اکواریوم من (haleh)
صفحه 2 از 2 • 1, 2
رد: اکواریوم من (haleh)
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
honey- همکار گفتگوی لاک پشتی
بعد دو روز بعد خبر رسید 3 تا از اون ماهی های جدید فوت شدن منم بعد از امدنم کل اکواریوم ابشو عوض کردم تا بیماری چیزی نمونه ولی یکمی از اب قبلی مونده بود توش بعد اکواریومیه هم گفت که اب اکوایومم مشکل داره و ویروس توش هست و پیشنهاد کرد که از ضد قارچ و ضد عفونی استفاده کنم منم این کارو هفته ای یه بار انجام میدم
امروز صبح برقا رفته بود من رفتم سر اکواریوم 3 تا بچه دیگه پیدا کردم واالله نمیدونم از کجا در امدن
و در اخر هم یکی از گوپی هام و یکی از زبرا ها که شکمش باد کرده بود مرد علت این مرگ و میر چه؟ چه پیشنهادی میکنین یعنی واقعا اکو.اریوم من الودس؟
احتمالا گوپی هایی که گرفتید بیمار بودند. نباید کل آب آکواریوم رو یک جا عوض می کردین. این کارتون باعث شد که ماهی هاتون دچار استرس بشن و دیگه اینکه باکتری های مفید آکواریومتون از بین رفتند.35 روز طول میکشه تا این باکتری ها دوباره ایجاد بشند.البته گوپی ها ماهی های مقاومی هستند.
تلفات در بچه ماهی هاتون در حد چند تا عادی هست. گوپی های ماده قبل از زایمان قسمت مخرجشون تیره رنگ میشه و از اینجا شما می تونید بفهمید که نزدیک به زایمانشون هست. علامت دیگر اینکه در جریان آب قرار می گیرند ولی پیشروی ندارند. گوپی های شما احتمالا زایمان کردند دوباره و بچه های اونها رو هم خودشون و هم ماهی های دیگه ای که تو آکواریوم هستند خوردند.فکر نکنم اگر زبرا رو به لاکیتون بدین مشکلی پیش بیاد از نظر من ولی در این مورد با محمد فر نویسنده کتاب لاک پشت گوش قرمز خزنده صحبت کنید.( نمی دونم چه بیماری های مشترکی بین ماهی و لاک پشت وجود داره )
الان ماهی های بیمار شما چه علایمی دارند؟
موفق باشید
محمد رسولی نژاد
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 7/23/2010, 05:06 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
نه فقط شکم زبراها بزرگ شده و سفید شکمشون گوپیام که دمشون نیست شد و مردن یا رنگشون سیاه میشه کلا کمی کجکی شنا می کن و بعد.....
این عکس لجن خوار جدیدمه ولی نمی دونم چرا رنگش قهوه ای هستش من که تا حالا این رنگی لجن خوار ندیده بودم این زبراها بیچاره رو هی اذیت می کنن
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
همه ماهیام بخاطرش پوسیدگی دم گرفتن
برای تقویت ماهی هاتون از غذاهای تترا مین استفاده کنید، با اینکه کمی گرانتر است ولی تاثیر زیادی در سلامت ماهی دارد.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
صفحه 2 از 2 • 1, 2