زنی که یک تمساح را به شوهرش ترجیح داد
زنی که یک تمساح را به شوهرش ترجیح داد
مرد استرالیایی انتظار نداشت که همسرش تمساح را به او ترجیح دهد و تصمیم بگیرد که پس از 25 سال زندگی مشترک از او جدا شود.
زن استرالیایی در گفت و گو با روزنامههای محلی گفت: نمیتواند از این تمساح که مانند پسرش است دست بکشد. برای او جدایی از همسرش آسانتر است. اگر شوهر این زن، از او جدا شود، میتواند از خودش مراقبت کند، اما تمساح بیچاره نمیتواند از خودش به تنهایی مراقبت کند.
مرد استرالیایی مجبور شده از همسرش بخواهد میان او و تمساح، یکی را انتخاب کند، چون این زن اغلب وقت خویش را صرف نگهداری از تمساح کرده و در رسیدگی به امور خانه سستی میکند. او گاهی اجازه میداده تمساح در تختخواب اندرو، پسر 9 ساله این زوج بخوابد
Fereshteh_N- حامی حیوانات لاک پشتی
رد: زنی که یک تمساح را به شوهرش ترجیح داد
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
من اتفاقا به علیرضا داشتم می گفتم که آخرش مجبور میشه با ایگو (ایگوانا) و پرتقال (کورن اسنیک) زندگی مشترک ایجاد کنه ...
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
من هم با دکتر موافقم تمساح حیوان خانگی نیست نگهداری این حیوان بحصوص در ایران مشکلات زیادی را هم برای حیوان و هم صاحب آن بوجود خواهد آورد.
Fereshteh_N- حامی حیوانات لاک پشتی
آفرين به اين خانم با تصميم درستش،همسرش به هفته نرسيده يه زن ديگه گرفته اما اون حيوون بيچاره اگه حمايت نشه حتماً به هفته نرسيده مي ميره
لوما- دوست گفتگوی لاک پشتی
آفرين به اين خانم با تصميم درستش،همسرش به هفته نرسيده يه زن ديگه گرفته اما اون حيوون بيچاره اگه حمايت نشه حتماً به هفته نريده مي ميره
!!!!!!!!!!!!!!!
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-