يك تست بسيار جالب(روانشناسي افكار بوسيله حيوانات)
يك تست بسيار جالب(روانشناسي افكار بوسيله حيوانات)
اين كلمات هر يك تفسيري از منظر روانشناسي دارند و چيزهايي درباره عملكرد ذهن فرد به ما ميگويند.اين كلمات ناخوداآگاه شما را فرياد ميزنند.حيوانات هم در اين تست نقش جالبي دارند.تصميم دارم هر هفته يكي از اين تستها را برايتان قرار دهم .خوب دقت كنيد و بدون فكر و تامل اولين چيزي كه به ذهنتان ميرسد را جواب بدهيد قبل از اينكه به تمام سوالات جواب نداده ايد نتيجه را نگاه نكنيد چون جوابهاي بعدي شما را هدايت خواهد كرد.اولين تست:
شما در حال شتر سواري در پهنه يك بيابان هستيد آنقدر به همرا شتر طي مسير كرده ايد كه نزديك است از حال برويد
1- چه واژه هايي به شتر كه تمام مسير شما را حمل كرده است ميگوييد؟
2- درست هنگامي كه حس ميكنيد داريد از تشنگي ميميريد آبادي زيبايي را در دوردست ميبينيد اما يك نفر پيش از شما آنجا رسيده .او كيست(اسم فردي آشنا را بگوييد)
3- ناگهان در دور دست روشنايي يك آبادي را ميبينيد .در نهايت به مقصدتان رسيده ايد چه احساسي داريد كه سفرتان به پايان رسيده؟
4- زمان جدا شدن از شتر فرا رسيده .بايد از شتر پياده شويد .يك سواركار جديد روي شتر مينشيند وجاي شما را ميگيرد.سوار كار كيست(اسم شخص ديگري را كه ميشناسيد نام ببريد)
اين مطلب آخرين بار توسط شيما در 12/22/2010, 00:54 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
شيما- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
رد: يك تست بسيار جالب(روانشناسي افكار بوسيله حيوانات)
1- كلماتي كه به شتر گفتيد حرفهايي است كه هنگام جدايي به خودتان ميزنيد.آيا عبارتها نيرو بخش بودند(ما پيروز ميشويم،نگران نباش اوضاع درست ميشود و...)يا نا اميدبوديد(ما گم شديم،حتما خواهيم مرد و...)اگر در گروه دوم هستيد كمي روي خودتان كار كنيد.
2- در روانشناسي آبادي نماد كليد حل مشكل است.فردي كه در اينجا با او مواجه ميشويد ممكن است در گذشته شما را ياري رسانده باشد و يا شما در مواقع نياز به او اتكا داريد
3- آبادي در انتهاي سفر نماد بازگشت آرامش است پس از تحمل اضطراب رواني ناشي از شكست عشقي.احساس شما هنگام رسيدن به آبادي احساسي است كه پس از غلبه بر شكست عشقي داريد.
4- سواركار جديد كسي است كه به طور پنهاني به او حسادت ميورزيد يا رقابت داريد.
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
قصد داشتم هرهفته يكي از اين تستها را برايتان بگذارم اما خوب حالا كه طرفداري نداره همين يكي كافيه
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
2.Britney Spears
3.آخیش الان میتونم دراز بکشم
4.سارا
شیما ادامه بده خیلی جالبه. من دوست دارم
شما جان من موقع انتخاب جواب حسهایی که داشتم این بود که کسی که تو آبادی هست کسی هست که انرژی مثبت میده تا به راهم ادامه بدم و کسی که سوار شتر میشه دوباره کسیه که نمی فهمه شتر الان خستس.
Britney هم بخاطر اینکه لبخنداش رو دوست دارم و بهم حس خوبی میده
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
سارا کیه که دشمن شتراست؟
tortoise- دوست گفتگوی لاک پشتی
2- خداوند
3- نیاز و آرامش
4- دوستم!
من خیلی دوست داشتم که زودتر در این تست بسیار جالب شرکت کنم.
ممنون برای این تست. امیدوارم باز هم این تستهای خوب برامون قرار بدین.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
marzieh- همکار گفتگوی لاک پشتی
» حيوانات، مخلوقات الهي(حفظ و حمايت از حيوانات در دين اسلام، آيات و روايات)
» تصاویر جالب جالب از کوتولهترین حیوانات جهان
» افكار مزاحم و آزاردهنده را چگونه از ذهن خارج كنیم؟
» تست روانشناسي در جنگل