سوال در مورد طوطی خاکستری
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی پرندگان :: انجمن دوستداران طوطی ها :: اصول نگهداری و تکثیر و پرورش طوطی ها
سوال در مورد طوطی خاکستری
دوستان من یه جورایی دوست دارم این مدل طوطی رو بخرم ولی نمیدونم تو 70 متر جایی که ما زندگی میکنیم اذیت میشه یا نه
من خودم شب حدود ساعت 8 به بعد میرسم خونه
البه معمولا مادر و خواهرم خونه هستن
میتونم بگم نوار بزارن براش!
مطلب های فروم رو خوندم ترسیدم مریض بشه حیوون یا افسرده
بعد میترسم سر و صداش زیاد باشه خانواده رو اذیت کنه
ممنون میشم کمکم کنید
mehrshad- کاربر خوب لاک پشتی
رد: سوال در مورد طوطی خاکستری
از لحاظ سر و صدا تا وقتی که به شما و محیطش عادت نکرده باشه سر و صدا داره. اصطلاحا بهش میگن قار کشیدن . کافیه به یه مغازه که طوطی خاکستری میفروشه برید و این صدا رو بشنوید.
ولی بازم به نظر من اگه احساس میکنید زیاد نمیتونید پیش پرنده باشید و اکثر مواقع تنهاس به فکر آوردن یه حییون دیگه باشید.
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
من با دوستم که حدود 2 سال داشته صحبت کردم بهش اینا رو گفتم گفت انقدرام حساس نیست میتونی بخری
معمولا خواهر و مادرم پیشش هستن من ساعت 8 میام خونه
در هر صورت باید طوری باشه که احساس تنهایی نکنه. چون اگه افسرده بشه و دچار پرکنی بشه درمانش خیلی سخته.
speedy- همکار گفتگوی لاک پشتی
اگه تو خونه ای اول کاسکو باشه و بعد یه بچه که دیگه روانی میشن چون احساس میکنن دایره تملکشون به خطر افتاده و بقیه نسبت بهش کم توجه هستن
باید وقتی هم که میاین باید خیلی باهاش کار کنید که علاوه بر خانوادتون به شما که صاحب اصلیش هستید عادت کنه و الا شاید رفتارش با شما اونجور که بخواین خوب نباشه یطوری وابسته بشه که هم ضربه نخوره هم از شما حساب ببره شمارو صاحب اصلیش بدونه
مثل لاکی من
موفق باشید
samira- دوست گفتگوی لاک پشتی
اینجوری که من متوجه شدم یه جورایی یه ادم بیکار میخواد که همش پیشش باشه باهاش کار کنه!
برام خیلی جالبه این دوست من تازه بیشتر از من کار میکنه چه جوری داشته اونم دو سال سر در نمیارم احتمال داره پسرش که مدرسه میرفته پیشش بوده
بعدشم شما سعی کنید جوجشو بگیرید 5 یا 6 ماهه یا کمتر بهتره نه خیلی جوجه چون تو کوچیکی بیشتر با ادک خو میگیرن
موفق باشید
samira- دوست گفتگوی لاک پشتی
من پیشش هستم مثلا روزی 1 ساعت میتونم تو اتاق خودمم بزارم که باد بهش نخوره من پای کامپیوترم باهاش حرف بزنم!
به نظر من دنبال پرنده ای باشید که وابستگی کمتری به صاحبش داشته باشه.
» اصول نگهداری از طوطی خاکستری
» عسل طوطی خاکستری دوست داشتنی و باهوش من
» طوطی خاکستری (کاسکو) - African Grey Parrot
» سوال در مورد غذا
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی پرندگان :: انجمن دوستداران طوطی ها :: اصول نگهداری و تکثیر و پرورش طوطی ها