خصوصیات صاحبان لاکپشت ها
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: لاک پشتهای زمینی (آشنایی، تغذیه و نگهداری مناسب لاک پشت زمینی)
خصوصیات صاحبان لاکپشت ها
من خودم در هر برهه ای از زندگیم از یه حیوون خوشم می اومد.یه زمانی حس ناسیونالیستیم گل کرده بود از گرگ خوشم می اومد( من اصالتا ترک هستم و گرگ جایگاه خاصی تو فرهنگ ترکی داره).یه زمانی هم کلم بو قرمه سبزی می داد با بز حال میکردم.بز یه طغیانگر سرکشه بر عکس شهرتش.اسب آّی رو به خاطر شجاعتش دوست داشتم و .....
الان هم عاشق لاکپشت شدم.ولی نمی دونم چرا؟
البته گرگ و بز و اسب آبی نگه نداشتم ولی می خوام لاکپشت داشته باشم.
راستی نمی خوام لاکپشت بخرم چون نمی خوام به خرید و فروشش کمک کنم اگه کسی لاکپشت خاکی کم سال داره واسه واگذاری خبر بده.
tortoise- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: خصوصیات صاحبان لاکپشت ها
mahbod- کاربر متوسط لاک پشتی
خود من لاک پشتم رو توی جاده پیدا کردم و اگه انقدر دوسش نداشتم تا حالا هزار بار به دامن طبیعت برش گردنده بودم...اما نمیذارم آب تو دلش تکون بخوره!
Matul- کاربر تازه وارد لاک پشتی
خوش اومدین
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
منم ورود شما را به اين سايت تبريك ميگم.
AMIR00- کاربر متوسط لاک پشتی
آدمای مهربونین و معمولا با مردم عادی فرق دارن
همه فیلمای مستند حیواناتو فوق العاده دوس دارن و معمولا تو خونشون گیاه و جک و جونور زیاد دارن از تزیین کردن خونشون لذت میبرن و اگه حیاط داشته باشن حیاطشون پر از گل و گیاهه
آب و محیط های آبی روهم دوس دارن
از رنگ سبز و آبی و رنگهای سردد بیشتر خوششون میاد ولی در مجموع تمام رنگا رو دوس دارن
البته من که اینجوریم فک کنم بقیه هم همینجور باشن
ساکورا- کاربر متوسط لاک پشتی
درباره خصوصیات:کلا ادمایی که به حیوانات علاقه مندن ادمای مهربونی هستند و کسانی که لاکی نگه میدارن ادمای با صداقت و مهربون و مسئول و با تعهدی هستند در ضمن در قبال محبت کردن هیچ توقع خاصی از دیگران ندارن چونکه لاکیها نه مثل یه گربه میتونن خودشونو لوس کنن و نه مثله سگ با وفا هستن فقط نیاز به کمک دارن شاید محبت رو هم خیلی سخت بفهمند اما بازم دوسشون داریم
hasti- کاربر متوسط لاک پشتی
» شبکههای موبایل صاحبان آینده اینترنت / موبایل دیگر یک تلفن ساده نیست
» لکه های زیر لاکپشت(کنار نقاشی های زیر لاکپشت)
» لاکپشت های آرش
» زخم پای لاکپشت
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: لاک پشتهای زمینی (آشنایی، تغذیه و نگهداری مناسب لاک پشت زمینی)