آزمایش روی حیوانات - Animal Testing
آزمایش روی حیوانات - Animal Testing
اين مطلب آخرين بار توسط enrique_bye در 7/11/2010, 02:32 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
enrique_bye- حامی حیوانات لاک پشتی
رد: آزمایش روی حیوانات - Animal Testing
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
بله.......وای چه عکسهای وحشتناکــــــــــــــــــــــــــــــی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
با دیدن این عکسها به اشرف بودن انسان شک می کنم. آیا یک اشرف که دایماً دم از شرافت می زنه با سایر مخلوقات که چون قدرت دفاع در برابرش رو ندارن چه کارا که نمی کنه
در نهایت ادب و احترام،
اول اینکه در تصاویر معلوم نیست که در حال تشریح/کشتن موجود هستن یا مداوای اون.
دوم اینکه همه مسائل رو نباید از دید احساسی نگاه کرد. انسان برای نجات جان هم نوعش مجبوره که روی برخی گونه هایی که مسائل مشترکی دارن آزمایشاتی بکنه و نتیجه اونها رو مشاهده کنه. حتی گاهی این تشریح برای نجات جان همون گونه از موجود لازمه. شما تا زمانیکه داخل کیس کامپیوتر رو نبینی، از کجا میدونی چه اعضا و قطعاتی درش به کار رفته تا در موارد مشابه مشکلی نداشته باشی؟
قدرت تصمیم گیری و تفکر کردنه که انسان رو برتر کرده. اگه قرار بود همه چیز رو به حال خودش رها کنیم که سنگ روی سنگ بند نمیشد.
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
انسان برای نجات جان هم نوعش مجبوره که روی برخی گونه هایی که مسائل مشترکی دارن آزمایشاتی بکنه و نتیجه اونها رو مشاهده کنه
دوست عزیزم انسان گونه پرست ترین موجود روی زمینه . نجات همنوع با آزمایش روی همنوع بهتر جواب می ده. بعدم من از روی عقل و احساسم هر دو حرف می زنم . خداوند همه چیز رو برای انسان آفرید بله این رو قبول و در قرآن مقدس هم بسیار ذکر شده که خداوند همه چیز رو برای انسان رام ساخته اما در ادامه اومده : شاید که یادآور شوید و این به این معنی اینه که اینها فقط نشانه های خداوند هستن نه برای بهره کشی های خودخواهانه انسان . انسان بی رحم ترین موجوده . حیوان ناطق دوپا . و البته خداوند کارمای این کارها رو به سرش میاره !
*** منظور از انسان ،انسان نوعی هستش منظورم جمعیت حیوان دوست و گیاهخواران و عزیزانی که در این فروم هستن نیست . ****
با آرمین موافقم . اگه این آزمایشا انقدر ضروری و مفیده چرا روی انسانها انجام نمیشه؟ همونطور که ما آدمها زندگیمون رو دوست داریم و برای بقای اون تلاش میکنیم حیوانها هم زندگیشون رو دوست دارن ، درد رو حس میکنن و دوست ندارن بمیرن یا یکی از اعضای بدنشون رو از دست بدن.
این چه طرز تفکریه که ما آدما داریم. چرا فکر میکنیم ما اشرف مخلوقات هستیم و خدا همه چیز رو برای ما آفریده؟ چرا فکر میکنیم به خاطر بقای خودمون هر بلایی که خواستیم میتونیم سر موجودات دیگه بیاریم؟
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
ولی فکر کنید اگر خدا نعوذ با الله روی زمین بود این کارها رو میکرد
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
حیوانها هم زندگیشون رو دوست دارن ، درد رو حس میکنن و دوست ندارن بمیرن یا یکی از اعضای بدنشون رو از دست بدن.
شاید که یادآور شوید و این به این معنی اینه که اینها فقط نشانه های خداوند هستن نه برای بهره کشی های خودخواهانه انسان
زجر دادن با آزمایش تفاوت اش خیلی زیاده
وحشتناکه!گاهی هم اتفاق می افته که حتی بعد از آزمایش هایی که حیوان زنده می ماند ، کیس ها را بعد از انجام آزمایشان خودشون می کشند!
من هم با زکیه، apb, آرمین و نیلوفر موافقم
بدون عاطفه و احساس اگر یه مشت آهن پاره باشیم بهتره و شاید لزومی نداشت اسم اشرف مخلوقات از آن ما بوددوم اینکه همه مسائل رو نباید از دید احساسی نگاه کرد.
و حتی شاید الزامی به این آزمایش ها ، درمان موجودات و رهایی اونها از بیماری هم وجود نداشت
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
ارمین جان ممنون...
kim-kim- دوست گفتگوی لاک پشتی
والا بحث من این نبود که انسان هرکاری رو میتونه انجام بده. صرفا اشاره به مطلبی داشتم که روزانه در اخبار می بینید که مثلا فلان بیماری روی فلان موش امتحان شد یا پادتن HIV در فلان میمون پیدا شد... حالا اگه حیوان سالم رو بعد از آزمایش می کشن اشتباه محضه. وگرنه من هم مخالف زجر و شکنجه دادن حیواناتم.منم می گم این جنایته که انسان بخواد هر کاری دلش می خواد با حیوونها بکنه و بگه آزمایشه. تحقیقه.
والا نیلوفر جان، نمیدونم تا چه حد صحت داره ولی برخی مراکز زیرزمینی آزمایشات خاصی رو روی انسانها انجام میدن حالا این انسان میتونه یک اعدامی باشه یا میتونه یک انسان عادی باشه.اگه این آزمایشا انقدر ضروری و مفیده چرا روی انسانها انجام نمیشه؟
در قدیم هم اگه اشتباه نکنم برخی واکسن ها روی انسان تست می کردن تا بالاخره تصمیم گرفته شد برروی حیوان آزمایش بشه.
حرف شما صحیح. اما اگر هم اشرف مخلوقات هستیم، به خاطر احساس و عاطفه نبوده.بدون عاطفه و احساس اگر یه مشت آهن پاره باشیم بهتره و شاید لزومی نداشت اسم اشرف مخلوقات از آن ما بود
و حتی شاید الزامی به این آزمایش ها ، درمان موجودات و رهایی اونها از بیماری هم وجود نداشت
من ابتدای جمله ام رو با عبارت "در نهایت ادب و احترام، " شروع کردم که یه وقت حمل بر بی ادبی نباشه. گه تصورتون اینطور بوده، من عذرخواهی میکنم.بعدم من از روی عقل و احساسم هر دو حرف می زنم
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
والا نیلوفر جان، نمیدونم تا چه حد صحت داره ولی برخی مراکز زیرزمینی آزمایشات خاصی رو روی انسانها انجام میدن حالا این انسان میتونه یک اعدامی باشه یا میتونه یک انسان عادی باشه.
در قدیم هم اگه اشتباه نکنم برخی واکسن ها روی انسان تست می کردن تا بالاخره تصمیم گرفته شد برروی حیوان آزمایش بشه.
من تا حالا نشنیدم ولی این موضوع هرچقدر هم صحت داشته باشه به اندازه آزمایشاتی که روی حیوونا میشه نیست. من بحثم اینه که چرا باید بین انسان و حیوان فرق گذاشته بشه؟ چون حیوانات کمتر از انسانها میفهمند؟ خودمونم میدونیم که در بعضی شرایط خیلی هم بیشتر از انسانها میفهمند.
حرف شما صحیح. اما اگر هم اشرف مخلوقات هستیم، به خاطر احساس و عاطفه نبوده.
شاید احساس و عاطفه تنها دلیل اشرف مخلوقات بودن انسان نباشه ولی مطمئنا یکی از بزرگترین دلایلشه.
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
بعدشم وقتی واسه خیلی از آدما کشتن انسانها هم مسئله مهمی نیست فکر می کنید به حیوونای زبون بسته اهمیتی میدن ما آدما بعضی وقتا خیلی موجودات نفرت انگیزی میشیم
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
» طبقه بندی حیوانات - Animal Classification
» عاقبت ازدواج بدون آزمایش خون در حیوانات
» ایگو، برنده مقام اول در دومین جشنواره حیوانات خانگی در بخش حیوانات خاص
» وبلاگ طبیعت و حیوانات من(حمایت از حیوانات و حفاظت از محیط زیست)