لاک پشت من ( سوکی )
لاک پشت من ( سوکی )
یه سوالی داشتم که ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه راستش حدود 4-5 ماه پیش یه لاک پشت خریدم که خیلی شیطون و سر حال بود خیلی به من عادت کرده بود و حتی از دستم غذا میگرفت و خوب غذا می خورد و گاهی چند ساعت کنارم میخوابید محیط نگهداریش هم مشکلی نداره و حد اقل روزی 1 ساعت افتاب میگیره البته تو روزای افتابی و گرم بیشتر زیره نور هستن غذاهم میگو خشک شده و غذای مخصوص لاک پشت و دل چرخ شده میخورد . حدود 1 هفتس که یه جورایی شده و اصلا غذا نمی خوره و خیلی سره حال نیست و انگار که سکسه کنه همش توی اب حباب ریز از دهنش میاد بیرون و وقتی میارمش بیرون گردنشو میکشه و دهنشو بار میکنه انگار که داره چیزیرو به زور قورت میده . لطفا کمکم کنین اصلا دلم نمیخاد سوکی بمیره خیلی دوسش دارم
????- مهمان
رد: لاک پشت من ( سوکی )
BoZhoo- کاربر متوسط لاک پشتی
1. جیره غذایی لاکپشت شما نامناسب است
2. احتمال درگیری کیسه های هوایی همانطور که دوستان گفتند وجود دارد (سریعا احتیاج به معاینه دامپزشک دارد)
3. دماها و وضعیت محیط را ذکر کنید
ممنون
دکتر معماریان
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
لاک پشت من (سوکی)
????- مهمان
1-لطفا در ابتدا از گذاشتن لاک پشت ها در کنار هم پرهیز و از روش قرنطینه استفاده کنید
2-لاک پشت شما تو 5 ماه این قد اضافه وزن داشته ایا اندازه اش هم تغییر کرده چه مقدار؟
توصیه میکنم از اشناتون در باره غذای قبلی و دمای اب و خشکی داشتن و ...صحبت و به ما اطلاع بدید بخصوص غذا
مریم- کاربر تازه وارد لاک پشتی
در ضمن سوکی با توجه به افزایش اندازه رشد طبیعی تقریبا داشته ولی دقت کنید غذا به اندازه سرش به او بدهید نه بیشتر
لاکپشت شما علاوه بر مشکل تنفسی دچار رشد بیش از حد است (تغذیه نامناسب) و احتمال ایجاد MBD نیز وجود دارد (تمام این مشکلات می تواند به دنبال هم ایجاد شوند). لاکپشت شما نیاز به معاینه دامپزشک دارد.
با تشکر
دکتر معماریان
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
به لطف جناب دکتر معماریان حال سوکی خیلی بهتر شده ولی هنوز غذا نمیخوره کسی میتونه کمکم کنه که بدونم چه طور میشه غذا داد به سوکی ؟