مورچه ها غذای شور را ترجیح میدهند!
مورچه ها غذای شور را ترجیح میدهند!
تمام جانداران از حیوانات تا بشر برای حفاظت از اعصاب بدن و فعالیت های ماهیچه ای و تعدیل میزان آب بدن نیازمند مصرف مقدار معینی از نمک هستند.
با این وجود که مورچه ها معمولا برای تامین انرژی مورد نیاز خود به منابع شیرین هجوم می آورند اما مطالعات جدید نشان میدهد که این جانداران در شرایط مختلف طعم شوری را به شیرینی ترجیح میدهند.
این نتایج در باره ی مورچه های گیاه خوار بیشتر صادق بود زیرا مورچه های گوشت خوار نمک مورد نیاز بدن خود را از بدن شکار تامین میکنند.
پریسا- کاربر فعال لاک پشتی
رد: مورچه ها غذای شور را ترجیح میدهند!
کیم- کاربر خوب لاک پشتی
من یه جای دیگه خوندم مورچه ها هم مثل آدمها وقتی از خواب بیدار میشن خمیازه میکشن!
اين مطلب آخرين بار توسط پیام در 7/23/2010, 23:33 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
پیام- کاربر فعال لاک پشتی
چه جالب من نشنیده بودم
اندازه اجتماع مورچهها میتواند از چند ده مورچه شکارچی در یک حفره تا چند میلیون مورچه ساده و مورچه نازای ماده و طبقهای از کارگرها و سربازها و سایر گروهها را در یک محدوده جغرافیایی وسیع شامل شود.همچنین اجتماع مورچهها شامل تعدادی نر دارای نطفه و همچنین یک یا چند ماده که توانایی بارور شدن دارند و ملکه نامیده میشوند٬ میشود.همچنین گاهی اجتماع مورچهها یک ابرجامعه توصیف شده است ٬زیرا مورچهها در آن با یکدیگر کار میکنند و از اجتماع خود دفاع میکنند...
تقریباً تمام مناطق کره زمین مورچه دارد. فقط مناطقی مانند جزایر دور افتاده و غیرقابل دسترسی استثنا هستند. مورچه به بیشتر محیط زیستهای زمین چیره گشته است و در بیشتر محیط زیستها توانایی زندگی دارد. این موجود ۱۵-۲۰٪ موجودات زنده خشکیزی زمین را تشکیل میدهد. علت موفقیت آنها به زندگی اجتماعی، توانایی بالای انطباق پذیری و توانایی تغییر دادن محیط زیستشان و بهره برداری از منابع و دفاع از یکدیگر برمیگردد. انواع مورچهها به صورتهای مختلفی مانند زندگی انگلی و بردهداری ٬ همزیستی مسالمت آمیز و … تکامل یافتهاند.
جامعهٔ مورچهها دارای سیستم تقسیم کار ٬ارتباط بین اشخاص و توانایی حل مشکلات پیچیده است.این ارتباطات در جوامع انسانی با مطالعه و مذهب و در طول زمان بوجود آمده است.خیلی از تمدنهای انسانی از مورچهها در مراسم مذهبی در تغذیه و موارد پزشکی سود میجویند.توانایی آنها برای استفاده از منابع باعث تعارض آنها با انسانها شده است.آنها میتوانند به محصولات کشاورزی صدمه زده و وارد خانهها شوند.بعضی از انواع مورچهها مثل مورچه قرمز آتشین خودشان را از وقتی که به موضوعات جدید رساندند(مثل کابلهای برق) ٬ مطرح کردند.
من اگه ساعتها بشینم و کارهای مورچه هارو نگاه کنم خسته نمیشم
خیلی سخت کوشن
اطلاعات جالبی بود
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
خواهش میکنم زکیه خانم گل
» مورچه های آبی در جنگلهای استرالیا