چاقی لاک پشت
چاقی لاک پشت
یه چند روزیه که احساس می کنم بدن لاکیم بزرگ شده یعنی زیر دستاش اینا خیلی چاق شده ایا می تونه نشان از بیماری باشه؟
honey- همکار گفتگوی لاک پشتی
رد: چاقی لاک پشت
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
http://apbaquaterrarium.ir/andazeh%20girei%20toole%20lak%20va%20sene%20lakposht.htm
طول لاک در این مودر مهم تر از وزنه! رشد سریع که حاصل تغذیه بیش از حده ، با رشد سریع طول لاک نشون داده می شه نه وزن و ...! موفق باشید ، پرهام.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
ممنون
دوست خوبم متاسفانه عکسهات خوب نیست و من چیزی متوجه نمی شوم. ولی علائمی که می گی می تواند به علت آسیت باشد و اگر در مدت کوتاهی ایجاد شده می تواند ناشی از بیماریهای خطرناکی باشد. حتما لاکپشتت را برای معاینه پیش دامپزشک ببر.
با درود
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
اقای دکتر من اینجا دامپزشک خوب نمی شناسم یعنی هست ولی خوب نیستن تشخیصشون درست در نمیاد
الان حدود 2 هفته اینا هستش که اینطوری حس میکنم یعنی شایدم فقط داره بزرگ می شه و من فکر می کنم داره بزرگ می شه
بازم اگه یه دامپزشک خوب می شناسین بگین من ببرمش
ولی نظر دکتر مهمه
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
[
URL=http://img98.net/][/URL]
ازم شرمنده اخه اصلا یه جا وای نمی ایسته که ازش عکس بگیرم
زیر دستش و جلوی پاهاش هم اگر ورم وجود داره باید فوری با دکتر مشورت کنی کلاً هر گونه ورم غیر طبیعی می تونه خطرناک باشه
ببین دست و پا و سرش رو می تونه ببره توی لاکش؟
اگر به نظرت رشدش داره سریع پیش می ره و فرم عادی لاکش رو تحت تاثیر قرار می ده رژیم غذاییش رو تغییر بده به خصوص که الآن بزرگ هم شده می تونه مقدار قابل توجهی از سبزیجات رو توی برنامه غذاییش داشته باشه.
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
» حیوانات و معضل چاقی
» خطر چاقی حیوانات درپی آلودگی هوا
» ارتباط خوردن گوشت با چاقی