فاجعه در فوتبال دختران ایران
صفحه 2 از 2 • 1, 2
رد: فاجعه در فوتبال دختران ایران
درسته آقا پارسا واقعا باعث خجالت میشه
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 31
رد: فاجعه در فوتبال دختران ایران
از آنجا که برروی ورزشکاران زن تحقیقات دقیق و گسترده ای صورت نگرفته است،یک اتفاق نظر کلی در مورد سطح عملکرد آنها وجود ندارد.وجود اختلافات فیزیولوژیک و نیز ساختاری بین جنس زن و مرد هم مزید بر علت شده است.اما با توجه به آنچه که تا به امروز میدانیم،به تعدادب از خصوصیات و ویژگی های جنس مونث در ارتباط با ورزش و فعالیت بدنی اشاره میکنیم.
اگر چه بر اساس نظر سنجی ها،اکثر ورزشکاران زن معتقد به افت عملکرد بدنی در جریان دوران قاعدگی هستند،اما از لحاظ فیزیکی زنان بوده اند که در طی زمان قاعدگی قادر به شکستن رکورد های جهانی شده اند.
فعالیت ورزشی شدید باعث کاستن سطح استروژن خون میشود،اما لزوماً روی سطح عملکرد بدنی اثری نمی گذارد.
در تمرینات با شدت برابر،اختلافی در میزان بروز آسیبهای ناشی از ورزش در زن ومرد دیده نمیشود.
قرص های ضد بارداری احتمالاً سبب تغییرات چشمگیر فیزیولوژیک در بدن زن می شوند،اما تاثیر عمده ای روی عملکرد فرد نخواهند گذاشت.
حاملگی در 2 تا 3 ماه اول،اثر منفی روی عملکرد نمی گذارد.لابد میدانید در المپیک سال 1956 ملبورن،3 تن از برندگان مدال طلا حامله بودند.حتی بعد از طی حاملگی اگر وضعیت جسمی و شکل پیش از حاملگی زن بازگردد،مشکلی در رقابتهای ورزشی نخواهد داشت.
ورزش سبب بهبود دانسیته(تراکم)استخوانی زنان نمیشود بلکه فقط سبب حفظ آن میگردد.در صورت مصرف مقادیر کافی کلسیم،ورزش احتمالاً در شکل گیری استخوانهای قویتر کمک خواهد کرد.هیچ محدودیت سنی برای شرکت در ورزشهای استقامتی وجود ندارد.حتی زنان80 ساله هم توانایی شرکت منظم در دوهای ماراتن را دارند،گرچه که مدت زمان طی شده بیشتر خواهد بود.دقیقاً معلوم نیست که آیا زنان سریعتر می دوند یا مردان،فقط می دانیم که در ازای هر دهه عمر،زنان توانایی سرعت بخشی در دویدن به میزان 14 متر در دقیقه دارند.در حالیکه این رقم برای مردان 7 متر در دقیقه است البته با توجه به اختلافات فیزیکی به نظر نمیرسد که زنان توانایی غلبه بر مردان در مسافتهای کوتاه را داشته باشند.اما عکس این موضوع در دوهای در مسافت طولانی صدق می کند که به نظر میرسد به علت چربی بالاتر موجود در بدن زنان است که به عنوان منبع انرژی عمل میکند.به علاوه تعریق ران در دماهای بالاتر بدنی،سبب حفظ و نگهداری بیشتر آب بدن خواهد شد.
sheyda- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 16
رد: فاجعه در فوتبال دختران ایران
س: فعاليت بانوان در فوتبال از چه زماني آغاز شد؟
ج: در سال ۱۳۷۹ما از مسئولان فوتبال بانوان در هر استان دعوت كرديم و برنامهها و اهداف خود را براي آنها توضيح داديم و سپس با برگزاري كلاسهاي مختلف اقدام به تربيت نيروي انساني لازم كرديم و در هر منطقه چند مربي و چند داور مسووليت آموزش و توسعه فوتبال بانوان را به عهده گرفتند و فعاليت خود را در بخشهاي آموزش و پرورش، تربيت بدني و كلوپهاي ورزشي توسعه دادند. البته ما در آن زمان فعاليتهاي خود را با نام انجمن فوتبال بانوان انجام ميداديم كه از فدراسيون فوتبال مجزا بود.
س: مسابقات رسمي فوتبال بانوان در چه سالي شروع شد؟
ج: ما ابتدا مسابقات فوتسال جوانان را با حضور ۲۵تيم در سال ۱۳۸۰در سراسر كشور برگزار كرديم و به دنبال آن مسابقات منطقهاي فوتسال را با حضور ۲۸تيم در ۴منطقه برگزار نموديم كه در نهايت ۸تيم از اين رقابتها صعود كرد كه بعدا در سال ۱۳۸۱مسابقات دسته يك فوتسال با حضور اين ۸تيم آغاز شد.
در واقع سال ۱۳۸۱آغاز فعاليت گسترده بانوان در فوتسال بود. ما در اين سال مسابقات فوتسال نوجوانان، جوانان، منطقهاي و دسته يكم را به صورت كامل برگزار كرديم.
س: امور بانوان از چه زمان به فدراسيون فوتبال ملحق شد؟
ج: از سال ۱۳۸۲در بخش سازماني فدراسيون فوتبال پست معاونت امور بانوان بوجود آمد و از آن پس فعاليتهاي بانوان به نحو چشمگيري سازماندهي و حركتهاي مهمي در جهت توسعه آن برداشته شد.
س: فوتبال بانوان چگونه كار خود را آغاز كرد؟
ج: در سال ۱۳۸۴ما فعاليتهاي مربوط به فوتبال را نيز رسما شروع كرديم اما چون در آن موقع مسابقاتي در سطح كشور برگزار نميشد، مجبور شديم از فوتسال كمك بگيريم به اين شكل كه بعضي از بازيكنان فوتسال را كه قابليت بازي فوتبال را نيز داشتند به تيم ملي فوتبال بانوان دعوت كرديم و اولين مسابقات رسمي خارجي فوتبال در اين سال، مسابقات قهرماني غرب آسيا بود كه در اردن برگزار شد و تيم فوتبال ما در اولين حضور خارجي خود نايب قهرمان اين رقابتها شد.
س: آيا حجاب بانوان ايراني مانعي براي فعاليتهاي آنها در زمين مسابقات نيست؟
ج: خوشبختانه ما لباسي طراحي كرديم كه بانوان با آن به راحتي فوتبال بازي ميكنند و در عين حال پوشش مناسبي نيز براي آنها ميباشد و من فكر ميكنم مشكلي براي بانوان در اين زمينه وجود ندارد.
س: حجاب بانوان ايراني چه تاثيري بر روي تيمهاي خارجي دارد؟ ج: مسلما تاثير بسزايي خواهد داشت. به عنوان مثال ما در مسابقات غرب آسيا بعد از بازي اول كه با حجاب اسلامي بازي كرديم، تعدادي از بازيكنان تيمهاي ديگر نيز به شيوه بازيكنان ما از حجاب اسلامي استفاده كردند و براي آنها بسيار جالب بود.
س:آيا مسابقات فوتبال در سطح كشور برگزار ميشود؟
ج: درسال ۱۳۸۴مسابقات فوتبال باشگاههاي كشور با حضور ۲۴تيم به صورت متمركز در استان مازندران برگزار شد كه در پايان اين رقابتها ۶تيم اول، به ليگ دسته يك، ۶تيم دوم به ليگ دسته دوم و بقيه تيمها به ليگ دسته سوم كشور راه يافتند.
س: فوتبال بانوان در سراسر كشور توسط چه كساني اداره ميشود؟ ج: ما در هر استان يك نايب رئيس زن داريم كه امور مربوط به بانوان را با هماهنگي فدراسيون و هيات فوتبال انجام ميدهند.
س: نظرتان در مورد استفاده از مربيان خارجي در تيمهاي ملي بانوان چيست؟
ج: خوشبختانه ما در سال گذشته از يك مربي برزيلي در فوتسال استفاده كرديم و تيم ملي فوتسال هم با اين مربي قهرمان بازيهاي زنان كشورهاي اسلامي شد.
اخيرا هم يك مربي خوب چيني را براي تيم ملي فوتبال به خدمت گرفته ايم. در آينده هم از دانش مربيان خانم خارجي استفاده خواهيم كرد.
س: برنامه شما براي شركت در مسابقات بينالمللي چيست و چرا در مسابقات آسيايي دوحه شركت نكرديد؟
ج: تشخيص كميته ملي المپيك اين بود كه ما در اين دوره شركت نكنيم تا شاهد باخت غير منطقي نباشيم البته با انصراف ما تيم ملي بانوان سنگاپور جايگزين تيم ملي بانوان ايران شد. تمام تلاش ما اين است كه زنان هم همانند مردان با حفظ شعائر اسلامي در مسابقات بينالمللي حضور داشته باشند و فرهنگ مناسب اسلامي را به كشورهاي ديگر ارائه بدهيم.
س: عمده مشكلات فوتبال بانوان در چيست؟
عمده مشكل ما تاسيسات ورزشي ويژه براي بانوان است كه هنوز بوجود نيامده است. البته با توجه به جلسهاي كه با رييس سازمان تربيت بدني داشتيم، ايشان نظر مساعدي در اين زمينه دارند و قولهايي نيز به ما دادهاند كه اميدواريم با همكاري ايشان بخشي از اين مشكل اساسي ما حل شود.
س: استقبال بانوان از فوتبال در كشور ما چگونه است؟
ج: علاقه مندي زنان به فوتبال به حدي است كه در بعضي از روستاها زنان بعد از كار روزانه با يك توپ پلاستيكي يا توپي از پارچه، فوتبال بازي ميكنند و ما به آينده اين ورزش در ميان بانوان كشورمان بسيار اميدواريم.
sheyda- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 16
رد: فاجعه در فوتبال دختران ایران
پس بیایید همگی با حمایت از تیم فوتبال بانوان کشور شاهد پیشرفت روزافزون این عزیزان باشیم.ممنون
sheyda- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 16
رد: فاجعه در فوتبال دختران ایران
parsaa_91- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 17
رد: فاجعه در فوتبال دختران ایران
نسترن جان شما دیگه چرا؟
sheyda- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 16
رد: فاجعه در فوتبال دختران ایران
parsaa_91- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 17
رد: فاجعه در فوتبال دختران ایران
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 117
رد: فاجعه در فوتبال دختران ایران
من فقط میتونم بگم برای تیم ملی فوتبال بانوان و همه ی فوتبالیست های خانم آرزوی موفقیت دارم
sheyda- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 16
رد: فاجعه در فوتبال دختران ایران
همینطوری گفتم بخندیم
مگه من بیتام
جدی نگیرید
sharareh- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 95
صفحه 2 از 2 • 1, 2
» فرهنگ رانندگی در ایران و خارج از ایران
» عکس های زنان و دختران ایرانی در 120 سال قبل
» لیگ برتر فوتبال انگلیس 2011-2010
» تصاویر دلخراش از لحظه مصدومیت بازیکنان فوتبال