اسکار یا گورامی غول پیکر ؟
اسکار یا گورامی غول پیکر ؟
1 - هر کدوم از این ماهی ها در یک آکواریوم 120 لیتری 80 35 70 چقدر رشد میکنه ؟ و اگه تا یک حدی رسید تو این آکواریوم که رشدش متوقف شد ، اگه منتقل بشه به آکواریوم بزرگتر دوباره رشدش رو ادامه میده ؟ (رشد سور نمیشه) ؟
2-کدومشون دست آموز میشن ؟ یعنی میشه کاری کرد که بهش دست بزنی یا از دستت غذا بگیره ؟
3 - همه چیز خوار باشه دل ، میوه ، غذای زنده (گوپی ، مولی...) ، غذای خشک ، ...
4 - از این اخلاق های نافرم مثل آروانا که از آب میپره یا خودش رو به شیشه آکواریوم بزنه نداشته باشه.
5 - با سنگ و شن کف آکواریوم و گیاه مشکل نداشته باشه یا کمتر !
6- با اینا چه ماهی هایی میشه نگه داشت.
7 - خودت بودی کدومش رو بر میداشتی !
فقط زود بهم بگین چون آکواریومی نزدیک ما یکدونه آورده اندازه کف دست هست ، شاید یکم بزرگتر ،اگه شد برم بگیرمش.
:D
عکس گورامی غول پیکر : giant gourami
http://www.petfish.net/pix/arts2/Gulliver.jpg
eti64- همکار گفتگوی لاک پشتی
رد: اسکار یا گورامی غول پیکر ؟
ماهی اسکار ماهیی که ممکنه در ایتدا زیاد بترسه ، ولی وقتی دست آموز می شه بسیار عالی خواهد بود!
تقریبت حفتشون از لحاظ تغذیه مثل هم اند!
این اخلاقشون مثل همه! باید درپوش خوب داشته باشید!
اسکار با شنگ و شن و گیاه بسیار مشکل داره و مثل بلدوزر همه سنگ ها رو پخش کرده و برای تولید مثلش جا درست می کنه و گیاهان رو از ریشه در میاره! اسفروناموس هم تا حدی!
ماهی های هم اندازه خودشون و گوشتخوار ، ولی نه دیگه فلاورهورن و ....
هر کدون خودم بیشتر دوست داشتم ، اسکار که الان دارم!
این ها نظر من بود! موفق باشید ، پرهام.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
راستش فلاورهورن هم یکی از گزینه هام بود اما نمیدونم تا 100 تومان میشه چیزه خوبی پیدا کرد یا نه و اینکه میگن کمی حساس هست و خوب چون کمی عصبی هست و ساخته دست بشر هست یکم جالب نیست.
اسکار تو این آکواریوم 80 35 70 هست .تا چقدر بزرگ میشن ؟مشکل رشد سوز شدن پیدا نمیکنن ؟ یعنی بعد از مدتی منتقل شدن به تانک بزرگتر رشدشون ادامه پیدا میکنه ؟
چرا پیدا می کنن تا حدودی ، بهتره که بزرگتر باشن آکواریومتون! بستگی داره اون مدت کی باشه!
من که کاملآ گیج شدم یکی میگه آروانا کوتوله بگیر یکی میگه فلاور کوچیک که هد هم زده باشه واست پیدا میکنم 40 یا 50 تومان اما بزرگ بشه خیلی عالی میشه !
» گورامی کوتوله - Flame Dwarf Gourami
» زخم اسکار
» آشنایی با لاکپشتهای غولپیکر
» تصاویر یک وزغ غول پیکر