عادت بد لاکی برای از دست غذا گرفتن
عادت بد لاکی برای از دست غذا گرفتن
دوستان من قبلا هم چند تا پست گذاشته بودم که مشکل با غذا دادن لاکی داشتم. بالاخره یک ترفند پیدا کردم که انرژی ماهیران را خیس کنم و باکرم خونی بصورت لوله ای دربیارم و چون روی آب نمی ایستند دیگه, مجبورم دستم بگیرم تا بیاد از دستم غذا را بگیره.
از اینکه به این حالت عادت کنه میترسیدم تا اینکه دیدم ترسم بی مورد نبوده و داره رخ می ده.
دیشب براش سر یک کاهو را توی آب نگه داشتم تا بیاد گاز بزنه و بخوره . قبلا میامد گاز می زد که (البته اونم نمی تونه بخوره از دهنیش می ده بیرون. اخیرا به نظرم رسیده برگهای کلفت تر کاهو براش بذارم شاید اونا راحت تر بخوره. چون ریحان را راحت می خوره), اما متاسفانه علیرغم اینکه قبلا این کار می کرد. دیدم به برگه کاهی بی توجه شده و داره از بغل کاهوی که توی آب گرفتم میاد از خشکلیش بالا به سمت دست من.
لطفا راهنمایی کنید. غذایی نیست که روی آب بمونه و خوش خوراکم باشه که لاکی بخوره تا این عادت از سرش بیوفته.
ممنون
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
رد: عادت بد لاکی برای از دست غذا گرفتن
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 5/22/2009, 12:01 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
گشنش بشه میخوره
overdose- کاربر متوسط لاک پشتی
snake_eater- دوست گفتگوی لاک پشتی
من تا حالا لاکی به این لوسی ندیدم .
sara453- کاربر متوسط لاک پشتی
453 شنیدی میگن صابون عروس برای خانومای ملوس تو هم با این صابون لاکپشت رو بشور کمی لوسیش میره لا کپشت فقط شلاله ی خودم با این که دختره اما واسه خودش مردی از کارای سوسولی هم انجام نمی ده
با تشکر
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
» عادت جدید لاکی من
» گاز گرفتن لاکی
» مولتی ویتامین برای لاکی
» راهنمایی برای خرید یک تراریوم برای لاکی گوش قرمز نازم