عكسهاي اصلاح شده كوچولوهاي نگهبان جديد من
عكسهاي اصلاح شده كوچولوهاي نگهبان جديد من
گوش درسا و مليساي نازنين من به خاطر عمل زيبايي بريده نشده از ته بريده شده
الان ديگه پيش خودم هستن و هيچ كس حق نداره اذيتشون كنه
اينجا توي مطب دكتر بودن:مليسا و مليكا تو اولين عكس هستند مليكا از زير قفسه بيرون نمياد هيچ وقت
اين هم درسا خانوم
اليسا هم از اين زير در نميامد
اينهم عكسهاي اليسا بعد از حمام .ديگه كم كم فهميد ما قصد اذيت كردنش رو نداريم و دست از زير وسايل رفتن برداشت
به زودي ميرم كارخونه و عكسهاي مليكا و مليسا و درسا توخونه جديدشون رو براتون ميذارن
اين مطلب آخرين بار توسط شيما در 12/11/2010, 06:19 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
شيما- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
رد: عكسهاي اصلاح شده كوچولوهاي نگهبان جديد من
خیلی خیلی دوست داشتنی هستند.
سپاس از شما.
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
اين 4 تا توله سگ در حاليكه گوش و دم دوتاشون بريده شده توي يك گوني پيدا شدند .اونها خيلي ميترسن و طرف هيچ كس نميان و دايم يه جا قايم ميشن.وقتي ديدمشون خيلي ناراحت شدم
سگهای خیلی قشنگی هستند، مخصوصا ملیکا. چرا باهاشون این کار را کردند؟ چرا بعضی از آدمهای اینجوری هستند؟
خانم شیما
ممنون که کمکشون کردید. کار شما واقعا بزرگ و ستودنی است. امیدوارم افراد بیشتری مثل شما باشند که به این زبان بسته ها کمک کنند.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
مليكا اونيه كه پشت مليسا قايم شده و سرش رو هم پايين انداخته كه كسي روي ماهش رو نبينه
از لطف همگي سپاس .
شيما- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
این سگها همان کوچولوهایی هستند که مطب دکتر معماریان بودنند ، چون من همان روزی که اونجا بودنند و اسنوپی رو برده بودم مطب آنها را قبلش آورده بودنند و خیلی کوچولو بودنند و چون از نزدیک دیده ام واقعاً زیبا هستند
مینا آرمیده- حامی حیوانات لاک پشتی
» فری نگهبان خانه من
» خونه ي جديد براي ناتالي جديد
» واگذاری 2قلاده سگ نگهبان عالی
» عكسهاي زيبا از بستني هاي مدرن