کدر شدن آب آکواریوم
صفحه 5 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
رد: کدر شدن آب آکواریوم
لجنخوار من توسط یکی از ماهیام خورده شد حتی جنازشم پیدا نکردم.
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
پرهام جان یدونه تایگر دارم! خیلی وقته اینا با هم هستن از روز اولی که ماهیها رو ریختم تو اکواریوم به رامیزی کار نداره که با اون مشکل داشته باشه منم باهاش به مشکل میخورم زنده زنده میندازمش تو سطل!
حالا ماهی قرمزم خوب میشه؟دپرس شده
mehrshad- کاربر خوب لاک پشتی
ماهی قرمزتون رو تو قرنطینه و شرایط تمیز نگه دارید و بهش برسید! ان شاء الله که اگه آسیب جدی نباشه ، خوب می شه! ولی ممکنه اثر زخم ها و چولک های افتاده ، همیشه بمونن! موفق باشید ، پرهام.
امیدوارم شوخی کرده باشید.
شایدم دلم بسوزه بدمش به اکوارمیه دم خونمون مجانی البته این دو تا اکواریومیه نزدیک ما تایگر ندارن من از نواب خریدم
پرهام جان قرنطینه که ظرف خودشه که توش 5 ماه راحت زندگی میکرد کار خواصی نیاز هست انجام بدم؟
می دونم که شوخی کردید ، ولی این که گلدفیشتون این بالا سرش اومد ، به خاطر این بود که بدون پرسش و راهتمایی خوب ، اون رو با تایپر بارب انداختید ، حتی بهتون تذکر دادم و گوش نکردید ، عمدی در کار نبوده و تایگر بارب همین طوریه! این که شما برای انتقام اون رو با ماهی خشن تر و گوشتخوار بندازید هم کار نادرستیه! موفق باشید ، پرهام.
من میدیدم دنبال بازی میکنن اسیب نمیزد ولی یک روزه نابودش کرد مثل اینکه واقعا حس ببر بودن بهش دست داده!
راستی امروز پمپ رو در اوردم کفیشو باز کردم یخورده پشم شیشه گذاشتم سر راه جایی که فوت میکرد اکسیژن رو جلوشو گرفتم الان فقط ابو میده بالا همین موقعی که اب بر میگده یخورده اکسیژن میده سنگ هوام روشنه الان خوبه؟ فردا میخوام شن بگیرم کفشو عوض کنم بعد چند روز 4 تا گوپی میگیرم میندازمش توش بعد ماهی قرمزمم خوب شد اونم اضافه میکنم
اون که مشکیش کردم لوله هوا هست که اگه جلوش رو بگیری بازم اب میده بیرون ولی بدون هوا
اون خط قرمز رو که میبینی از موتور جدا کردم داخل اون جلوی مسیر اب پشم شیشه گذاشتم که جلوش گرفته بشه
الان بازم فشار میاد بهش؟
من میریزم تو لگن بعد ابش میکنم بعد شروع به هم زدنش میکنم که خاکاش مخلوط اب بشه
فشار شکنه مثل اینکه خوبه
راستی پرهام جان این پولکی که بهم دادی بو میده طبییه؟نکنه بوی اب برای اونه
نه اون بوش طبیعیه و بوی آب هم از اون نیست ، خیالتون راحت ، من به خیلی از ماهیام این رو می دم! تترامین غذایی خوب می باشد و باعث بو و ... در آب نمی شه! مگر این که در آب بمونه! که این فقط مخصوص اون نیست ، هر نوع غذای دیگری هم در اب بمونه ، یاعث لد شیدن کیفیت آب مب شه! موفق باشید ، پرهام.
همین الان میتونم بریزم توش؟
مثلا حدود 1 دقیقه هم میزنم دوباره اب کدر میشه فکر کنم بقیشو باید بزارم برای فیلتر درسته؟
چی رو 1 دقیقه هم می زیند؟؟ شن رو؟ شن رو برای فیلتر بزارید؟؟؟ موفق باشید ، پرهام.
من الان شنها رو ریختم توی لگن دارم میشورمش حدود 4 ساعتی همش زدم اب کدر شد عوضش کردم ولی بازم اب کدر میشه ولی دیر تر کدر میشه
اب رو وقتی میریزم شروع میکنم به هم زدن حدود 1 دقیقه بعد اب کثیف میشه
میگم چقدر باید ادامه بدم انقدر باید هم بزنم که دیگه هیچی اب کثیف نشه! یا میتونم بریزم تو اکواریوم الان بقیشو بزارم فیلتر تصفیه کنه چون فکر نکنم اصلا تمیز بشه!!!
پسر کارم در امده!
خدایی تا الان که فقط برام دردسر داشته دست به سازم نزدم! امیدوارم سیستم درست بشه حداقل این همه زحمت نتیجه داشته باشه
فکر نمیکنم لوله کشی ایرادی داشته باشه خونمون فوقش 12 سال ساخته!
بعد مگه از لوله کشی باشه همون اول نشون نمیده؟ این تو اکواریوم میمونه بعد چند روز کدر میشه که فکر کنم حدثت درست بود به خاطر امواج اب هست!
صفحه 5 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6