واگذاری اسنوپی قشنگ من
واگذاری اسنوپی قشنگ من
افکر می کنم هرکدام شما که وارد سایت شدید موضوع من رو خونده باشد امروز 8 روزه که سگ قشنگم رو مجبور شدم به پناهگاه وفا ببرم ولی خوشحالم حداقل جایی بود که بتونم با خیال راحت آن را آنجا بگذارم و واقعا از کسانی که در پناهگاه وفا همکاری می کنند متشکرم. قرار بود تا چند وقت دیگه برم دوباره بیارم خونه ولی تحت هیچ شرایطی مادرم موافقت نمی کنه به خاطر همین تصمیم گرفتم اسنوپی را به یکی که واقعا دوستش داشته باشده بدم در واقع هر کدام از بچه هایی که با سایت وفا در ارتباط هستند بخواهند حاضرم اسنوپی قشنگم رو به آنها بدهم
مینا
پیغام مدیر: عکس بنا به درخواست خانم آرمیده حذف شد.
خانم آرمیده برای ویرایش یک پست با استفاده از دکمه ویرایشی که بالای یک پست وجود دارد می توانید تغییرات دلخواه خود را اعمال نمایید البته این دکمه فقط بر روی پست های شما برای شما فعال است که پس از مدتی از انتشار پست غیر فعال می شود و برای تغییر باید به مدیران پیام بدهید. یعنی هر پستی که ارسال می کنید تا چند روز فرصت برای ویرایش آن پست دارید ولی بعد از این چند روز فقط مدیران می توانند ویرایش کنند.
با تشکر
محمد رسولی نژاد
اين مطلب آخرين بار توسط مینا آرمیده در 11/10/2010, 01:30 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
مینا آرمیده- حامی حیوانات لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
رد: واگذاری اسنوپی قشنگ من
مرضیه- مدیر گفتگوی لاک پشتی
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
افکر می کنم هرکدام شما که وارد سایت شدید موضوع من رو خونده باشد امروز 8 روزه که سگ قشنگم رو مجبور شدم به پناهگاه وفا ببرم ولی خوشحالم حداقل جایی بود که بتونم با خیال راحت آن را آنجا بگذارم و واقعا از کسانی که در پناهگاه وفا همکاری می کنند متشکرم. قرار بود تا چند وقت دیگه برم دوباره بیارم خونه ولی تحت هیچ شرایطی مادرم موافقت نمی کنه به خاطر همین تصمیم گرفتم اسنوپی را به یکی که واقعا دوستش داشته باشده بدم در واقع هر کدام از بچه هایی که با سایت وفا در ارتباط هستند بخواهند حاضرم اسنوپی قشنگم رو به آنها بدهم
مینا
مینا آرمیده- حامی حیوانات لاک پشتی
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
raam- کاربر تازه وارد لاک پشتی
http://www.lakposhtha.com/t6064-topic?unwatch=topic
مطالعه بفرمایید دوست عزیز
mary.m- کاربر تازه وارد لاک پشتی