سرامیک آکواریوم - Ceramic Ring
سرامیک آکواریوم - Ceramic Ring
abtin3- همکار گفتگوی لاک پشتی
رد: سرامیک آکواریوم - Ceramic Ring
سرامیک رو معمولا به جنش عوض می کنند
چینی هارو هر دوسال یک بار
و المانی هارو هم 3-3.5 سال یک بار اگر هم پولدار باشی المانی رو هم بهتر است هر دو سال یک بار عوض کنی
وعوض کردن سرامیک هم به همین اسونی نیست برداری تازه اش رو بزاری
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
بر روی بسته های سرامیک نوشته شده که هر 3 تا 6 ماه تعویض شود ولی این کار به سیکل ازت آسیب می زند. پیشنهاد تعویض سرامیک به صورت جزئی (همش را باهم عوض نکنید) است. من از سرامیک BOYO استفاده می کنم ولی مارک Eheim هم داره که گرون تر است. البته پیشنهاد می کنم از کربن BOYO استفاده نکنید که جدیداش آب را سیاه می کند.
این مطلب را هم از از اینجا مطالعه کنید در مورد سرامیک :
سرامیک برای تولید باکتریهای مفیدی مثل باکتریهای ازت خوار در محیط آکواریوم بکار میرود و بسیار برای آکواریوم و ماهی ها مفید می باشد .
با باکتری سازی , آب بصورت بیولوژیک تصفیه و پالایش میشود و گازهای زیان آور محلول در آب مثل ازت و نیترات و نیتریت و متان تعدیل و ترکیب و در حد متعادل در می ایند .
سرامیک دارای خلل و فرج های بسیار ریزی هست که محیط بسیار مناسبی برای رشد باکتری ها ایجاد میکند . باکتریها در این سوراخهای ریز قرار میگیرند و شروع به ساخت کلونی میکنند .
معمولا یک هفته طول میکشد تا کلونی باکتریها ساخته بشود . این باکتریها مواد محلول در آب رو به مواد نیتروژن دار مناسب تبدیل میکنند که هم برای گیاهان خیلی مفیده و هم برای ماهی ها .
نقش اصلی این باکتری ها بالا بردن سطح اکسیژن محلول در آب و از بین بردن بعضی ویروسها و پارازیتها و کمک به کارکرد بهتر فیلترهاست . بهتره سرامیک ها رو در مسیر جریان آب قرار بدیم تا با اکسیژن رسانی به سرامیک ها , باکتریها رو زیاد و فعالتر کنیم و به رشدشون کمک کنیم و همچنین جریان آب باعث پراکنده شدن باکتری ها در سطح آب بشود .
تعویض سرامیک سالیانه هست و در موقع شستشو هم باید حتمن با آب داخل آکواریوم اونها رو شست . استفاده از آب شیر که حاوی کلر هست باعث نابود شدن باکتریها میشه و دوباره زمان زیادی طول میکشه تا کلونی باکتریها تشکیل بشود و در این مدت شرایط نامناسب در آکواریوم میتواند حاکم باشد.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
واسه من چینیه.الان دو سالی میشه عوض نکردم؟
الان قیمت آلمانیش چنده؟
sheyda- مدیر گفتگوی لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
سرامیک های آلمانی، از نوعی شاخته شدن که حفره های میکروسکوپی بیشتری نسبت به نوع چینی داشته باشه و بتونه باکتری بیشتری رو درخودش جا بده.
واسه من چینیه.الان دو سالی میشه عوض نکردم
در مورد ذغال و پیت و مواد جاذب مشابه، ادعا میشه که حتما بعد از مدتی، عوض کنین اون هم به اینحاطره که بعد از مدتی قدرت جاذب بودن و برخی یون های لازم برای واکنش رو از دست میدن... اما به شخصه هیچ سایت و منبع موثقی پیدا نکردم که بگه سرامیک رو عوض کنین. به نظر بنده اصولا نیازی هم به اینکار نیست.
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
مطمئا باشید از دوسال هم بیشتر میتونه بمونه تجربه ام میگه
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
احتمالا یکی از دلایلش همونه که عارف عزیز گفت.جناب افشین پس چرا روی بستش می نویسند هر 3 تا 6 ماه تعویض بشه
سرامیک فقط دارای حفره است و شما می تونین از هرچیزی که حاوی حفره باشه استفاده کنین(حتی اسفنج) به مرور زمان و با عبور آب از روی سرامیک، سرامیک ها جرم میگیرن و این جرم مانع از تاثیر باکتری ها روی آب میشن. من تصور میکنم به همین خاطره که میگن سرامیک رو عوض کنین.
به نظر بنده هیچ نیازی به تعویض ندارین. تنها کافیه مقداری از آب تانک رو داخل سطل بریزین و سرامیک ها رو آرام درون اون آب تکون بدین. تا جرمها کنده بشن. بعد با احتیاط به درون فیلتر برگردونین... البته استفاده از Sera Nitrivec فراموش نشه
و منظور از Sera Nitrivec چیه؟
اين مطلب آخرين بار توسط abtin3 در 8/21/2010, 02:31 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
پس من بالاخره عوض کنم یا نه؟
sheyda- مدیر گفتگوی لاک پشتی
من که گفتم خیر نیازی نیست و سرامیک آلمانی، حفره بیشتری داره!پس من بالاخره عوض کنم یا نه؟
صرفا سرامیک بیشتری خریداری کنید تا باکتری بیشتری داشته باشید و روی سرامیک ها رو با پشم فیلتر آلمانی بپوشونین...
حتی من یه طرح ابتکاری داشتم. چند بار شده بود که به خاطر قطع برق یا موارد مشابه، آب فیلتر خشک شده بود و باکتری هام از بین رفته بودن. من برای خلاصی از این مورد، مقدار زیادی از سرامیک رو در داخل تزئینات تانک ریحتم و ما بقی رو هم داخل جوراب گذاشتم و در گوشه تانک انداختم... اینطوری مقدار باکتری های تانک اونقدر زیاد بود که اگه باکتری فیلتر آسیب می دید، تا مدتی می تونست به عنوان backup عمل کنه.
عجیبه که شما هنوز تاپیک "راهنمای راه اندازی آکواریوم" رو مطالعه نکردین!منظور از Sera Nitrivec چیه؟
parsaa_91- دوست گفتگوی لاک پشتی
لطفا تاپیک راهنمایی راه اندازی یک آکواریوم رو حتما مطالعه کرده و قبلا از ایجاد پست، حتما جستجوی مرتبط رو انجام بدید.
bebakhshid seramik chie?????khahesh mikonam yeki be man j bede????
ssk_1361- کاربر متوسط لاک پشتی
mohsen.eng- کاربر متوسط لاک پشتی
» ترک در کف آکواریوم
» کدر شدن آب آکواریوم
» اضاف کردن سرامیک و زغال جدید
» گیاه انگشتر Plant Ring