واگذاري بچه گربه زيبا
واگذاري بچه گربه زيبا
شيما- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
رد: واگذاري بچه گربه زيبا
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
لوما- دوست گفتگوی لاک پشتی
کیارش- دوست گفتگوی لاک پشتی
ديروز پدرم اولتيماتوم داده كه ديگه اين خونه جاي حيوون نداره و تا يك هفته وقت دارم شايلي رو ببرم وگرنه همه حيوونامو بيرون ميكنه.
توروخدا يكي كمك كنه
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
شنبه دوره قطره چشم شايلي تمام ميشه ميبرمش پيش دكتر تا از وضعيت زخم داخل دهانش هم مطمئن بشم و سالم و سرحال به شما بسپارمش.من خيلي دوستش دارم و از الان دارم براي رفتن اش گريه ميكنم.كجا ميخواهيد نگهش داريد(خونه؟حيات؟...)؟و اينكه يه مدت كوتاه يعني چقدر ؟ميتونيد يك سال مراقبش باشيد تا من ببرمش خونه خودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگر هم نه خوب خوب مراقبش باشيد تا صاحب خوبي براش پيدا بشه و قول بديد هر مشكلي پيدا كرد و نتونستيد ببريدش دكتر بهم بگيد
بسيار بسيار سپاسگذارم.نگراني شايلي و اينكه چكارش كنم شبها بيخوابم كرده بود.از روزي كه شايلي آمده خيلي از مشكلات من حل شد نميدانم به همچين چيزي اعتقاد داريد يا نه ولي فكر كنم خدا پاداش ميده و اين از دعاي شايليه.ميدونم كه دعاتون ميكنه و ميدونم كه لحظات زيبايي بهتون ميده
شماره ام رو تو پيغام خصوصي براتون ميزارم شما هم اگه ممكنه شماره خودتون رو بهم بديد تا باهاتون تماس بگيرم
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
و در مورد اینکه زمانش چقدر باشه نمیدونم باید به مادرم بگم ولی اگه اجازه نداد برای 1 سال نگهش دارم میتونم تا صاحبی براش پیدا بشه نگهش دارم و قول میدم اگه مشکلی براش پیش اومد حتما ببرمش پیش دکتر معماریان
توي حيات ممكنه فرار كنه .دكتر گفتند اگر قراره گربه اي در خانه باشه نبايد با گربه هاي ديگه ارتباط داشته باشه كه توي حيات اين امكان هست چون اون ممكنه بره بيرون و دوباره برگرده شايد هم هيچ وقت برنگرده بنابر اين اگر بتونيد توي خونه نگهش داريد خيلي خوبه .اون خودش با خودش بازي ميكنه و با كسي كاري نداره فقط يه جاي خواب (جاي مخصوص يا يه سبدي كه توش پتو بذاري تا نرم بشه) و يه سطل خاك (مخصوص يا ظرف فلزي معمولي)براي دستشويي اش يه گوشه خونه ميخواد .دكتر معماريان همه رو در مطب داره اگه خواستيد آماده اش رو بخريد
بازهم سپاس و سپاس و سپاس
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
شايلي ديگر خوب خوب شده و قطره چشمش هم تمام شد به سختي پدر را راضي كردم چند وقت ديگر هم بماند چراكه از شما خبري نشد.
من براي پيدا كردن جا براي شايلي تا شمال هم رفتم اما كسي كه ميخواست نگهش دارد يك باغ بزرگ داشت كه ميخواست آنجا رهايش كند و من ميدانستم كه شب خوراك سگ نگهبان آنجا خواهد شد كه شبها آزاد است و با هيچ كس هم شوخي ندارد و شايلي كوچك من خوب فرار نميكند و دستي است.
يعني هيچ كس در اينجا توان نگهداري از اين كوچولو را نداشت؟!
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
amir hosein- کاربر خوب لاک پشتی
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
» تصاویر اشتیاق گربه سانان به بازی با رایانه/ تولید نرم افزار گربهای
» واگذاري لاك پشت زيباي من
» واگذاري دو تا لاك پشت گوش قرمز