معرفی و بحث بازی های ویدیویی
صفحه 3 از 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
رد: معرفی و بحث بازی های ویدیویی
Age Of Mythology
باید یک دهکده بسازی و بقیه دهکده ها رو از بین ببری .
farzadprogram- دوست گفتگوی لاک پشتی
GTA San Andreas
فقط زیان اصلی فارسیش مسخرست GTA IV جدید ترین نسخه رو هم بازی کردم اشکال زیاد داره و به پای GTA San Andreas نمیرسه.
Civilization IV
این بازی استراتژیک است و بهترین بازی استراتژیک هم هست پیشنهاد می کنم حتمآ بازی کنید.
Need for Speed Most Wanted
بهترین بازی ماشینی!
Pro Evolution Soccer 2010
بهترین بازی فوتبال!
The Sims 3
آرین- کاربر خوب لاک پشتی
Machinarium
Machinarium دانلود از سافت گذر
در آخرالزمانی غمانگیز یک روبات کوچک عاشق دنبال معشوقهاش میگردد، با یاد خاطراتشان خوش است و کمکم میفهمد برای رستگاری باید شهر را از نابودی قریبالوقوع نجات دهد. او باید معماها را حل کند، از سیاهمستی دیوانه دوز را ببرد، عروسکهای کوچک تنها را به صاحبانشان برساند، دل یک آچار فرانسه دپرس را شاد کند و برای همسلولی زهوار دررفتهاش سیگار بپیچد. باید به دیگران کمک کند تا هر کدام در مرحلهای کارش را راه بیاندازند. معماری شهر چرب و سوخته یادآور دوره ویکتوریاست و بدمنهای چاق بیرحم گوشههای شهر میپلکند. موسیقی و باند صوتی بازی جادوییست. پر است از شیطنت و خلاقیت. مثلن شما باید در یک مرحله اشتباه کنید تا بتوانید ببرید!
ماشیناریوم بهشت خیالپردازهاست. سازندگان بازی نورهود را قبله خود قرار دادهاند اما شک نکنید که بهتر است از آن.
یکی دو مرحله ماشیناریوم را میشود آنلاین بازی کرد. سری به سایتش بزنید. اگر خوشتان آمد لینک دانلودش در اینترنت راحت گیر میآید. قطعن در مراحلی از بازی در میمانید. اگر چنین شد خودتان را ناراحت نکنید، یک آقاهای مهربانی راهنمای مراحل مختلف را در یوتیوپ گذاشتهاند برای این وقتها.
خب، حالا ماشیناریوم تمام شد. چه کار کنیم؟ غصه بخوریم؟ نه! برویم سراغ درهای ذهن. میدانم به همان خوبی نیست ولی فرمودهاند: چون بالش زر نیست بسازیم به خشتی. درهای ذهن ماجرای زنیست که افسرده از مرگ دوست نزدیکی میرود پیش روانکاو. روانکاو او را هیپنوتیزم میکند و برمیگرداند به خانه کودکی، او باید پازلهایی را حل کند و چیزهایی را درباره گذشته والدینش کشف. بعد هر کشف هولناک روانکاو برخلاف خواست راوی او را بیدار میکند و جلسات هیپنوتیزم در روزهای مختلفی تکرار میشود.
تصویرسازی این یکی هم رویایی و جملات روانکاو هم درست و حسابیست. این هم مثل ماشیناریوم سوختن یا مرگ ندارد، فقط اگر زیاداشتباه کنید، تصویر برای لحظاتی فلو میشود و روانکاو میخواهد تمرکز کنید.گیر آوردن نسخه رایگانش برای دانلود هم کار سختی نیست. و اگر خیلی در مرحلهای گیر کردید سری به راهنمایش بزنید.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
ممنون جناب محمد فر
نمیدونید که چقدر خوشحال شدم
هرگز بازی به جذابی نورهود ندیدم (از سال 1375 که هدیه ی برادرم بود تا الان دارمش و هیچوقت سیر نمیشم از بازی کردنش )
هر جا هم که میرفتم برای خرید یک بازی ، و درخواست بازی ای مشابه نورهود میکردم ، چیزی وجود نداشت.
امیدوارم این تقریبا به همان اندازه جذاب باشد.
نورهود تمامش با خمیر بود (فکری و در عین حال بامزه و پر از احساس )
انقدر دوستش داشتم که در دوران دبیرستان مجسمه اش را ساختم و همانطور که میبینید شکستگی های فراوانی دارد ولی همچنان جایش در اتاقم محفوظ است
:*
آقا آرین از شما هم ممنون
sims 1 را بازی کردم. یعنی به نوعی معتادش بودم ... (سال 1381) از صبح تا نصف شب ، ماه ها فقط زندگی را در این بازی میدیدم
sims 2 را هم سال 85 بازی کردم . سه بعدی بود و دارای حجم بالای گرافیکی بود.
sims 3 را هم پیدا نکردم! اما فکر کنم هیچی sims 1 نشه :m/:
عکس های خیلی خوبی داشتم! اما متاسفانه پیداشون نکردم ... ولی همین ها را یافتم که مال بازی های خودم بود
یک بار هم برای یکی از دوستام این پیش آمد که زن خانواده سر گاز داشت غذا می پخت و آتش سوزی شد و او هم آتش گرفت و مُرد و شوهرش آمده بود بالا سرش و هی خودش را میزد
[center]sims 2
حُسنی که این بازی داشت این بود که تمام مراحل زندگی را می دیدیم (نوزادی - خردسالی -کودکی -نوجوانی - جوانی - میانسالی - پیری و مرگ)
این تصویر مرکز خرید و تفریجی است که خودم طراحی اش کرده بودم.
اين مطلب آخرين بار توسط maryam.m در 6/7/2010, 18:34 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
پریسا- کاربر فعال لاک پشتی
; در یک سال به بازار خواهد آمد و منحصرا برای PC خواهد بود.پس متاسفانه باید خدمت عزیزانی که از انواع کنسول بازی بهره مندند عرض کنم که نمیتوانند از این بازی بهره مند باشند. عزیزان ازی خور که از لحاظ مالی در شرایط مناسبی نیستند نگران نباشند، چون بازی به گفته سازندگان بازی طوری ساخته شده که روی آشغالترین سیستم ها هم بتوان آن را حتی آنلاین بازی کرد.
حالا به قسمت اصلی ماجرا میرسیم،دنیای بازی ترکیبی از بازی های NEED FOR SPEED: MOST WANTED و NEED FOR SPEED: CARBON خواهد بود و بزرگترین دنیای موجود در تاریخ این سری خواهد بود و رکورد UNDERCOVER را هم خواهد شکست.از اولین تصاویر ارسال شده به نظر می آید که ساعات بازی بین روز و شب متغیر است.تعداد اتومبیل های قابل راندن مانند بزرگی شهر مقام اول را در کلیه نسخه های این سری خواهد داشت.در همین اوایل عکس های چند اتومبیل به همراه کاراکترها در اینترنت قابل یافت هستند.اتومبیلهایی همچون:LAMBORGHINI GALLARDO,MAZDA RX 7,MITSUBISHI ECLIPCE GT V6 و PORSCHE CAYMAN S.
اولین TRAILER تبلیغاتی این بازی از لینک زیر قابل دانلود است:
از اینجا دانلود کنید .
عکس از صحنه بازی:
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
توضیحاتی از بازی :
Robokill بازگشت! عاقبت انتظار ها به پایان رسید و یکی از بازی های جنگی محبوب شرکت Game Rock Solid Arcade در سال 2008 ورژن بازی جدید را برای سال 2010 عرضه کرد. این جمله را تمام سایت بازی ها نوشته اند و یکی از پر بازدید ترین بازی های چند هفته اخیر به شمار رفته است. سایت کمیاب آنلاین نیز دانلود بازی جنگی این بازی سرگرم کننده را که دارای طرفداران بسیاری است را به شما بازدید کنندگان گرامی پیشنهاد می کند.
با آن که این بازی جنگی از جمله بازی های کلاسیک به شمار می رود و نیاز سخت افزاری بالایی برای اجرا ندارد، اما گرافیک خوب و ایفای نقش بودن بازی باعث می شود تا نتوانید برای دیدن مراحل جدید و صلاح های قوی تر لحظه ای از پشت کامپیوتر خود بلند شوید. معدن تسهیلات لویاتان 5 توسط نیرو های متخاصم به تاراج رفته و این وظیفه شماست که با اسلحه های مرگباری که می خرید یا به غرامت میگیرید آن ها را از دست دشمن آزاد کنید. در این بازی کامپیوتر تهدید توسط دشمن تنها چیزی است که باید به هر وسیله ای که شده از بین برود.
حداقل سیستم مورد نیاز
* ویندوز: 2000/XP/Vista
* پردازنده: 800 MHz
* رم: 256 مگابایت
لینک دانلود با حجم 13 مگابایت
پسورد : www.kamyabonline.com
منبع : Kamyab Online
--------------------------------------
دانلود رایگان بازی ربات کشنده (حجم : 13.1 مگابایت)
http://dl.freedownload.ir/dl9/Robokill2-Leviathan-Five-v01-Final-Game-www.fdl.ir.exe
رمزرمز عبور فایل : www.fdl.ir
آرین- کاربر خوب لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
دست همگی درد نکنه بابت اطلاعات مفدیو این بازیهای قشنگ
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
دانلود
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
خیلی قشنگه من تو ps1 بازی میکردم !
خیلی طولانیه! من تا سال سوم رفته بودم!!
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
کجاشی ؟ گاو گوسفند خریدی؟ مرغ چی؟
زمیناتو خوب شخم بزون بصورت 3*3 که کل بذر هارو بکاری
مشکلی داشتی بگو!
الان۱ خروس ۲تا مرغ جوجه بوقلمون جوجه مرغ گاو گاو میش گوساله بره ببیی و بز دارم چقدر زیادن
+میتونم ذرت با گوجه خیار بکارم با قارچو انگورو تمشک.شیرینی سازی با سس و خامه با نخ هم دارم
عالیه!
تو مایه های همین بازیه ولی عالی تر!
http://www.deltafoxy.com/3157-harvest-moon-back-to-nature-pc-game.html