مسافرت با لاکپشت
مسافرت با لاکپشت
حقیققت اینه که من با لاکپشت گوش قرمزم میخوایم بریم ترکیه و در یکی از تاپیک ها شنیدم که یکی از عضو های سایت هم نوشته که نمیزارن لاکپشت از مرز رد بشه
چرا؟ مگه لاکپشت چیش از سگ و گربه کمتر هست؟ چرا نمیشه لاکپشت برد
و سوال دوم اینکه لب مرز مگر همه چمدان هارا میگردن؟ چجوری میفهمن شما لاکپشت همراهت هست یا نه؟
و سوال اخر اینکه چجوری میشه قانونی یا غیر قانونی به نظر شما لاکپشت رو با خودم ببرم؟
Turtlelover- کاربر تازه وارد لاک پشتی
رد: مسافرت با لاکپشت
دوست عزیز؛ چرا رو از متولیان امر بپرسچرا؟ مگه لاکپشت چیش از سگ و گربه کمتر هست؟ چرا نمیشه لاکپشت برد
بگو یکی از بستگان، تا فرودگاه ایران همرات بیاد. اگه تو فرودگاه گیر دادن، دو دستی تقدیم اون فامیل کن. والا راحت رد شوسوال دوم اینکه لب مرز مگر همه چمدان هارا میگردن؟ چجوری میفهمن شما لاکپشت همراهت هست یا نه؟
تا جایی که من میدونم، عرف قانون اینه که حیوانات رو چند روز قرنطینه میکنن که هزینه قرنطینه خیلی گرون تموم میشه.سوال اخر اینکه چجوری میشه قانونی یا غیر قانونی به نظر شما لاکپشت رو با خودم ببرم
قبلا یکی از کاربران فوروم، هنگام بازگشت از سنگاپور، چند تا گوش قرمز اصیل رو داخل چمدان از مرز رد کرده بود و کسی هم چیزی نگفته بود.
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
ایشون که قرنطینه نکرده فقط گزاشته در چمدان و اورده؟ با هواپیما؟
بازم مرسی
در صورتی که به شکل زمینی سفر می کنید، راهنمای کاملی را در کتاب راهنمای نگهداری از لاک پشتهای نیمه آبزی توضیح دادم که توصیه می کنم حتما مطالعه کنید.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
اگر پیداش کنن که نمیگیرنش ازم اگر خودم هم باهاش برگردم و نرم؟
parsaa_91- دوست گفتگوی لاک پشتی
parsaa_91- دوست گفتگوی لاک پشتی
یک سوال تقریبا بی ربط دارم. میخواستم بدونم دوستان نظری راجع به اینکه زمان مسافرت عید چه کاری میشه واثه لاکپشت کرد دارن؟ لاکیم فوق العاده ترسوه و اگه با خودم ببرمش تو راه سکته میکنه. کی میدونه واثه این دو هفته چکارش میشه کرد؟
ممنون میشم.
asoo62- کاربر تازه وارد لاک پشتی
تاپیک زندگی لاک پشت وقتی سفر هستیم را به دقت مطالعه کن و سوالتون را در همان تاپیک مطرح کنید.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
» تغذیه در طول مسافرت
» عکس هایی از مسافرت به کلیبر
» تغذیه و مراقبت از ماهی ها در زمان مسافرت
» میخوام برم مسافرت کمکم کنید