کونگ فو توآ
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
رد: کونگ فو توآ
سیاهی گر ببینی نور ذات است به تاریکی درون آب حیات است
لباس یا پوشش بدن نقش مهمی در هنر های رزمی دارد وحرکتهایی
که در هنر های رزمی انجام می شود خیلی متفاوت با حرکات معمولی انسان در هنگام راه رفتن ویا نشستن و انجام کار های روزمره می باشد.
لباسی که دراین هنر بکار می رود باید از شرایط خاصی برخوردار باشد. از استحکام و دوام زیادی برخوردار باشد
تامین کننده میدان حرکتی دست وپا وتنه باشد .
نگه دارنده ی ستون مهره ها در قسمت قوس کمری محافظت مهرها در برابر نیروهای وارده از نظر انرژی نگهدارنده حرارت بدن باشد واز هدر رفتن انرژی بدن جلوگیری کند. از فرم وزیبایی نسبت به فرهنگ جامعه (شأن انسانی ) برخوردار باشد .
لباس کانگ فو طبق همین اصول وبا در نظر گرفتن فرهنگ ایران زمین طراحی شده است،پیراهن ساده ومعمولی که تمام قسمت های بدن را می پوشاندواز هدر رفتن انرژی بدن جلوگیری می کند . معمولا از جنس نخی و الیاف طبیعی است تا عرق بدن را جذب کند،
بطور کلی ظرافت و ذکاوت خاصی در طرح لباس کانگ فوبکار رفته است .
کمرشلوارکانگ فو چنان طراحی شده که مهره های قوس کمری ستون مهره را محافظت می کند(درهنگام وارد شدن نیرو و فشارهای زیاد از لغزیدن مهره ها به روی هم وآسیب دیده گی آنها جلوگیری می کند) ودرقسمت مچ پا نیز شلوار کانگ فو عضلا ت و زرد پی- های مچ پا رامحکم نگه میدارد واز آسیب دید گی آنها جلوگیری می- کند و همچنین از هدر رفتن حرارت پاها جلوگیری می کند.
چون اگر پایین شلوار باز باشد (قسمت مچ پا) با زدن ضربات و حرکات پا و حرارت پاها با شوک ضربه به بیرون انتقال می یابد و باعث هدر رفتن انرژی پاها و سرد شدن مفصل زانو، و عاقبت آسیب دیدگی مفصل زانو می شود . ولی در شلوار کانگ فو این مورد به خوبی پیش بینی شده و از هدر رفتن انرژی پاها جلوگیری می شود.
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
پیام- کاربر فعال لاک پشتی
امیدوارم تو ادامه بدی، ورزش باحالی بود.
speedy- همکار گفتگوی لاک پشتی
مثلاً میگن با نگاه به مهتابی مهتابی رو میترکونده یا تونسته با چشماش قطار رو نگه داره
اسپیدی جان خوشحالم که خوشتون اومده ورزش خیلی خوبیه
من قبلا فیلم سینمایی زندگیش رادیدم، منتها اخیر شبکه دو سریالش را داره پخش می کنه که یادم نره نگاه می کنم.
خیلی به ورزشش علاقه داشته. مدام با کاراته کارا، جودوکارها و بوکسرها صحبت می کرد و فنون ورزشهاشون را یاد می گرفت.
جالبه یک جا بهش گفتند که نمی خواد گرم کنه، گفت که لازم نیست من گرم کنم چون ورزش رزمی انجام می دم.
یک سوال دیگه، تفاوتهای کنگ فو با کشتی کج چیه؟
فکر کنم کنگ فو کلاسیک تره ولی از نظر قدرت بدنی انگار کشتی کج کارها بالاتر هست.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
که این سبک ها را تلفیق کرده و سبک جیت کاندو رو به وجود آورد
در مورد کشتی کج به جرات میتوانم بگم اگه یکیشون با یک کونگ فو کار از هر سبکی مبارزه کنه ناک اوت میشه!
این ضرباتی که تو کشتی کج انجام میدن اکثراً نمایشیه
تفاوت کشتی کج با کونگ فو اینه که کشتی کج یه مبارزه و مسابقه در رینگه آزاده و شخص میتونه از هر ضربه ای استفاده کنه و به نظرم خیلی نامردیه
ولی در کونگ فو ضربه به سر خلافه و جریمه داره و دور از انسانیته
در کشتی کج کمی هم خالی بندیه ! و از بدل کاری هم استفاده میشه !
شما ببینید مثلاً طرف از گوشه ای رینگ با مشت میاد رو صورت حریف
اگر طرف واقعاً مشت رو به صورت حریف بزنه با اون سرعت و قدرتی که ایجاد میشه باید جمجمه اش خورد بشه !
و در کونگ فو ذن یا همون تمرکز هم نقش مهمی داره که شما میتونید تو عکسهایی که در بالا گذاشتم اونو مشاهده کنید
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
در کشتی کج کمی هم خالی بندیه ! و از بدل کاری هم استفاده میشه !
من اینی که ماهواره نشون می ده را اصلا قبول ندارم. یکی از آشنایان ما الان 30 سالش هست حدود 10 12 سال پیش کشتی کج کار می کرد. البته چون باشگاه خاصی نداره، اغلب تو فضای آزاد این کار را انجام می دادند.
هنوز که هنوزه بعد از 12 سال بدنش مثل سنگ می مونه. استادشون از ایران رفته. ولی چیزهایی که تعریف می کنه خیلی جالبه. البته هنوزم این قابلیتها را داره یعنی با مشتش توی دیوار قشنگ یک جای عمیق ایجاد می شه. مثلا یکی از تکنیکهاشون این بوده که با پا گردن طرف را بگیرند و بکوبند زمین، کلا دست و پا هر دو قویه. ورزش اصلی کشتی کج به نظر من خیلی با اینی که نمایشی هست تفاوت داره.
من نظرم این هست که خیلی شبیه کنگ فو هست.
اینم عکسی از سریال بروس لی که هر هفته جمعه هاس ساعت 21.25 نشون میده
اسپایدر جان مطمئنی این رو از تلویزیون خودمون برداشتی؟؟؟
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
همش در هاله اي از نو و ابهام هستش (سانسور)
ahura- کاربر خوب لاک پشتی
مسابقات رویال رامبل خیلی مهیجه
از بین فنون کارشون هم عاشق سوییت چین موزیک، فینیشر شاوون مایکل هستم
ری میستریو هم واقعاً خوش تکنیک هست
کین هم خوبه اما اندرتیکر نه زیاد زیادی خشنه
از گریت کلی اصلاً خوشم نمیاد
از رندی اورتون و جی بی ال و اج و باتیستا با اون فینیشر بچه گانه اش هم متنفرم
بهترین مسابقه، مسابقه hell in cell آندرتیکر و شاوون بود که با دخالت کین شاوون برنده شد
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
فکر نمیکردم اینطور باشه!
در مورد بروس لی هم آقا مجید راست گفتند!
زنش رو همیشه سانسور میکنن!
چهارشنبه هفته ی پیش حکم شالبند سبز رو گرفتم!!!![ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
واقعا اطلاعات خوبي در مرود رشته تخصصي ورزشيت داري .
من هم بچه كه بودم حول و حوش دوره راهنمائي تكاوندو كارميكردم اما زياد جذبم نكرد و نصفه رهاش كردم
افرين گه اينقدر اطلاعات خوب در مرود رشته مورد علاقت داري و اميدوارم روزي اسم تو هم بعنوان استاد تو اين رشته بخ سر زبونها بيافته
با استاد مرتضي عابدي كار كردي ؟
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3