برنامه غذایی ماهی های شما چیست؟
برنامه غذایی ماهی های شما چیست؟
اول از خودم شروع می کنم . من به ماهی هام پولکی نیروزا و لوفاک بیومار میدم جدیدا هم توبیفکس گرفتم. هریک یا دو هفته هم به ماهی هام کاهو آب پز میدم. از لوفاک و پولکی به عنوان غذای پایه استفاده می کنم و در کنار اونها می خوام به ماهی هام توبیفکس هم بدم. البته یک روز درهفته رژیم هست و هر روز 2 و عده غذا می دم.
من 2 تانک دارم یکی تانک بچه گوپی ها و پلاتی ها و دیگری تانک اصلی که داخلش ماهی های متنوع ازجمله آنجل ، شارک آلبینو رمبو و سیلور ، لوچ یو یو ( کماندو ) ، پلاتی ، کت فیش و گورامی کازبی وجود دارد.
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
رد: برنامه غذایی ماهی های شما چیست؟
برای آکواریوم زنده زاها، همین طور که قبلا نوشتم از این روش استفاده می کنم :
من اول غذا بزرگ و حجیم (پلت لوفاک و انرژی - کرم - میگو) می دم که ماهی بزرگا بخورن و چند دقیقه بعد که کامل سیر شدن غذای پودر شده و خیلی ریز (پودر لوفاک و انرژی ماهیران - TetraMin Baby - پودر میگو و کرم) را می دم که راحت میره پایین و بچه ماهی می خورند و رشد خوبی می کنند. 4 تا حلزون سیب هم که دارم، کمک زیادی به تغذیه بچه ماهی ها می کند.
در تاپیک آکواریوم ماهیان من (محمدفر) تصاویر آکواریوم و ماهیان من را مشاهده کنید.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
به سیلورشارک و دلقک و لجنخوارم لوفاک و بعضی وقتا به لجنخوارام tetra plecomin میدم.
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
-
-
آرتمیا و پودر میگو رو چطور به ماهی هاتون میدید و سوال دیگه اینکه آیا برنامه غذایی خاصی برای ماهی هاتون دارید؟ منظورم اینکه مثلا در هفته چند بار کرم خونی میدید یا آرتمیا یا پودر میگو و یا توبیفکس؟!
من فعلا چون توبیفکسم تا سپتامبر اکسپایرد میشه مجبورم در هفته چند بار بدم!!
-
سمت راست : پلت انرژی اسپیرولینا ماهیران برای گلدفیش، به نسبت به صرفه است و قیمت مناسبی دارد و بسته بندی کوچکتر هم دارد. من چون مصرفم زیاد است، بسته بندی بزرگ آن را تهیه می کنم. به سایر ماهی ها هم می دهم و کت فیش و لوچ دلقک و مولی و گوپی هام این غذا را دوست دارند.
سمت چپ بالا : پلت بیومار، غذای فرانسوی و با کیفیت است ولی نباید زیاد داده شود. در اندازه های متفاوت است و باید مناسب با اندازه گلدفیش یا ماهی تون، آن را تهیه کنید.
سمت چپ پایین : غذای مخصوص گلدفیش، غذایی که من دارم مارک Pets Family است ولی از هر غذای مخصوص گلدفیش هم می توانید استفاده کنید.
پولکی نیروزا
قبلاً ویتامینه داشتم به تازگی سبزینه هم گرفتم.
لوفاک - از لوفاک و پولکی روزانه به ماهی های خودم می دم
کرم توبیفکس هفته ای یکبار به ماهی هام می دادم
کرم قرمز انرژی ماهیران که همین دیروز برای ماهی هام خریدم و به طور هفتگی به ماهی هام می خوام بدم
غذای قرصی شکل تبلت ماهیران
این غذا رو مخصوص کت فیش گرفته بودم که الآن تموم شده و کت فیشم خیلی از این غذا خوشش میومد.
توضیحات:
فعلاً نرمافزار واترمارکم مشکل دارد.
-
گلدفیشمم بنده خدا فقط نان میخوره!!!
فکر کنم اینجا بدترین نوع تغذیه ی ماهی مال منه چون احساس میکنم خوب رشد نمیکنن ماهیام
دوستان واسه بهبود تغذیه کمکم کنید ممنونتون میشم.
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
به فرونتوزا هاتون هم فکر نمی کنم غذایی که میدید مشکل داشته باشه اما همیشه تنوع غذایی رو در نظر بگیرید
در مورد گلدفیشتون درسته که با نان زنده می مونه اما رشد نمی کنه درسته؟
-
گلدفیشمم تا مدتی رشد کرد و بله الان دیگه رشدش متوقف شده!
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
مثلاً فواد جان هفته ای یکبار قبلاً به ماهی هاش علاوه بر اون غذاهای اصلی کرم خونی منجمد میداد الآن آرتمیا منجمد میده
یا من دارم کرم خونی خشک می دهم هفتگی
-
در مورد گلدفیشتون هم اگه واقعا هیچ غذای بسته بندی شده ای نمی خواید بهش بدید حداقل تکه های خرد شده برگ کاهو توی تنگش بندازید ابلته به تعداد کم. اگه می خواید غذای بسته بندی شده بگیرید انواع مختلفی از غذاهای بسته بندی شده مخصوص گلدفیش وجود داره.
راستی کسی تا حالا Sera Fishtamin استفاده کرده؟ نظرتون چیه راجع بهش؟
msafdel- همکار گفتگوی لاک پشتی
-
-
» برنامه غذایی
» رژیم غذایی قرمز-بنفش چیست؟
» تغذیه لاکپشت با ماهی خوراک (ماهی های کوچک مانند گوپی و مولی و لارو)
» روح ماهی، ماهی های کوچیکتر رو میخوره ؟