معرفی کتاب الکترونیکی (eBook)
معرفی کتاب الکترونیکی (eBook)
گفتم یه کار قشنگ بکنم(!) و یه تاپیک بزنیم توش کتاب معرفی کنیم. البته نه از اون کتابهایی که توی کتابخونه هست. eBook ! که هم دانلود کنید و هم راحتتر در دسترستون باشه و بخونیدش...
اینم اولین کتاب تاپیک (این ویژه است!)...
نام کتاب: 101 دلیل برای گیاهخواری
نویسنده: پاملا رایس
ناشر: پارس بوک
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 14
قالب کتاب: PDF
حجم فایل: 982 Kb
منبع: پارس بوک
توضیحات: گیاهخواری به معنای پرهیز از خوردن گوشت جانداران است که ممکن است شامل پرهیز از غذاهایی مانند مواد شیری که خاستگاه جانوری دارند نیز بشود. چندین نوع گیاهخواری وجود دارد که بسته به نوع آن، جهت گیری گیاهخواران در برابر دام ها و فراوردههای دامی متفاوت است. گیاهخواران در کنار نخوردن و یا کمتر خوردن فراوردههای جانوری با آزار و کشتار آن ها نیز مخالفاند. برخی از گیاهخواران از پوشیدن لباسهایی مانند چرم، ابریشم، و خز که از کشتن جانوران به دست آمده نیز پرهیز میکنند. در وگنیسم (veganism) که گاهی «گیاهخواری سختگیرانه» هم نامیده میشود از همهٔ فراوردههای جانوری، چه از کشتن جانداران به دست آمده باشند و چه با بهرهگیری از آنها (مانند لبنیات، تخم مرغ، عسل، و . . . )، پرهیز میشود. امروزه در همهٔ کشور های جهان گیاهخواران وجود دارند و در بعضی کشور ها همانند هند ، گیاهخواری دارای ریشههای تاریخی و مذهبی است. با اینکه در پیش گرفتن رژیم گیاهخواری به شیوههای گوناگونی امکان پذیر است اما وجه مشترک تمام این شیوهها پرهیز از خوردن گوشت حیوانات خونگرم است.
اين مطلب آخرين بار توسط پیام در 7/30/2010, 09:35 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
پیام- کاربر فعال لاک پشتی
رد: معرفی کتاب الکترونیکی (eBook)
parsaa_91- دوست گفتگوی لاک پشتی
منم کتاب زیاد دارم اگه چیزی خواستید بگید اگه داشتم آپلود میکنم .
farzadprogram- دوست گفتگوی لاک پشتی
من اموزش sharepoint designer 2010 رو ميخوام
پارسا جان!
تاپیکت رو دیدم. اتفاقا رفتم دنبالش ولی اصلا نبود متاسفانه!
http://www.developercenter.ir/forum/showthread.php?t=18401
parsaa_91- دوست گفتگوی لاک پشتی
نام کتاب : چه کسی می گوید فیلها نمی توانند برقصند؟
نویسنده : لوئیس گرستنر
زبان کتاب : فارسی
تعداد صفحه : 27
قالب کتاب : PDF
حجم فایل : 331 Kb
منبع : پارس بوک
توضیحات : شرکت های بسیاری بوده اند که در طول تاریخ تا مرحله سقوط و فروپاشی پیش رفته اند. برخی از آنها با کوشش تیم های مدیریتی نوین به طرز معجزه آسایی از نابودی نجات یافته اند . آی بی ام یکی از همین شرکت هاست.
در سال ١٩٩٠ شرکت آی بی ا م با ٣ میلیارد دلار سود خالص بالاترین سود خود را به دست آورد ولی همین شرکت در سال ١٩٩٣ با از دست دادن ١٦ میلیارد دلار در معرض نابودی قرار گرفت . مدیری لایق به نام لوئیس گرستنر در رأس این شرکت قرار گرفت و آن را از سقوط نجات داد و متحول کرد. در این کتاب او داستان این تحول را از زبان خود، و با بیانی ساده و روان تشریح می کند.
» کتاب Angelfish
» نظر شما در مورد کتاب نگهداری از لاک پشتهای نیمه آبزی
» نمایشگاه مجازی کتاب
» به بهانه ی اردیبهشت...برای کتاب...