دستگیری زن کاهو پوش حامی حیوانات
دستگیری زن کاهو پوش حامی حیوانات
یک زن حامی حقوق حیوانات در اقدامی عجیب با پوشاندن خودش با برگ های کاهو برای تشویق مردم به خوردن غذاهای گیاهی باعث بروز جنجال در " امان " پایتیخت " اردن " شد .
به گزارش آسوشیتدپرس مردم به سرعت دور این خانم کاهویی جمع شدند تا او را نگاه کنند اما پلیس مخالف این تجمع بود.
افسران پلیس برای مدت کوتاهی - فعال اردنی " امینه طارق " و یکی از همکارانش در سازمان " طرفداران رفتار اخلاقی با حیوانات " را بازداشت کردند . این دو نفر در میدانی در یکی از لوکس ترین خیابان های اردن ایستاده بودند و پلاکاردی با مضمون " بگذارید گیاهخواری در شما رشد کند " در دست داشتند .
طارق می گوید : قصدش این است که اردنی ها را تشویق کند به جای خوردن گوشت به غذاهای جدید گیاهی روی آوردند .
پلیس او را برای سه ساعت در بازداشت نگه داشت زیرا به گفته آنها برای این اقدام اعتراضی مجوز نگرفته بود اما همراهان این خانم می گویند که مجوز لازم را گرفته بودند .
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
رد: دستگیری زن کاهو پوش حامی حیوانات
ایا جای نیست که امضا کنیم برای حمایت از این زن ؟
پریسا- کاربر فعال لاک پشتی
چون مجوز نداشت یا اینکه کاهو پوشیده بود یا چون از گیاه خواری طرفداری کرد شاید هم چون زن بود
فکر می کنم اگر توی یک کشور اروپایی این اتفاق می افتاد کسی دستگیر نمی شد.
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
انشاالله که یادمون نرفته که اردن یک کشور عربی و اسلامی است و آن هم در خاور میانه؟؟؟
فکر کنم تازه بهش لطف هم شده نه؟؟؟؟
Fereshteh_N- حامی حیوانات لاک پشتی
» دستگیری مارمولک
» ایگو، برنده مقام اول در دومین جشنواره حیوانات خانگی در بخش حیوانات خاص
» وبلاگ طبیعت و حیوانات من(حمایت از حیوانات و حفاظت از محیط زیست)
» تبریک به دکتر ایمان معماریان برای داوری بخش حیوانات خاص دومین جشنواره ملی حیوانات کوچک