مارمولک عاشق
مارمولک عاشق
میخ از قسمت بیرونی دیوار به پایین کوبیده شده و به اصطلاح مارمولک را میخکوب کرده بود.مرد چشم بادامی ، دلش سوخت و کنجکاو شد.
وقتی موقعیت میخ را با دقت بررسی کردحیرتزده شد و فهمید این میخ 10 سال پیش هنگام ساخت خانه به دیوار کوبیده شده اما در این مدت طولانی چه اتفاقی افتاده است ؟چگونه مارمولک در این 10 سال و در چنین موقعیتی زنده مانده ؛ آن هم در یک فضای تاریک و بدون حرکت ؟ چنین چیری امکان ندارد و غیر قابل تصور است!
شهروند ژاپنی متحیر این صحنه ، دست از کار کشید و به تماشای مارمولک نشست.این جانور در 10 سال گذشته چه کار می کرده ؟ چگونه و چی می خورده؟
محو نگاه به جانور اسرارآمیز شده بود که سر و کله مارمولک دیگری پیدا شد.این مارمولک، تکه غذایی به دهان گرفته و برای جفتش برده بود.
مرد ژاپنی ، ناخواسته انگشت به لب گذاشت و به خود گفت :10 سال مراقبت بی منت ؛ چه عشق قشنگ و بی کلکی.چطور موجودی به این کوچکی می تواند عشقی به این بزرگی داشته باشد اما خیلی وقتها ما انسانها از هم گریزانیم؟!
melika- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: مارمولک عاشق
لوما- دوست گفتگوی لاک پشتی
واقعا
مرسی
samira- دوست گفتگوی لاک پشتی
کاش میتوانستم کمی از قدرت نامتناهی خداوند را درک کنم که چطور این عشق عظیم را که در بین ما گذاشته! (این ها که حیوانند ! پس ما انسان ها ... کاش قابلیت ها و توانایی های بلقوه ی خودمون را کشف و تقویت کنیم.و در جهت مثبت از آن ها استفاده کنیم.
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
اسم : مارمولک خانگی پلنگی
زیستگاه اصلی : افغانستان، مناطق بیابانی پاکستان، بخش های شمالی و غربی هندوستان و بخش هایی از ایران و عراق
طول عمر: حدود 22 سال.
جوابیه :
بله، مارمولک 10 تا 15 سال عمر میکنه اما صحت مطلب بالا رو به شدت تکذیب میکنم. مارمولک یه جاندار خونسرده و شعورش به حد همکاری و همیاری اصلاً و ابداً نمیرسه. جدا از اون، عشق مارمولک عاشق معشوق بودن نیست و تنها عشق شناخته شده برای مارمولک "آفتاب گیریه (حمام افتاب گرفتن)" . یک جاندار "خونسرد" و "زخمی" با "قابلیت رشد همیشگی" در طول عمر قادر به ادامه ی بقا نیست! شاید نویسنده ی این مطلب، اهل هر جا که هست من و شما رو نادان فرض کرده! به همین سادگی و تنها در همین حد!
هر چند هميشه هم برام سوال بود كه مارمولكه چطور ايستاده ميخ بره تو پاش. !
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
They must have proper living space to survive. The average temperature in the day should be between 78 and 88 degrees Fahrenheit (25 and 31 degrees Celsius) and at night temperatures should not go below 72 degrees Fahrenheit (22 degrees Celsius) inside the tank
که به نظر من این درجه حرارت تناقضی با مطلب بالا نداره. ممنون میشم اگه توی یه سایت معتبر مطلبی در این مورد خوندین, آدرس سایت رو به من هم بدین!
melika- دوست گفتگوی لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
» دستگیری مارمولک
» پرواز لک لک نر برای رسیدن به همسر بیمار
» اگه عاشق کسی شدی(طنز)
» تصاویر جالب از عشق یک زرافه به شترمرغ