لاکپشت با چشم باز خشک شده و تکان نمیخورد
لاکپشت با چشم باز خشک شده و تکان نمیخورد
خواهر من دو تا لاکپشت داره که یکی کوچکتره و دیگری بزرگتر.لاکپشت کوچیک از امروز عصر تکون نمیخوره در حالی که چشماش باز هستن و سرش بالاست.
الان از لاکپشت بزرگتر جداش کردیم اما لاکپشت بزرگ هم کمی بیحالتر از قبل به نظر میرسه.
متاسفانه بخاری لاکپشتها شکسته بود و این اواخر تراریوم بخاری نداشت.البته توی اتاقی بودن که گرمه.
غذا هم تا حدود سه چهار هفته پیش غذای مخصوص لاکپشت (انرژی) میخوردن که تموم شد و دیگه شیراز گیرمون نیومد و یه مدت کوتاه غذای ماهی آکواریومی و بعد مرغ و سفیده تخممرغ میخوردن.
زیستگاهشون خشکی داره.هر دو هم برکهای خزری هستن.
حالا ما نمیدونیم با این چه کار کنیم.خواب زمستانی رفته (که قبلاً خونده بودم نباید بره) یا متاسفانه مرده.
عکسش رو هم اینجا آپلود کردم https://2img.net/h/oi55.tinypic.com/2njeyom.jpg
ممنون میشم راهنمایی کنید.
P3DR4M- کاربر تازه وارد لاک پشتی
رد: لاکپشت با چشم باز خشک شده و تکان نمیخورد
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
لینکهای اون تاپیک رو هم دنبال کردم ولی به چیزی نرسیدم.
فراموش کردم بگم که لاکپشت بزرگتر رو از حدود دو سال پیش داریم و لاکپشت کوچکتر رو اردیبهشت ماه یکی از دوستان که نمیتونست نگهش داره آورد.
P3DR4M نوشته است:یه مدت کوتاه غذای ماهی آکواریومی و بعد مرغ و سفیده تخممرغ میخوردن.
برای تغذیه لاکپشت از ماهی های زنده کوچک مانند گوپی ها و لارو آن ها استفاده کنید. غذاهایی که دادین اصلا مناسب نبودند.
غذای انرژی همین جا توصیه شده بود و از طریق دوستان همین جا تهیه کردم.غذای مخصوص لاکپشت هم بود.فکر میکنم قوطیاش باشه.اگه لازمه عکسش رو بذارم. (عذر میخوام الان متوجه شدم در مورد سفیده مرغ و سفیده تخممرغ گفته بودید.اون رو هم همین جا خوندم.شاید اشتباه کردم.)
درمورد این لاکپشتی که به این وضعیت در اومده به نظرتون مشکل چیه؟از دست رفته؟
ممنونم.
در مورد این لاکپشت کوچیک نظری ندارید؟
در مورد لاک پشت کوچک لطفا با دکتر تماس بگیرید.
نمیدونم اینجا جای مناسبی برای پرسیدن این سؤال هست یا نه.اما خیلی دوست دارم بدونم میشه این لاکپشتها رو آزاد کرد؟با توجه به این که اینجا توی شرایط خاصی هستن میتونن به زندگیشون ادامه بدن؟
وقتی این لاکپشت اومد کلی وقت گذاشتم همین فروم رو خوندم که باید باهاش چه کار کنیم.با این حال این طوری شده.توی یه فضای کوچیک زندگی میکنن٬ شرایط نگهداریشون رو هم خیلی خوب نمیدونیم فقط سختی میکشن.اگه بشه به جایی رسوند و آزادشون کرد کوتاهی نمیکنیم.
ممنون از راهنماییهای شما.فکر میکنم الان بد موقع باشه.فردا صبح با دکتر معماریان تماس میگیرم ببینم با توجه به این که شیراز هستیم و امکان مراجعه حضوری نداریم٬ چه کار میشه کرد.
» تصاویری واقعی که دنیا رو تکان داد
» کاهو نمی خورد
» فرانتوزا غذا نمی خورد!
» کشف گیاهی که موش می خورد