سلام. من یک لاکپشت گوش قرمز نوزاد (34 سانتی) دارم که الآن 3 ماهه دارمش. 1 ماه اول خیلی شرایط بدی داشت چون در مورد نگهداری اش اطلاعاتی نداشتم، ولی الآن 2 ماهه تا حد توانم براش شرایط خوبی فراهم کردم. الآن حدود 1 هفته است که تو خشکی هی دهنشو باز می کنه و فیس فیس می کنه و بعضی وقتها هم عطسه می کنه. قبلش من به علت نقل مکان ار تهران به شهرستان مجبور شدم بیارمش یه سفر طولانی و حدود 1 هفته تو یه ظرف ساده نگهش می داشتم. غذا هم بیشتر میگو می خوره و گاه گاه بهش کاهو هم می دم. متأسفانه پلت انرژی یا هیچ پلت دیگه ای براش پیدا نکردم. حال عمومی اش خیلی بد نیست، مثل همیشه وقتی براش غذا می یارم فوری می دوه طرف دستم، ولی زیاد می خوابه و کلاً یک مقدار تحرکش و حجم غذایی که هربار می خوره کمتر به نظر میاد، قبلاً باید مواظب بودم کسی غذای اضافه بهش نده وگرنه هر چی براش غذا می ریختی می خورد. البته نمی دونم شاید قبلاً هم همین قدر می خوابید و الآن که جامو عوض کردم و مدام جلو چشممه متوجه این کارهاش شدم. من الآن اومدم یکی از شهرستان های ایلام برای طرح و اینجا هم دسترسی به دامپزشک ندارم. الآن دمای آبشو 2 درجه بالا بردم و روی تشتش هم یه روکش نایلونی کشیدم که باد کولر بهش نخوره. لطفاً راهنماییم کنید، خیلی می ترسم بمیره، آخه کلاً تو یکی از کتابهایی که تو سایت معرفی شده بود نوشته بود لاکپشت های نوزاد رو اکثراً نمی شه تا 1 سالگی زنده نگه داشت و اغلبشون می میرن. من خیلی اینو دوستش دارم، نمی خوام بمیره. این. خانومم برام خرید بعد دیگه خیلی دلبسته اش شدیم!