گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

آیا می توان لاک پشت را با هواپیما جا به جا کرد؟

+2
کیارش
niloofar-m
6 مشترك

آیا می توان لاک پشت را با هواپیما جا به جا کرد؟ Empty آیا می توان لاک پشت را با هواپیما جا به جا کرد؟

پست من طرف niloofar-m 9/22/2010, 04:53

من می خوام لاک پشت هامو ببرم تهران. آیا می شه لاک پشت ها رو ببرم با خودم؟با هواپیما؟اجازه می دن آدم لاک پشتو ببره با خودش تو کابین هواپیما؟
اگر اجازه می دن باید لاکی ها رو تو چی بذارم ببرم؟ من سه تا لاکی دارم و یکیشون خیلی گنده است. لطفاً راهنماییم کنید. کمک
niloofar-m
niloofar-m
کاربر تازه وارد لاک پشتی
کاربر تازه وارد لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

آیا می توان لاک پشت را با هواپیما جا به جا کرد؟ Empty رد: آیا می توان لاک پشت را با هواپیما جا به جا کرد؟

پست من طرف کیارش 9/22/2010, 04:58

بله در مواردی اجازه میدن اما باید با خط هوایی هماهنگ کنید و تعهد نامه کتبی بگیرید که یه وقت دستتونو تو پوست گردو نذارن اگه هم اجازه داده شد بهتون جعبه مخصوص حمل حیوانات میدن
کیارش
کیارش
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

آیا می توان لاک پشت را با هواپیما جا به جا کرد؟ Empty رد: آیا می توان لاک پشت را با هواپیما جا به جا کرد؟

پست من طرف parsaa_91 9/22/2010, 05:00

تا اونجا که من میدونم یکی از بچه های همین فروم که میخواست لاکپشتشو از کشور خارج کنه نذاشتن که بحثمونم به سگو گربه کشید که چرا اونا حق دارن....

اونجا گفته شد تو کابینی که خود ادم ها میشینن نمیشه. تو کابین بارو وسایل بدلیل اختلاف دما و................
لاکپشت دوام نمیاره.

بازم سوال کن
parsaa_91
parsaa_91
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف کیارش 9/22/2010, 05:12

نه اون میخواست از کشور خارجش کنه اما این دوستمون فقط میخواد بیاره تهران
کیارش
کیارش
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Ronia 9/22/2010, 13:27

باید اونو توی سبد مخصوص که خودتون تهیه می کنید بگذارید و بعد اگر امکانش باشه به قسمت حمل بار منتقلش می کنند.
من پیشنهاد می کنم قبل از پرواز برین فرودگاه و سوال کنید که اون موقع مشکلی پیش نیاد
Ronia
Ronia
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف niloofar-m 9/22/2010, 20:06

بله به گمونم بهترین کار سرزدن به فرودگاه باشه. ولی به نظرم تو بار زنده نمونن لاکی ها.اگه بمیرن من دق می کنم. آخه وقتی چمدون ها رو اینطور راجت پرت می کنن از این ور به اون ور چطور می شه حیوون زنده رو داد دستشون. با قطار چی شما نمی دونید ایراد می گیرن یا نه؟
niloofar-m
niloofar-m
کاربر تازه وارد لاک پشتی
کاربر تازه وارد لاک پشتی

پست من طرف Ronia 9/23/2010, 09:12

نیلوفر جان برای انتقالش با قطار مشکلی پیش نمیاد فقط نیازی نیست موقع سوار شدن این موضوع رو بهشون توضیح بدید
کوچولوی شما، کنار خودتون، توی قطار، اونقدر آروم و معصوم می خوابه که حد و حساب نداره
Ronia
Ronia
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف کیارش 9/23/2010, 12:44

نه به هیچ وجه در قسمت بار نذاریدش چون دستگاه های تنظیم فشار هوا نداره و هوا اونجا بسیار سرد میشه
کیارش
کیارش
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف niloofar-m 9/30/2010, 07:08

[justify]من لاکیا رو با خودم بردم فرودگاه هرکاری کردم اجازه ندادن ببرم تو کابین با کلی آدم صحبت کردم گفتن غیرممکنه حتماً باید بذاری تو بار. منم تحمل نداشتم بذارم تو بار و بعد که رسیدیم ببینم خدای نکرده بلایی سرشون اومده واسه همین بیخیال شدم و گذاشتم اهواز بمونن.ولی خیلی دلم براشون تنگ می شه اول فکر کردم پرس و جو کنم که اگر تو رودخونه کارون می تونن زندگی کنن اونجا آزادشون کنم ولی خیلی بشون وابسته شدم دلم براشون تنگ می شه گریه
niloofar-m
niloofar-m
کاربر تازه وارد لاک پشتی
کاربر تازه وارد لاک پشتی

پست من طرف Farhat 4/26/2011, 06:16

اگر لاکپشت هاتون از نژاد غیر بومی منطقه هستن بارها در فروم توضیح داده شده که به هیچ وجه نباید در طبیعت رها بشن.
Farhat
کاربر متوسط لاک پشتی
کاربر متوسط لاک پشتی

پست من طرف marzieh 4/26/2011, 17:29

عزیزم لاکی هاتو با قطار می تونی راحت جابجا کنی من همستر ،بلبل و گنجشک رو جابجا کردم . رهاشون نکن. تازه میتونی طبق دستور حمل لاکشت در سفر که آقای فواد نوشتن در شرایط مناسب بدهید اتوبوس ها براتون بیارند و هیچ سختی هم نداره فقط باید پولش رو به راننده بدید و شرایط حمل و نقل هم برای لاکی عزیز فراهم کنید. اگر شرایط سفر رو در فروم پیدا نکردید من کتاب آقا فواد رو تو خونه دارم .بگید براتون از روش می نویسم.یا از خودشون بپرسید. لاک پشت سبز
marzieh
marzieh
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف marzieh 4/26/2011, 20:56

راستی یعنی واقعا جایی توی هواپیما برای حمل حیوانات وجود نداره؟ آخه با بار که نمیشه موجود زنده رو آورد!!! اونجا هوا سرد میشه و فشار هوا هم متغیر هستش. اما من طوطیمو با هواپیما از تهران آوردم (یعنی بابام آوردن خودم همراهشون نبودم) اما طوطی رو بارنامه کرده بودند چند تا برگه پرشده بود و حتی برگ گواهی تایید سلامت هم از دامپزشک خواسته بودند که ضمیمه مدارک بود و طوطی از تهران به بندرعباس سالم رسید. فقط تا 1 ماه قیافش مثل طوطی بود اما اخلاقش مثل سگ هار بود! بعد یکماه درست شد گمونم ترسیده بود. به هر حال من در اولین فرصت اون مدارک رو پیدا میکنم ببینم محل نگهداری در هواپیما رو کجا ذکر کرده و کدوم هواپیمایی بوده. عاشق لاک پشت
marzieh
marzieh
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة