جوجه های من
صفحه 1 از 2 • 1, 2
جوجه های من
وقتی 4 سالم بود اولین جوجه های خودمو گرفتم و چون هنوز حالیم نبود دوتا شونو اونقدر فشار دادم تا مردن یکی ش.نم از تنهایی دق کرد و مرد خلاصه همینجور جوجه می گرفتمو می کشتم پدر و مادرمم به من گوشزد می کردند که نباید فشارشون بدم با این حال همون اوضاع ادامه داشت و من دوتا جوجه اردک گرفتم و جفتشونو انداختم تو آب چون فکر می کردم شنا میکنن اما چون کامل فرستادمشون زیر آب سرما خوردند و مردند ولی خدارو شکر از 7 سالگی تا 10 سالگی هرچی جوجه خریدم تا مرحله مرغ شدن بردمشون ولی امروز دوباره عذاب وجدانم تازه شد
کیارش- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: جوجه های من
honey- همکار گفتگوی لاک پشتی
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
اما بیشتر شبیه فیلم ترسناک شده این تاپیک. :>#(:
اين مطلب آخرين بار توسط sahra1970 در 6/18/2010, 05:54 ، و در مجموع 4 بار ويرايش شده است.
یادمه یه جوجه رسمی داشتم تو ایوان خونه نگهش میداشتم بعد بال هاش بزرگ شده بود رفته بود رو سکوی تراس و پریده بود تو کوچه! با این حال زنده مونده بود و یکی از همسایه ها پیداش کرده بود و به من پسش داد! بعد از مدتی که پرهاشو چیدم دوباره پریده بود پایین ! ایندفعه هم یکی از همسایه ها دیدیش و من بهش گفتم اگه حیاط داره نگهش داره اونم برده بودش شما ل پیش مادر بزرگش!
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
پیام- کاربر فعال لاک پشتی
پریسا- کاربر فعال لاک پشتی
یه بار 5 سالم بود. کل کفشای مادرم-پدرم -برادرم و خودمو که همه سالم و تقریبا نو بودن برداشتم دادم که جوجه بگیرم سر بزنگاه رسیدن بهم
مرضیه- مدیر گفتگوی لاک پشتی
کوچیک که بودم همیشه صدای جیغ جوجه ها اذیتم میکرد چون احساس میکردم از یه چیزی ناراحتن . واسه اینکه جیغ نزنن نوکشونو با دست نگه میداشتم. یه بار نوک یکیشون خون اومد و من هنوزم عذاب وجدان دارم البته دیگه هیچ وقت این کارو نکردم
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
خیلی دردناک بود!
ولی مرضیه جان و نیلوفر عزیز حاطرات شما خیلی بامزه بود. :m/:
به هر حال از روی عدم اطلاعات یا بچگی یا هر چیز دیگه هر کسی ممکنه به حیوانات آسیبی رسونده باشه
مهم اینه که الان چنین کاری نمیکنیم.
:m/:
یه دونه از این جوجه رنگیا گرفته بودم، قرمز! تو اتاق داشت واسه خودش می گشت! من با بالشت افتاده بودم دنبالش بالش رو انداختم روش! خفه شد، مرد! مامانم می گفت که چقدر دعوام کرد!
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
honey- همکار گفتگوی لاک پشتی
صفحه 1 از 2 • 1, 2