حلزون سیب - Apple Snail
صفحه 3 از 3 • 1, 2, 3
رد: حلزون سیب - Apple Snail
بله،آیا مرجانهایی هم که من در تانکم دارم به سنگین شدن آب کمک می کنه؟
قبلا در تاپیک راهنمای راه اندازی آکواریوم بحث شده بود که به خاطر ساختار مولکولی مرجان و سنگهای اهکی، مقدار یونهای کلسیم و منیزیم محلول که در میزان kH و gH آب تاثیر دارن، بیشتر میشه و سختی آب هم زیادتر میشه. ضمن اینکه سنگهای آهکی آب رو قلیایی میکنن.
سختی (Hardness): سختی آب به دو صورت موقت و دائم می باشند.
سختی موقت:
سختی موقت (Temporary Hardner) را سختی کربناتی (Carbonate Hardner) نیز مینامند. این سختی ، مولود بیکربنات کلسیم و منیزیم است که عمدتا به کمک حرارت و یا ازدیاد PH کاهش مییابد.
سختی دائم:
سختی دائم (Permanent Hardner) را سختی غیرکربناتی (Non-carbonate Hardner) نیز مینامند. علت این سختی، سولفاتها، كلرورها و نیتراتهای كلسیم و منیزیم می باشد.این سختی ، با حرارت دادن قابل حذف نیست.
مجموع سختی موقت و دائم را سختی كل می نامند.
سنگ سیلیس که برای کف تانک استفاده میشه هم سنگ آهکی به حساب میاد. اگه در آهکی بودن یا نبودن سنگ، شک دارین، کمی سرکه بچکونین، اگه واکنش داد، آهکیه.
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
سلام دوستان
سنگ سیلیس که برای کف تانک استفاده میشه هم سنگ آهکی به حساب میاد. اگه در آهکی بودن یا نبودن سنگ، شک دارین، کمی سرکه بچکونین، اگه واکنش داد، آهکیه.
ببخشید که یه دفعه وارد بحث شدم
ولی تا اونجایی که من اطلاع دارم سنگ سیلیس، سیلیسیه(SiO2) و نمیشه گفت آهکیه
و راه حل تشخیص سیلیسی بودن یا آهکی بودن سنگ ها هم همینیه که افشین جان گفتن البته اگه قصد دارین قسمت های آهکی سنگ ها رو از بین ببرید به راحتی می تونید از جوهر نمک استفاده کنید.
movaffaq- همکار گفتگوی لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
بهتره همیشه تغییراتتون به تدریج باشه تا ماهی ها و گیاها و حلزونها فرصت داشته باشن خودشونو وفق بدن. فراموش نکنید موادی که به آب اضافه می کنید تا آبو سنگین کنید حتما کلسیم و منیزیم زیادی دارن که این مواد روی بو و مزه آب تاثیر زیادی دارن. برای ما شاید بوی آب تغییری نداشته باشه ولی برای ماهی های که قریترین حس بویایی رو بین موجودات دارن خیلی آزار دهنده میشه. در مورد مزه هم همینطوره مزه آب با این مواد اغلب تلخ میشه. این تلخی حتی برای ما هم قابل احساسه.
فقط به نکته ای را دوستان باید بهش توجه داشته باشن. همیشه نمیشه همه چی رو باهم داشت. بهتره تصمیم بگیرید که توی هر آکواریوم چه چیزی براتون ارزش داره و برنامه ریزی اصلیتونو روی همون مورد تنظیم کنید.
آها فواد جان یه موردی رو آقا افشین اشاره کردن که به کلی فراموش کرده بودم. سنگ سیلیس یه سنگ فوق العادست. بهتره قدرشو بدونی. البته انواع مختلفی داره که متاسفانه توی آکواریوم فروشیها همشونو میگن سیلیس. بهتره سنگ کف از نوع سیلیس برای ماهیهای زنده زا و حلزونهات بذاری. فقط دقت کن سنگهای سیلیس معمولا تو آب رسوب میدن ولی یه نمونش هست که نیمه شفافه و انگار جنسش از شیشه کدره. اون سنگ میزان رسوبش خیلی کمه و به درد آکواریومهای شلوغ میخوره و تقریبا برای هر نوع ماهی میشه ازش استفاده کرد.سایزهای مختلفی داره که میتونه به نسبت سلیقه و یا اندازه بچه ماهی هایی که داری سایز مورد نظرتو انتخاب کنی
msafdel- همکار گفتگوی لاک پشتی
-
صفحه 3 از 3 • 1, 2, 3