پسری با ضریب هوشی انیشتن
پسری با ضریب هوشی انیشتن
وی در حالی در آزمون هوش مؤسسه استنفورد به این امتیاز دست پیدا کرده است که تستهای این مؤسسه امکان سنجش هوش بیش از ۱۶۰ را نداشتهاند.
جو ، پدر اسکار یک متخصص ۲۹ ساله آی تی است و میگوید که اسکار اخیراً با مادرش در مورد چرخه تولید مثل پنگوئنها صحبت کرده است. ما میدانستیم که کودکمان یک چیز متفاوت نسبت به سایرین دارد. من به وضوح آن روزی را میبینیم که وی برگردد و به من بگوید تو یک سبک مغز هستی.
به نوشته دیلی تلگراف ، هانا ۲۶ ساله مادر این کودک میگوید که او دامنه لغات بسیار گستردهای دارد و قادر به ساخت جملات پیچیده است.
جان استیونج ، مدیر اجرایی مؤسسه منسا (افراد دارای ضریب هوشی بالا) پذیرفتن اسکار در این مؤسسه را با دو سال و ۵ ماه و ۱۱ روز سن تأیید کرده است.
پیش از این کوچکترین عضو منسا ، الیز تان رابرتس از لندن است که با ضریب هوشی برابر ۱۵۶ در سن ۲ سال و ۴ ماه و ۱۴ روز پذیرفته شده بود.
melika- دوست گفتگوی لاک پشتی
جالبه ولی
ولی استفان هاوکینگ بحثش جداست
ممنون :@};-:
:@};-: :\m/: :@};-:
samira- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: پسری با ضریب هوشی انیشتن
به نظر من که اشتباهه
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
من
1% استعداد و 99% تلاش :@};-: :\m/: :@};-:
تنها راه شکست خوردن تلاش نکردن است ((سباستین باخر))
برای بدست آوردن ضریب هوشی فرد, تستهای مختلفی برای ارزیابی قابلیتهای مختلف ذهنی فرد وجود داره. هر تست بخشی از ویژگی های مغزی و فکری فرد را که در زیر بخشی از آنها لیست شده رو محک زده بعدش با توجه به سن فرد, ضریب هوشی محاسبه میگردد.
و اما ضریب هوشی مشاهیر دنیا!!!!!!!
جالب اینجاس که از میان ١٢۵ نفر مشاهیر دنیا که " آی کیو"ی بالای دارند تنها ١۶ نفر زن به چشم می خوره (قابل توجه فیمینیست های دو آتیشه). یعنی چیزی در حدود ١٣ درصد!!! توی این لیست Gottfried Leibniz (فیلسوف) با امتیاز آی کیوی ٢٠۵ در صدر جدول قرار داره. چارلز داروین با ١۶۵ امتیاز، گری کاسپاروف با ١٩٠ و انیشتین و بیل گیتس با ١۶٠ امتیاز از دیگر افراد این لیست هستن.
بالاترین جایگاه در بین زنها به خانم Marilyn Vos Savant مقاله نویس مجلات آمریکایی با ١٨۵ امتیاز تعلق داره (امتیاز آی کیوی این خانم در کتاب رکوردهای گینس به عنوان باهوش ترین زن دنیا به ثبت رسیده) این خانم از سال ١٩٨۶ تا حالا یه ستون تحت عنوان " از مارلین بپرسین" در مجله parad راه اندازی کرده که توی این ستون معماهای پیچیده ای رو توی موضوع های مختلف حل می کنه. جالبتر اینکه خانوم "مدونا" و "شکیرا" با ١۴٠ امتیاز در رده های بعدی قرار می گیرند. پشت بند این خواننده های مشهور دو بازیگر مشهور دیگه مثل "نیکول کیدمن" و "جودی فاستر" با ١٣۵ امتیاز قرار دارند. خانم هایی مثل Judith Polgar و Madame De Stael هم توی این لیست هستن.
می خوای" آی کیو" خودتو بسنجی شاید از مددونا بیشتر امتیاز بگیری ها. برو تو این سایت http://www.iqtest.com
سمیرا خانم ممنون از دقتی که داشتی, ولی اگه خلاف این مطالب رو جایی خواندی آدرسش رو برای ما هم بذار تا ما هم استفاده کنیم.
:\m/:
مرسی و..
وIQ چقدر باشه خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لوما- دوست گفتگوی لاک پشتی
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
با توجه به این مطلب منم با خانم لوما و خانم الهام موافقم, به جز مسئله ی ژنتیک بقیه ی موارد قابل کنترله و در گذشته به خانم ها خیلی بها نمی دادند. :m/:
IQ
قسمت اول سایتو ترجمه کردم نوشته بود اگه این زبان(english) زبان مادری شما نیست ضریب هوشی شما هرچی بشود بالاتر از این ضریب هوشی داده شده است؟!!
sharareh- دوست گفتگوی لاک پشتی
Koosha_Raisi- دوست گفتگوی لاک پشتی
» نوشیدنی جهت افزایش ضریب هوشی
» پسری که باعث حیرت و تعجب همگان شده است
» معما انیشتن
» 8 مطلب عجیب درباره ی انیشتن