وقتی که عشق مادری معجزه میکند: نوزاد مردهای که پس از نوازشهای مادر زنده شد
وقتی که عشق مادری معجزه میکند: نوزاد مردهای که پس از نوازشهای مادر زنده شد
والدین این نوزاد با شور و شوق از این معجزه شگفت انگیز و الهی یاد میکنند. این زوج جوان که کیت و دیوید اوگ نام دارند در سیدنی استرالیا زندگی میکنند. در این ماجرا که پایان خوشی به همراه داشت کیت که هفتمین ماه بارداری خود را پشت سر میگذاشت به بیمارستان منتقل شد و دوقلوهای وی به نامهای جیمیو امیلی نارس متولد شدند اما جیمیکه در لحظه تولد تنها کمیبیش از 900 گرم وزن داشت پس از چند دقیقه مرد.
پزشکان این خبر را به والدین آن اعلام کردند اما کیت و دیوید خواستند که چند لحظه ای نوزاد را در آغوش خود نگه دارند.
اما پس از گذشت دو ساعت که جیمیدر آغوش مادر بود و مادر نام آن را صدا میکرد اولین علائم حیات را از خود نشان داد.
این زوج جوان بلافاصله به پزشکان اطلاع دارند و آنها پس از انجام معایناتی واکنشهای طبیعی عصبی نوزاد را تائید کردند.
براساس گزارش دیلی میل، در این لحظه کیت تصمیم گرفت چند قطره شیر را روی لبهای نوزاد بریزد و این کار را تا زمانی که نوزاد بیدار شد ادامه داد و سرانجام این نوزاد پس از دو ساعت بدون هیچ گونه علائم حیاتی، زندگی خود را آغاز کرد و برای اولین بار نفس کشید.
مادر این نوزاد در این خصوص گفت: "ما خوش شانس ترین آدمهای دنیا هستیم. این پایان خوش با درمانهای پوست به پوست و مادر- فرزند قابل توضیح است. این درمانها به کودکان بیمار کمک میکنند که زنده بمانند. این درمان در استرالیا با عنوان نوازش کانگرو شناخته میشود."
این مادر استرالیایی افزود: "دستها و پاهای کوچکش بدون پاسخ به تحریکات افتاده بودند و حرکت نمیکردند. من آن را به خودم چسباندم و شروع به حرف زدن با جیمیکردم و اسمش را صدا زدم و به او درباره خواهرش و پروژه های آینده خانواده گفتم و بعد ناگهان اولین علائم حیات را نشان داد. کم کم چشمانش را باز کرد. من دکترها را صدا زدم اما هیچکس حرف من را باور نمیکرد."
پزشکان معتقدند که اعلام خبر مرگ این نوزاد به دلیل تشخیص اشتباه پزشکی بوده است با وجود این، این زوج معتقدند که معجزه الهی جیمیرا به آنها بازگردانده است.
دیوید در این خصوص به تلویزیون استرالیا گفت: "ما خوش شانس ترین والدین دنیا هستیم. اگر کیت در کار خود پافشاری نمیکرد اکنون احتمالا جیمیدر بین ما نبود".
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: وقتی که عشق مادری معجزه میکند: نوزاد مردهای که پس از نوازشهای مادر زنده شد
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
امیدوارم همیشه قدر این مامان های مهربان را بدانیم.
Sarina- کاربر تازه وارد لاک پشتی
teresa- مدیر گفتگوی لاک پشتی
» لاك پشت مرده
» لاک لاک پشت مرده
» خلق هنر عکاسی با مگس مرده
» مطالب و نوشته های طنز (کیارش)