علت و ریشه یابی تنفر از حیوانات در افراد
علت و ریشه یابی تنفر از حیوانات در افراد
خیلی دوست دارم نظر دوستان را در مورد این افراد بدانم و بدانم که آیا شما هم مثل من با این جور افراد در ارتباط بوده اید؟ بهترین نوع رفتار با این افراد را چه می دانید؟
اين مطلب آخرين بار توسط MohamadFar در 7/11/2010, 17:54 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
رد: علت و ریشه یابی تنفر از حیوانات در افراد
shinili- دوست گفتگوی لاک پشتی
آره من برخورد داشتم.....بهش گفتم رابط ات با حیوان ها چطوریه گفت: اصلا خوب نیست....خیلی براش متاسف شدم
فکر میکنم پرسیدن این سوال .... که چرا از حیوان ها خوشتون نمیاد فقط باعث جبهه گرفتنشون میشه....و دلیل هایی بیارن که شاید خودشون اولین باره این دلیل هارو برای خودشون میارن.....بهترین راه اینکه جلوشون با حیوان ها خوب رفتار کنید و از حیوانها تعریف کنید...اینجوری طرف مقابل تو ذهن اش دنبال دلایلی میگرده که چرا من نباید با حیوان ها مهربون باشم؟....و اینجوری شما باعث شدید دنبال دلایل واقعی بگرده..... و بالاخره به نتیجه واقعی برسه
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
به نظرم این برمیگرده به کودکی هر کس که آیا خانواده اش باعث شدن با حیوونا دوست بشه یا ازشون بترسه و یا حتی متنفر باشه.
بهترین نوع رفتار تعریف کردن از مهربونیها و احساسات حیوانات هستش و اینکه جلوی این افراد به حیوانات غذا داد. وقتی بچه یه حیوونی باشه خیلی تاثیرش بیشتره.
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
*100 به بچگی برمیگرده.... ولی نیلوفر جان شما چیکار کردی که دوستت به حیوانها علاقه پیدا کنه؟
دوست من بیشتر مشکلش اینه که میترسه. ترسشم زمانی برطرف میشه که خودش بخواد و با حیوانات روبرو بشه. اوایل از فندق میترسید ولی الان دیگه نمیترسه. روزی که میخواستیم بریم مطب دکتر معماریان همش استرس داشت که چطوری با سگهای دکتر روبرو بشه ولی وقتی پاگی رو دید ترسش ریخت
خیلی خوبه... حتما شما روهم خیلی دوست داره که انقدر میتونید روش تاثیر بزارید
مرضیه- مدیر گفتگوی لاک پشتی
مرضیه جان دوست داشتن با هوس کردن خیلی فرق داره
فکر می کنم باید جلوی این دوست خوب رو بگیری که فعلاً از حیوون خونگی نگهداری نکنه
شاید یه روز هوسش خوابید و ...
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
بهش گفتم حیوون محبت می خواد-حوصله می خواد با هوس کردن نمیشه حیوون نگه داشت.باید بهشون عشق ورزید
مرضیه- مدیر گفتگوی لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
فریده جان خدا پدر بزرگوارتون رو رحمت کنه که اون معصوم رو نجات دادند
الهی پسر همسایه به زمین گرم بشینه
منهم قبول دارم که تربیت خانوادگی در مورد رفتار با حیوانات تاثیر داره.
پدر بزرگ من علاقه زیادی به گربه داشت
همیشه گربه نگهمیداشتند تو خونشون
مادر منهم یادش به خیر عاشق گربه ها بود
ما تا زمانی که حیاط داشتیم همیشه گربه های خونگی و وحشی دور و برمون بودن
و تو کوچه و خیابون تا یک گربه میدیدیم باید نازش میکردیم یا غذا میدادیم
پس به خانواده بستگی داره
و فرهنگ ملت ها
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
خدای من!طفلک من رو فکر کنم زنده زنده تشریح کرده بود
من باورم نميشه كه ميترسيد
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
خودش چندبار به من گفت نیلوفر من خیلی میترسم ، میخوای نیام مطب؟ ولی فرصت خوبی بود که ترسشو از بین ببره.
1- ترس از حیوانات و 2- تنفر از حیوانات, به نظر من این دو مورد اصلاَ ربطی به هم ندارن.
من خیلی ها رو می شناسم که از حیوونا می ترسن و شاید این ریشه تو فرهنگ خانواده هاشون داره, یکی ممکنه از بچگی با حیوونا بزرگ شده باشه و حس قشنگ بودن در کنار اونها رو چشیده باشه و یکی اصلاَ تجربه رابطه با حیوونا رو نداشته باشه و همانطوری که شیوا جون گفتن ممکنه حس ناشناخته بودن رو با ترس اشتباه بگیره. شاید یه دلیله دیگش این باشه که فرصت یا موقعیت بودن در کنار این موجودات دوست داشتنی رو نداشته, پس نمی شه که مقصر بدونیمشون و بهشون این قدر بد نگاه کنیم!
ولی اینکه یه نفر از حیوونا متنفر باشه ( که من تا به حال با این جور آدما از نزدیک برخورد نداشتم) به عقیده ی من باید مشکل روحی روانی داشته باشه! چون هیچ آدم سالمی نمی تونه از مخلوقات زیبای خداوند متنفر باشه و به اونها آزار برسونه!
melika- دوست گفتگوی لاک پشتی
من فکر می کنم اگر کسی چیزی رو خیلی دوست داشته باشه محاله ازش بترسه
البته ما به این افراد اصلا بد نگاه نمی کنیم و سعی می کنیم حیوانات و پاکی اونها رو بهشون معرفی کنیم تا ترسشون بریزه و از اونها بیزار نباشند
مليكا جون من كاملا باهات موافقم. خواهر من خيلي حيوونا رو دوست داره ولي واقعا ازشون ميترسه. قربون صدقه لاكپشتاي من ميره غذا ميده بهشون ولي ميترسه كه دست بزنه بهشون و حتي از پر پرنده هم ميترسه. ولي اين ريشه در فرهنگ خانواده نداره چون من فقط از سوسك ميترسم.من خیلی ها رو می شناسم که از حیوونا می ترسن و شاید این ریشه تو فرهنگ خانواده هاشون داره
ولي بعضي ها هم از حيوون متنفرن. نه حيوون رو دوست دارن و نه اينكه حاضرن بهش دست بزنن
سپيده از حيوونا متنفر نبود اگر متنفر بود حاضر نميشد بياد مطب، ميترسيد و خيلي زود ترسش ريختعلت تنفر دوست من از حیوونا ترسشه
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
» از چه رنگی تنفر دارید؟
» ایگو، برنده مقام اول در دومین جشنواره حیوانات خانگی در بخش حیوانات خاص
» وبلاگ طبیعت و حیوانات من(حمایت از حیوانات و حفاظت از محیط زیست)
» تبریک به دکتر ایمان معماریان برای داوری بخش حیوانات خاص دومین جشنواره ملی حیوانات کوچک