی موبایل
راهنمای خرید گوشی موبایل
Samsung I5500 Galaxy 5
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - وزن : 102 گرم
پردازنده: 600MHz
حافظه: حافظه داخلی 170 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی TFT Capacitive Touchscreen - اندازه 2.8 اینچ - 240 × 320
دوربین: 2 مگاپیکسل
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه (Android OS, v2.1 (Eclair - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - باتری 1200 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 521 ساعت - زمان مکالمه 9:30 ساعت
قیمت : 207000 تومان
گارانتی 18 ماهه پارسه | همراه با کیف مخصوص رایگان (مارک Golla اورجینال)
Samsung I5500 Galaxy 5 در دیجی کالا
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
رد: راهنمای خرید گوشی موبایل
نسبت به قیمتش و امکاناتش، فکر می کنم گوشی مناسبی باشد. اگر یکم پولدارتر بودم دوست داشتم Samsung P1000 Galaxy Tab داشته باشم.
Sony Ericsson Xperia X8
مشخصات کلی :
فرم گوشی : ساده - وزن : 104 گرم
پردازنده: 600MHz
حافظه: حافظه داخلی 128 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی TFT Capacitive Touchscreen - اندازه 3.0 اینچ - 480 × 320
دوربین: 3.2 مگاپیکسل
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه (Android OS, v1.6 (Donut - جاوا - مایکروسافت آفیس
سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - باتری 1200 میلی آمپر ساعت - زمان مکالمه 4:45 ساعت
قیمت : 254000 تومان
Sony Ericsson XPERIA X10
مشخصات کلی:
فرم گوشی : ساده - وزن : 135 گرم
پردازنده: Qualcomm QSD8250 Snapdragon 1GHz
حافظه: حافظه داخلی 1024 مگابایت - RAM 384 MB - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی TFT Capacitive Touchscreen - اندازه 4.0 اینچ - 854 × 480
دوربین: 8.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه OS 1.6 - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: هنذزفری - باتری 1500 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 415 ساعت - زمان مکالمه 10 ساعت
قیمت : 479000 تومان
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
اخیرا یکی از بستگان، Google Nexus با سیستم عامل آندریوید خریده و بسیار ازش راضیه. امکانات عجیب و غریبی داره!
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
HTC Google Nexus One
مشخصات کلی:
فرم گوشی : ساده - وزن : 130 گرم
پردازنده: Qualcomm Snapdragon QSD8250 1.0GHz
حافظه: - RAM 512 MB - ROM 512 MB - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی AMOLED Capacitive TouchScreen - اندازه 3.7 اینچ - 480 × 800
دوربین: 5.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه 2.1 - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: هنذزفری - باتری 1400 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 290 ساعت - زمان مکالمه 10 ساعت
قیمت : 609000 تومان
نکسوس اِس گوگل، که توسط سامسونگ ساخته شده و سامسونگ آن را گلکسی اِس صدا می زند، گوشی فوق العاده است. در دست گرفتن و لمس طراحی ارگونومی آن واقعا لذت بخش است. صفحه نمایش آن در یک کلام بی نظیر است و من تا به حال چنین صفحه نمایشی در هیچ دیوایسی ندیده بودم. مشخصاتش را در زیر ملاحظه نمایید:
Samsung I9000 Galaxy S - 16GB
مشخصات کلی:
فرم گوشی : ساده - وزن : 119 گرم
پردازنده: ARM Cortex A8 1GHz
حافظه: حافظه داخلی 16384 مگابایت - RAM 512 MB - ROM 2048 MB - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی Super AMOLED Capacitive TouchScreen - اندازه 4.0 اینچ - 480 × 800
دوربین: 5.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه (Android OS, v2.1 (Eclair - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - باتری 1500 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 750 ساعت - زمان مکالمه 13:30 ساعت
قیمت : 715000 تومان
جناب رسولی، دیگر دوره برندهای کلاسیک و قدیمی موبایل (البته در اسمارت فونها) مانند نوکیا گذاشته است. در این چند سال برندهایی مثل سامسونگ و ال جی همه چیز بازار موبایل را تغییر دادند.
در مورد برند سامسونگ این را می توانم بگم که گوگل برای ساخته گوشی نکسوس 1 با شرکت htc همکاری کرد ولی برای گوشی جدید خود، نکسوسی اِس، سامسونگ را جایگزین htc کرد. همین انتخاب گوگل در انتخاب سازنده گوشی مخصوص گوگل می تواند خیلی چیزها را مشخص کند.
Nokia N900 نهایت فناوری
N900 در برخورد اول بسیار زیبا و چشمگیر به نظر می رسد و بعلت کوچک سازی های فراوانی که در طراحی آن دیده می شود تقریبا محال است در نگاه اول آن را به خانواده تبلت های غول پیکر قبلی منتسب ساخت. ابعاد دستگاه 19.55-18×59.8×110.9 میلیمتر با وزن 181 گرم است که با اینکه این ابعاد برای یک گوشی معمولی کمی بیش از اندازه بزرگ و بدون شک بسیار سنگین است اما اگر این ابعاد را با عضو قبلی این خانواده یعنی N810 مقایسه کنیم مسئله کاملا تفاوت می کند ابعاد N810 عبارت است از 14×71.8×128 میلیمتر با وزن 226 گرم است که بجز در قطر، در سایر موارد بسیار از N900 بزرگتر، حجیم تر و سنگین تر است.
بدون شک مهمترین عامل کاهش ابعاد و وزن N900 به صفحه نمایش آن باز می گردد جائیکه بجای نمایشگر 4.13 اینچی همیشگی این بار نوکیا با بیش از 0.5 اینچ کاهش ترجیح داده است تا از نمونه ای 3.5 اینچی بهره ببرد. وضوح این صفحه نمایش اما در رقم فوق العاده 480×800 پیکسل ثابت مانده است که بدلیل کاهش ابعاد صفحه نمایش می توان به راحتی ادعا کرد که از لحاظ تراکم پیکسلی، N900 دارای برترین صفحه نمایش در میان تمامی گوشی های نوکیا در تمامی کلاس هاست. بر بالای صفحه نمایش اسپیکر برقراری تماس، حسگر تنظیم نور در کنار Proximity Sensor و دوربین دوم تماس های ویدئویی به چشم می خورند و در زیر صفحه نمایش نیز برخلاف انتظار هیچ چیز حتی کلیدهای برقراری و رد تماس نیز دیده نمی شود.
مشخصات پردازشی گوشی در سطح ایده آلی قرار دارد. پردازنده دستگاه از نوع TI OMAP 3430 با نام ARM Cortex-A8 با فرکانس 600 مگاهرتز و پردازنده گرافیکی جداگانه PowerVR است که تاکنون در هیچ محصول دیگری از نوکیا دیده نشده اند و این بار نیز به مانند همیشه تبلت های نوکیا پیشرفته ترین پردازنده های خانواده را به کار گرفته اند. میزان RAM دستگاه 256 مگابایت در نظر گرفته شده است که با 768 مگابایت Virtual Memory مجموعا نزدیک به یک گیگابایت حافظه آزاد برای اجرای برنامه ها در اختیار سیستم عامل قرار می دهد. حافظه فلش دستگاه 32 گیگابایت است که بکمک کارت حافظه Micro SD تا 16 گیگابایت دیگر قابل افزایش خواهد بود و بدین ترتیب با اینکه نمی توان یک اسمارت فون را با یک تبلت مقایسه کرد اما رقیب جدیدی برای N97 متولد شده است.
.......
ادامه مطلب در سایت
http://www.writeage.com/nokia_n900_internet_tablet_mobile_preview.html
من خودم این گوشی رو 3 ماهی هست دارم.واقعآ عالی هست.
eti64- همکار گفتگوی لاک پشتی
هم cpu قوی داره Qualcomm QSD8250 Snapdragon 1GHz
هم به up to date جدید می تونی با دور بین 8 مگاپیکسلی HD فیلم برداری کنی
و ورژن آندروید رو به 2.1 افزایش بدی
abtin3- همکار گفتگوی لاک پشتی
من گوشی سونی اریکسون S312! دارم که یکی از بدترین گوشی های جهان هست و حالم ازش بهم می خوره
-
مهندس میشه یه توضیح کلی در مورد آندرویید بدید و بگید آندرویید به چی میگن و چطور به وجود اومد؟
-
قصد خرید گوشی دارم اما بین دو مدل گیر کردم .
اچ تی سی سن سیشن و سامسونگ گلکسی اس2
به نظر شما کدوم بهتره ؟
majid.r- کاربر متوسط لاک پشتی
به نظر شما گلکسی اس 2 خوبه بخرم ؟
خواهههههههههههششششش میکنم راهنمایی کنید
majid.r- کاربر متوسط لاک پشتی
» گرفتن نوارقلب با موبایل
» شبکههای موبایل صاحبان آینده اینترنت / موبایل دیگر یک تلفن ساده نیست
» اینترنت بر روی گوشی