ورم گوش لاک پشت
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: معرفی بیماریهای لاک پشت و کمکهای اولیه درمانی
صفحه 3 از 3 • 1, 2, 3
رد: ورم گوش لاک پشت
میشه راهنماییم کنید؟
shadijoon- کاربر تازه وارد لاک پشتی
sharareh- دوست گفتگوی لاک پشتی
باید چکار کنم؟ کمکم کنید
من 1ساله که 1 لاک پشت گوش قرمز دارم
این 1 سال سعی کردم که بهترین کارها رو واسش کنم و خیلی دوسش دارم .جونمو واسش میدم
اول که خریده بودمش 1 اکواریوم واسش خریدم 2 روز توی اکواریوم بود ولی روی خشکی نرفرت . منم ترسیدم مشکلی واسش پیش بیاد گذاشتمش توی گلخونه . اونجا افتاب میخوره کلی هم بازی میکنه .
غذایی که بهش میدم مخصوص خزندگان (انرزی) همیشه غذاشو میخوره.
خیلی شیطونه حتی میره روی گلدونا .
اچند وقته که یه چیزی دو طرف صورتش پایین تر از گوشاش . راستای دهنش هست. نارنجی رنگه .فک نمی کردم چیز مهمی باشه ولی فک میکنم بزرگتر شده
خواهش میکنم کمکم کنید
راستی 1 هفتس که دستو پاهاش پوست پوست شده
باید چکار کنم؟
احتمالاً ورم گوش هست بخاطر همین پست شما رو به تاپیک ورم گوش منتقل میکنم
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
در مورد پوست پوست شدن، اگر محدود هست و در مدت خاصی تمام شده است؛ پوست اندازی طبیعی خرندگان است ولی در صورت ادامه داشتن باید در مورد آن هم با دامپزشک مشورت کنید.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
در رابطه با پوسته شدن بدن
1. اگر دمای آب کمی از حد معمول بالا تر باشه به مرور زمان پوست اندازی یا همان پوسته شدن ایجاد میشه
2. زمانی که فقط یک نوع غذا در برنامه غذایی لاک پشت شما قرار بگیره و تنوع غذایی وجود نداشته باشه این حالت ایجاد می شه و حتی ممکن هست ماه ها زمان ببره.
پوست اندازی به طور کلی فرایندی طبیعی هست که معمولاً بیشتر از چند روز طول نمی کشه. اما زمانی که پوست اندازی در اثر دمای بالای آب ، کمبود ویتامین و بیماری ایجاد شده باشه مدتی بیشتر طول خواهد کشید
برای پیشگیری از پوست اندازی بیش از حد :
1: دمای آب و خشکی رو با دماسنج دقیق بررسی کرده دمای آب 25 26 درجه و دمای خشکی 31 32 درجه باشه
دمای آب به کمک بخاری آکواریوم و دمای خشکی با لامپ هالوژن و دور یا نزدیک کردن اون تنظیم میشه
2: تنوع غذایی ایجاد کن و به خصوص از سبزیجات تازه و کف دریا (که پوست سفت اون کنده بشه و در قطعات کوچک در آب لاک پشت ریخته بشه) و به خصوص از لاشه کامل ماهی استفاده کن (ماهی به همراه تمام استخوانها و دم)
تغذیه از لارو ماهی، بچه ماهی، ماهی کوچک یکی از مهمترین عوامل داشتن سلامتی در لاک پشت هاست
در رابطه با ماهی کیلکا حتماً سر ماهی رو جدا کن چون به جهت داشتن آنزیم تیامیناز خودش می تونه باعث کمبود ویتامین B بشه
3: به جای نور آفتاب حتماً از یک لامپ فلورسنت که طلق روی اون رو برداشتی در ناحیه خشکی لاک پشتت استفاده کن چون مقداری طیف B ایجاد می کنه و در بهبود وضعیت پوست اندازی کمک بسیاری خواهد کرد (لامپ فلورسنت رو هر چند ماه یکبار تعویض کن)
پس لامپ هالوژن و فلورسنت در تمام طول روز با هم باید روشن باشه
در رابطه با لکه نارنجی رنگ با دکتر تماس بگیر می تونه یه زخم هم باشه.
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
این تصویر گوش ورم کرده لاک پشتمه.
ممنون میشم آقای دکتر نظر بدن.
البته اینطور که شنیدم راهش جراحیه من اینجا(نوشهر)با یک دامپزشک تماس گرفتم گفتند اگه احتیاج به جراحی داشته باشه باید ببری تهران اما بیار ببینمش شاید احتیاج به عمل نداشته باشه.
گفتم قبل از اون،آقای دکتر خودمون ببینن عکسش رو بهتره.
hadi1981- مدیر گفتگوی لاک پشتی
صفحه 3 از 3 • 1, 2, 3
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: معرفی بیماریهای لاک پشت و کمکهای اولیه درمانی