مسمومیت زن و شوهر بر اثر مصرف کالباس مارمولکدار در ایران
مسمومیت زن و شوهر بر اثر مصرف کالباس مارمولکدار در ایران
ماجرا از آنجا آغاز شد که این مرد پس از خرید دو رول کالباس متعلق به یکی از کارخانههای معروف صنایع غذایی فارس با همسرش اقدام به مصرف مقداری از آن کرد اما پس از ساعاتی هر دو به دلیل شکمدرد شدید مجبور به مراجعه به درمانگاه شدند و در آنجا با تشخیص اینکه این دو نفر دچار مسمومیت شدهاند، به آنان سرم تزریق شد.
اما همه جریان به همینجا ختم نشد. این زن و شوهر بیخبر از اینکه کالباس مارمولک را میل کرده و به این حال و روز افتادهاند به منزل مراجعه کردند تا اینکه یک روز بعد در نهایت تعجب راز بدحالی آنان در میان یکی از رولهای کالباس نمایان شد.
محمود معمار صادقی گفت: یک شب پس از اینکه من و همسرم به دلیل مسمومیت روانه درمانگاه شدیم، دخترم در حال برش باقیمانده کالباسها بود که چاقو در رول کالباس گیر کرد. دخترم که فکر میکرد استخوانی در رول کالباس وجود دارد از من کمک خواست و من که تا آن لحظه بیخبر از این بودم که دلیل مسمویتم مصرف همین کالباس است، شروع به بیرون کشیدن چاقو از رول کالباس کردم اما ناگهان دیدم که دست و پای لاشه یک مارمولک از میان کالباس بیرون زد. در نهایت نعجب کالباس را از وسط جدا کردم و با لاشه درشت یک مارمولک روبهرو شدم.
این شهروند شیرازی ادامه داد: من که از دیدن لاشه مارمولک به شدت شوکه شده بودم کالباس را به همان شکل به مراکز بهداشتی بردم.
رئیس مرکز بهداشت شیراز ضمن تأیید گفتههای این شهروند گفت: مشاهدات حاکی از آن است که این مارمولک در مراحل پایانی تولید خمیر کالباس در آن افتاده است. البته احتمال عمدی بودن این کار توسط افرادی نیز وجود دارد که این موضوع در حال پیگیری است..
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: مسمومیت زن و شوهر بر اثر مصرف کالباس مارمولکدار در ایران
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
sharareh- دوست گفتگوی لاک پشتی
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
حالا بازم سوسیس کالباس بخورین
sheyda- مدیر گفتگوی لاک پشتی