تصاویر ماهی های من mSafdel
صفحه 3 از 3 • 1, 2, 3
رد: تصاویر ماهی های من mSafdel
فقط اون فیلتری که گذاشتید جواب میده با این ماهی ها؟
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
آره جواب میده البته فیلتر کمکی هم داره. سمت راست (تصویر را نگاه کنید) یه فیلتر برقیه که به خاطر فشار زیادی که داره و آبو برای گلدفیشها خیلی با شدت بهم میریزه، فقط یه زمانهایی توی روز روشن می کنم و سمت چپ آکواریوم یه فیلتر دیگه هست که با پمپ هوا کار می کنه و کارش هم خیلی درسته و ازش خیلی راضیم. کیفیت آب هم توی عکسها مشخصه مخصوصا عکس رنچو
راستی الان تو این آکواریوم دو تا گلدفیش دیگه هم هست که اون موقع توی قرنطینه بودن ولی بازم همون سیستم فیلترینگ به راحتی جواب میده
msafdel- همکار گفتگوی لاک پشتی
-
آکواریوم خیلی زیبا به همراه ماهی های فوق العاده دارید. گلدفیش کالیکوتون واقعا زیباست.
در مورد سیسنم تصفیه، من فکر نمی کردم تصفیه استوانه اسفنجی را بتوان برای گلدفیش استفاده کردم (خودم در اکواریوم زنده زاهام از استوانه اسفنجی استفاده می کنم)، به نظرم ایده خوبی برای تصفیه آکواریوم گلدفیشها دادین. در تانک گلدفیشها از بخاری استفاده نمی کنید؟
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
توی تانک گلدفیشها از بخاری استفاده می کنم البته اگه دمای هوای اتاق به اندازه کافی گرم باشه معمولا نیازی به استفاده از بخاری برای گلدفیشها نیست ولی من محض احتیاط از بخاری استفاده می کنم تا دمای آبو برای گلدفیشهای مولد بالا نگهدارم. بالای فیلتر برقی (سمت راست تصویر نمای کلی آکواریوم) کله بخاری Jager که سبز رنگه مشخصه.
این فیلترهای استوانه اسفنجی هم کارشون خیلی درسته
-
فکر نمی کردم جواب بده استوانه اسفنجی برای گلد فیش. البته باز کمکی هست دیگهاین فیلترهای استوانه اسفنجی هم کارشون خیلی درسته
گلد فیش هاتون رو تکثیر می کنید آقای صافدل؟
-
بله روی تکثیر نژادهای خاص و ترکیب اونها کار می کنم.
-
-
-
نژادهایی رو که روشون کار می کردم دارم عوض می کنم و الان تو فاز مولد سازی نژادهای جدید هستم. ضمنا تا حالا از متدهای سنتی تکثیر گلدفیش استفاده می کردم ولی می خوام نژادهای جدیدو با استفاده از روشهای تکثیر مصنوعی تکثیر کنم و تو این دوره مولد سازی دارم روی این قضیه مطالعاتی انجام میدم.
هرچند در مورد نحوه تکثیر گلدفیشها مطلب زیاد نوشته شده ولی چشم به محض اینکه فرصت کنم در مورد روشهای تکثیر مطلب می نویسم و البته مقاله قبلی (روشهای نامگذاری گلدفیشها) هم که قولشو به آقا فواد داده بودم تموم می کنم.
عکسهای جدید از گلدفیشها و آکواریومهاشون هم چشم به محض اینکه کمی سرم خلوت بشه آپلود می کنم
-
گلدفیش مرواریدی تاجدار:
Crown Pearlscale
عکسهایی از گلدی های پاندا مور:
Panda Moore
پی نوشت: عکسهای زیادی از پاندا ها گرفتم ولی خوب نشدن. بین اون عکسها فقط اینا بد نشدن. البته ویرایش هم نشدن هنوز!
-
آقای صافدل شما اطلاعات زیادی دارین و ما مشتاقانه منتظر هستیم تا هر روز اطلاعاتمون توسط شما بیشتر شود.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
راستی یه چیزی یادم اومد. دو سه تا پولک از مرواریدی کنده شده که کار کت فیش ملعون بود و نشون میداد دیگه وقت تعویضش رسیده، منم ترتیب این کارو دادم
پولکهای مرواریدی اگه کنده بشه خیلی به سختی رشد می کنه.
پی نوشت: اگه کسی گلدفیش خوب (رنچو ، ردکپ) داشت یا توی آکواریوم فروشی های محلشون سراغ داشت حتما خبرم کنه. ممنون
-
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
-
جثه اش از قبلی کوچکتره ولی فوق العاده بامزه و پر تحرکه. هر دوی اونها ماده هستن و من سخت دنبال یه شوهر خوب براشون میگردم البته اگه دو تا باشه بهتره و به یه دونه شوهر هم قانعن.
-
-
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.
DIABOLO- کاربر تازه وارد لاک پشتی
عکس خیلی قشنگی گرفتین..
آتلیه بردین ماهیتونو؟!
mohsen.eng- کاربر متوسط لاک پشتی
mohsen.eng نوشته است:ماهی خیلی خوشگلی دارد..
عکس خیلی قشنگی گرفتین..
آتلیه بردین ماهیتونو؟!
ممنون محسن جان. لطفا دارید
-
-
دوساله عضوم آخه
mohsen.eng- کاربر متوسط لاک پشتی
صفحه 3 از 3 • 1, 2, 3
» تصاویر پلیکانی که یک بطری را به جای ماهی خورد!
» تصاویر : صید ماهی با نیزه برای تفریح!
» تصاویر / مهاجرت پرندگان ماهی خوار به فاضلاب شهری تهران
» تصاویر 10 کشف خارق العاده زیستی/ تصویر بلندقدترین حشره و یک ماهی عجیب