شيما خرگوش نازنين من
شيما خرگوش نازنين من
اين هم دوستش هلي خرگوش خواهرمه
شيما- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
رد: شيما خرگوش نازنين من
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
میشه کمی در مورد محل نگهداری شون توضیح بدین؟ .. قفس خاصی دارن؟
یکی از دردسرهای نگهداری خرگوش دفع خیلی زیاد آنهاست که اگه تغذیه هم نامناسب باشه مشکل چند برابر میشه...شما در این مورد چه اقدامی کردین؟ آیا مکان خاصی برای این کارشون اختصاص دادید؟
از تجربیاتتون در زمینه نگهداری خرگوش ، تغذیه ، احیانا بیماری ها و درمان هایی که داشتند هم اگه بگید ممنون میشم.
notehaftom- دوست گفتگوی لاک پشتی
غذاي اصلي اش يونجه خشكه كه بطور دايم(بدون وعده خاصي) در دسترسش قرار ميدم و يه ظرف آب هم داره .بطور تشويقي از غذاهاي تشويقي خرگوش و يا سبزي و هويج و كاهو بهش ميدم.
من شيما رو از روز تولد پيش يه دكتر ميبردم و راجع به همه چيز ازش ميپرسيدم اما متاسفانه هيچ چيز سرش نميشد و شيماي من در 1 سالگي مدام اسهال داشت وقتي ديدم خوب نميشه دكترش رو عوض كردم خدا دكتر معماريان رو سر راه ما گذاشت و از اسهالش نمونه برداري شد خدا رو شكر هنوز عفوني نشده بود و با دارو خوب شود اما دندانهاش مشكل پيدا كرده بود به خاطر غذاي نادرست(دكترقبلي به من گفته بود سبزيجات و هويج كفايت ميكنه و حرفي از يونجه و فيبر نزده بود)خلاصه يك سال بعد رو به دستور دكتر جز يونجه هيچي بهش ندادم و دارو هم مصرف ميكرد.امسال كه دكتر چكش كردند گفتند رشد دندانها متوقف شده و همونجا باقي مونده.شيماي من هنوز دارو مصرف ميكنه تا جلوي رشد دندانها گرفته بشه من از خدا خواستم شيماي منو حفظ كنه .شما هم براش دعا كنيد كه به مراحل پيشرفته اين بيماري نرسه
شيما- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
almarose- کاربر متوسط لاک پشتی
» زندگي جديد سگهای من (شيما)
» عكس هاي جديد شيما و بقيه دوستان كوچك من
» سگهاي نازنين من
» لاكپشت هاي نازنين من