طرح های دست ساز خودتان (DIY) رو اینجا بذارین
روش ها و وسایل ابداعی برای آکواریوم های مختلف
هوم
من همینطور که میدونید تانکم یه ذره بزرگه البته تانک های بزرگتری هم هست برای بهبود وظعیت آّب تانک دو تا روش من امتحان کردم که 2 تا شم میگم البته م یتونید 2 فا روش رو با هم تلفیق کنید که نتیجه ی بهتری میگیرید
اين مطلب آخرين بار توسط mehdix622 در 3/26/2010, 10:22 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
mehdix622- کاربر خوب لاک پشتی
رد: طرح های دست ساز خودتان (DIY) رو اینجا بذارین
قبل از این که شن ها رو بریزید کف اکواریوم یک چند متر لوله رو به فواصل چمد سانتی متر درش سوراخ ایجاد کنید
لوله ای از جنس لوله سبز یا پلاستیکی رو بع عرض کمتر از عرض تانک آماده کنید البته چند تا نه یکی
لوله ای دیگیر از همان جنس رو این بار کمی کمتیر از طویل تانک اماده کنید
لوله های اول رو به صورت عمودی هر طور که می توانید (اگر لوله سبز هستند با وسایل لوله کشی) به طور عمود بر لئله اصلی به لوله اصلی وصل کنید
تقریبا شکل اول سر لوله ها باید بسته باشن
سر لوله اصلی رو هم به واتر پمپ یا فیلتر تانک وصل کنید یعنی فیلتر آب رو از لوله ها بکشه درون خودش
از بغل یا زیر لوله های فرعی در فواصل 3-4 سانتی سوراخ های رو با استفاده از مته یا هویه ایجاد کنید
حال خروجی فیلتر رو به مخزن تسویه خارج از آب وصل کنید
مزایای این روش اینه که فیلتر آّب رو از تمام تانک میکشه وآب مدار کوتاه را طی نمیکنه و از دور ترین نقطه تانک هم آب به فیلتر میرسه
اين مطلب آخرين بار توسط mehdix622 در 3/26/2010, 10:23 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
حتما حمتو توری های قلزی (آلمینیومی) رو دیدین که جلوی پنجره ها نصب می کنند از اون توری های فلزی یکی تهیه می کنید به اندازهو ابعاد کف تانک یعنی نه کمتر نه بیشتذ به طوری که اگر اون رو درون تانک قرار بدین درست قالب تانک باشه
شیشه های 1 سانتی هم که میدونیم چیه ازشون به طول تانک و عرض 1-2 سانتی متر تهیه میکنیم
حالا: از کف آکواریوم 1 -2 سانتی متر بالاتر و از بغل های اون شیشه های به ضخامت 1 ساتی متر را با چسب آکواریوک نی چسبونیم به طوری که اون طوری روی این شیشه ها قرار بگیره و پایین تر نره
حالا ما در کف تانک یک فضای خالی داریم هرچی شن و ماسه و سنگ و .... بذاریم روی این توری می مونه و ازش رد نمیشه تنها چیزی که از این توری رد میشه مدفوعات و آشغال های حل شده تو آب هستش
اگر ما لوله مکنده تصویه رو به زیر این طوری ببیرم چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر چه آشغاله مکیده میشه اگر دو روش من رو رو هم بریزین و بسازینش که دیگه نور علی نور میشود
اما این روش آخری کار درسته
خیلی دوست دارم نظر دوستان رو بدونم در این مورد خاص
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
البت از بین شنهای شیوا خانیم شاید رد نشه!! این واسه شنهای بزرگ جوبگو هستش
طرح های دست ساز خودتان (DIY) رو اینجا بذارین
قوانین:
1) شرح کاملی از علت ساخت و روش استفاده از این طرح ابتکاری رو عنوان کنین.
2) در صورت کپی برداری از دیگر سایت ها، حتما تصاویر رو در Upload Center آپلود کنین.
3) کلیه تصاویر می بایست Water Mark شده باشن.
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
یکی از مشکلاتی که دارندگان Top Filter همیشه باهاش دست و پنجه نرم میکنن. صدای شرشر آبه که از لوله خروجی شنیده میشه. از اونجا که تاپ فیلتر روی اکواریوم قرار میگیره، آب خروجی از ارتفاع بیشتری به درون تانک میریزه و علاوه بر شنیده شدن صدای مزاحم، آب به کنارهای تانک پاشیده میشه.
مشکل دیگه، سرریز شدن آب درون تاپ فیلتره. مثلا من از پاورهد قویتری برای تانکم استفاده میکردم و به همین دلیل حجم آبی که به درون تاپ فیلتر ریخته میشد خیلی بیشتر بود و اکثر مواقع سرریز میکرد...
واسه فائق اومدن بر این دو مشکل، من یک لوله بخاری شکسته شده رو به لوله خروجی تاپ فیلتر وصل کرده بودم و واسه جلوگیری از سرریز، آبی که به درون تاپ فیلتر میریخت رو از بالا واردش میکردم و یک لوله هم به اونطرف تاپ فیلتر وصل کرده بودم در نتیجه تاپ فیلتر من، یک ورودی و دو خروجی داشت.
اما امروز طرح ابتکاری جالبی در سایت ایرانی Phalls دیدم:
همونطور که می بینین، کف تاپ فیلتر دو تا سوراخ شده و از هر دو تا سوراخ یک لوله PVC کشیده شده، و لوله میانی، سوراخ شده.
اکنون آب خروجی از تاپ فیلتر به شکل قطره ای خواهد بود که اکسیژن بیشتری هم خواهد داشت.
دقت کنین که میتونین ارتفاع لوله رو مماس با سطح آب تنظیم کنین تا آب هیچگونه صدایی نداشته باشه و البته سرریز هم نداشته باشین.
تا حالا فکر کرده بودید که یه فیلتر ضعیف اینترنال رو چطور به یه فیلتر بیولوژیکی تبدیل کنیم که از فیلتر اکسترنال آلمانی هم بهتر عمل کنه ؟!
یادمه زمانیکه از فیلتر اینترنال استفاده میکردم. با هزار مصیبت قسمتی از اسفنج داخلش رو برمیداشتم تا توش سرامیک بذارم، تازه بعد از کلی ترفند تعداد سرامیک ها به زحمت به ده تا میرسید.
یک مسلمون در دیار غیرکفر، خروجی فیلتر اینترنال رو به یک قوطی پلاستیکی مثل قمقمه ریخته و شاهکار هنری خلق کرده!
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
یکی از اساسی ترین مشکلات تاپ فیلتر این است که وقتی برق میره سرامیک ها بی اب می مو نن بعد می میررن
خوب اون هارو تو یک ظرف پلاستیکی مانند پنیر که رو ش کمی زدید ت ارتفاعش کم شود بزارید اون وقت دیگه بدون اب نمی مونه
به همیس سادگی فکر فکر خودم است واز هیچ جا کپی برداری نشده
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
اقا افشین به پست واگزاری سری بزنم خیلی واجب است
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
یه عکس مال چند ماه پیش
-
فقط همونطوری که میدونی برخی مواد مثل زغال یا زئولیت طورین که اب باید ازشون عبور کنه تا تصفیه بشه.
-
اما واقعیت اینه که تقریبا همه موارد داخل فیلتر طوری هستن که باید اب از یک طرف از اونها عبور کنه و از طرف دیگه خارج بشه. منتها درجه فشار اب،فرق داره. مثلا اب عبوری از سرامیک خیلی باید آهسته باشه.
-
» عکسهای تزئینات دست ساز تانک خودتون رو اینجا بذازین
» هرکس تمایل دارد برای عضویت در وبلاگ حمایت از حیوانات اینجا درخواست دهد