خودکشی عاشقانه آندره گرز و همسرش
خودکشی عاشقانه آندره گرز و همسرش
جسد آنها دو روز بعد توسط پلیس کشف شد.
آندره گرز و همسرش در سالهای پایانی
آنها در نامههای متعددی که خطاب به مقامات و دوستان و آشنایان خود نوشته و میزی در خانه قرار داده بودند، دلیل خودکشی خود را بیماری لاعلاج «دورین»، همسر بریتانیایی الاصل «گرز» عنوان کردند.
اما با انتشار این خبر، نامهای که «گرز» حدود یک سال قبل خطاب به همسرش نوشته و سرشار از احساسات و علاقه او به همسرش و در عین حال نشان دهنده یاس و درماندگی آنها در مواجهه با این بیماری بود، به یکی از پرفروشترین آثار ادبی فرانسه تبدیل شد.
«گرز» در بخشی از این نامه خطاب به همسری که نزدیک به 60 سال با او زندگی کرده بود، می نویسد:
" تازه 82 ساله شده ای قدت شش سانتیمتر کوتاهتر شده و فقط 45 کیلوگرم وزن داری؛اما با این وجود هنوز زیبایی، با وقاری، و دوست داشتنی ... اکنون 58 سال است که با هم زندگی میکنیم و احساس میکنم از همیشه بیشتر دوستت دارم ... هرگاه حسی از تهی بودن درون فضای سینهام را میخورد ٬ تنها وجود تواین خلاء را پر میکند.
همین اواخر بود که دوباره عاشقت شدم. هنوز هم وقتی به من نزدیک میشوی ، احساس میکنم چیزی درونم فرو میریزد..."
آندره گرز و همسرش در جوانی
«گرز» که از برجستهترین متفکران چپگرای فرانسه و اروپا به شمار میرفت بارها درباره همسرش گفته بود که بدون او تمام تلاشهایش در زندگی بیمعنا و پوچ جلوه میکند.
به اعتقاد کسانی که آن دو را میشناختند «دورین» در حقیقت کسی بود که «گرز» را از اوج ایدهآل گرایی به زمین میکشاند و رنگی از واقعیتگرایی به کارهای او میداد. «گرز» که در اصل فیلسوفی سوسیالیست بود آثار زیادی درباره سوسیالیسم و کاپیتالیسم از خود به جای گذاشته است.
گفتنی است «نیکلا سارکوزی»، رئیس جمهور فرانسه در تشیع جنازه این زوج حاضر شد و به آنها ادای احترام کرد.
منبع : اینترنت
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
رد: خودکشی عاشقانه آندره گرز و همسرش
يعني واقعً اينقدر عاشقانه هم ديگه را دوست داشتن
آفرين به اون خانم كه تونسته اين جور همسرش را از محبت خودش لبريز كنه
لوما- دوست گفتگوی لاک پشتی
» خودکشی
» لحظه خودکشی (طنز)
» روشهاي مختلف خودکشی!
» زنده ماندن پس از خودکشی از طبقه چهلم