سرما خوردگي لاک پشت
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: معرفی بیماریهای لاک پشت و کمکهای اولیه درمانی
سرما خوردگي لاک پشت
من يه لاک پشت گوش قرمز دارم که الان حدود 3 سالش هست و تقريبا اندازه 2تا کف دست شده.
حدود يک ماهي هست سرما خورده يعني ادسه ميکنه بينيش بيرو آب که بزارم بعضي وقت ها ميگيره و چشماشم قي ميکنه. پماد استريل چشمي براي قي چشمش به چشماش زدم بهتر شد و ديگه خيلي کم قي ميکنه اما سرما خوردگيش خوب نشده و هميشه توي آب خوابه و الان 2 هفته اي هست غذا نميخوره.
پيش دامپزشک که بردم گفت منکه نميتونم به اين آمپول بزنم و هيچکاري نکرد.
غذاش توي 9 ماه اول کرم خوني خشک شده بود و بعد تا الان لوفاگ بوده بعضي مواقع هم ماهي.
اکثر مواقع توي آب هستش و خشکي نداره فقط وقتي ميخوام آب را عوض کنم يکي 2 روز بيرون آب زير پتو ميگذاشتم که سرما نخوره که آخرشم بعد 3 سال سرما را خورد.
لطفا کمک کنيد.
masoudmn- کاربر تازه وارد لاک پشتی
رد: سرما خوردگي لاک پشت
الان که ميخواستم ازش چندتا عکس بگيرم ديدم روي لاکش 2 تا لکه شبيه سوختگي هست.
مشکل چيه؟
شيما- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
لک های روی لاک طبیعی هستند ولی لاک پشت شما با توجه به تصویر لاک اندازی - لاک اندازی طبیعی لاک پشت را نداشته است که در این مورد هم دامپزشک متخصص راهنماییتون می کند.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
شيما نوشته است:يعني چي خشكي نداره؟ميدونيد خشكي لازم داره و نگذاشتيد؟شرايط خوبي براش نگذاشتيد به گفته دكتر دماي آب بايد 25 و دماي خشكي 34 باشه.اولا حتما يه تراريوم براش درست كنيد.دوم ببريدش پيش دكتر معماريان اگر تهران هستيد وگرنه تلفني هم راهنماييتون ميكنن
نه از اول نميدونستم الان توي اين يکماه از بس توي اين سايتا گشتم تا راه حلي براي درمان سرماخوردگي لاک پشت پيدا کنم فهميدم بايد خشکيم ميگذاشتم ولي خوب اون الان 3 ساله اينجوري زندگي کرده. حالا دارم شرايط را براش درست ميکنم.
ممنون از راهنماييتون
Foad نوشته است:برای سرماخوردگی ابتدا بایدقرنطینه لاک پشت (شرایط قرنطینه لاک پشت) را مهیا کنید و سپس با یک دامپزشک متخصص خزندگان که بهترینشون دکتر معماریان هستند، تماس بگیرید.
لک های روی لاک طبیعی هستند ولی لاک پشت شما با توجه به تصویر لاک اندازی - لاک اندازی طبیعی لاک پشت را نداشته است که در این مورد هم دامپزشک متخصص راهنماییتون می کند.
خيلي ممنون از راهنماييتون
امروز دانشگاه نرفتم و از آب درش آوردم تا آکواريومشو تميز و مهياي قرنطينه کنم. آکواريومش بزرگه و هربار که بخوام تميز کنم حداقل 3-4 ساعت وقتمو ميگيره.
من اصفهان هستم بايد با دکتر معماريان تماس بگيرم.
البته اگر تلفني نتيجه نگرفتم ميبرمش تهران پيش ايشون چون نميخوام اين يکيم از دست بدم.
اينا 2 تا بودن 9 ماه پيش اوني که وحشي تر بود يه صدف که 2 برابر کلش بود و بلعيد و خفه شد. اصلا نميدونم چرا اينکارو کرد هر روزم بهشون غذا ميدادم.
بازم ممنون
شيما- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
اين عکس جديد از آکواريوم لاکپشتم و عکس خودش + 1 فيلم براي جناب آقاي دکتر معماريان
اين مطلب آخرين بار توسط masoudmn در 12/8/2010, 07:16 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
لينک دانلود فيلم:
http://www.4shared.com/video/hMRbkWf8/laky.html
سرماخوردگی اش چه شد؟ بهتر نشده؟
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
ایران دوست نوشته است:چه لاک پشت زیبایی و چه زیستگاه زیبا و دلنشینی
سرماخوردگی اش چه شد؟ بهتر نشده؟
نه هنوز آقاي دکتر نگفتن با داروها چه کنم.
اين فيلم را براشون گذاشتم و وزن لاک پشت را هم بايد بهشون بگم تا دستور بدن چکار کنم
و ديگه فکر نکنم نيازي به دارو و آمپول داشته باشه.
از همه بويژه آقاي دکتر ممنونم
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: معرفی بیماریهای لاک پشت و کمکهای اولیه درمانی