تست خودشناسی روبروی آینه
صفحه 1 از 2 • 1, 2
تست خودشناسی روبروی آینه
زمانی که جلو اینه ایستاده و خود را بر انداز می کنید ابتدا کدام یک از اعضای بدن را مشاهده کرده و مورد توجه قرار می دهید؟صورت-دست-شانه ها و.............
این که جلو اینه کدام قسمت از بدن خود را بیشتر مورد توجه و رسیدگی قرار می دهید دارای روان شناسی جالبی است که از چشمان تیز بین روان شناسان دانشگاه بوستون امریکا دور نمانده است.بنابراین پیش از ان که متن زیر را بخوانید اول تصمیم بگیرید و فکر کنید که کدام یک از اعضای بدن خود را بیشتر از همه دوست دارید و سپس به خواندن این تست جالب ادامه دهید![b]
صورت
پول برای شما اهمیت بسیاری دارد اما نسبت به اهمیتی که پول در زندگی شما دارد کوشش کمی برای بدست اوردن ان به خرج می دهید و این امر بدان معنا است که سطح تقاضا و تلاش شما دارای توازن نمی باشد. افرادی که در اطراف شما هستند به دلیل رفتار های متفاوتی که شما انجام می دهید قادر به درک صمیمی از شخصیت شما نیستند ولی شما به تفکرات دیگران راجع به خودتان اهمیت زیادی نمی دهید و معمولا کار هایی که دوست دارید و طبق خواسته و میل شما باشد انجام می دهید!
دست و بازو
شما شخصی قابل اعتماد و بسیار مسوول هستید و هر کاری را که بر عهده شما گذاشته می شود به خوبی انجام می دهید.شخصی کاملا مردمی هستید و بسیاری از افراد ارزش بالایی برای شما قائل می باشند زیرا شما اگر دوستی داشته باشید که در قطب شمال زندگی کند و به کمک احتیاج داشته باشد بلا فاصله با شنیدن این خبر به سراغش می روید!شما صبور و ارام هستید و دیر عصبانی می شوید.
مو
شما هنرمند و خلاق هستید و معمولا دارای افکاری مثبت که باعث می شوددیگران را به خود جذب کنید.معمولا ان قدر در رویا های خود غرق می شوید که گاهی فراموش می کنید در حال حاضر و در این زمان هستید.شما برای بدست اوردن پیروزی ها و موفقیت ها با تلاش مداوم و پیوسته پیش می روید و قادر به درک موضوعاتی هستید که دیگران نمی توانند ان ها را درک کنند.موقعیت اجتماعی برای شما مهم تر از جنبه اقتصادی می باشد و به خانواده و دوستان اهمیت زیادی می دهید. افکار مثبت بقدری در شما زیاد است که می توانید ان را به دیگران نیز منتقل کنید.
قفسه سینه
زیاد اهل حرف زدن نیستیدوترجیح می دهید در مورد کار های خود صحبت نکنید تا به اتمام برسد. ادمی رک هستید و ارامش خیال و اسودگی بزرگ ترین هدف شما در زندگی هست و هیچ چیز نمی تواند شما را از این ارامش دور سازد.به کار های جدید و نو تمایل دارید و از تمام وقایع جدید ومتنوع استقبال می کنید. این حالت باعث می شود که همیشه (به روز)باشید.
شانه ها
معمولا در همه ی کار ها با نا امیدی وارد می شوید و به همین دلیل غالبا نمی توانید پیروز باشید.علی رغم توانایی های زیادی که دارید تاکنون پیشرفت قابل توجهی در زمینه کاری نصیب شما نشده است. دوست دارید وقت خود را در تنهایی بگذرانید و از تفریحات جمعی فراری هستید! پول برای شما در زندگی تان تاثیر زیادی دارد و این موجب شده که دوستان نتوانند چندان با شما راحت باشند.
سایر اعضا
شما بسیار متعادل هستید و به راحتی می توانید درون خود را کنترل کنید و بر احساسات قلبی تان فائق شوید. شما زیاد فعال و پویا نیستید و باید این موضوع را یاد بگیرید که این حس رادر خود بیدار سازید تا بتوانید زندگی تان را از هیجان سرشار سازید تا بتوانید زندگی تان را از هیجان سرشار سازید!شما شخصی دوست داشتنی هستید و به هر مجلسی که قدم بگذارید دوستان زیادی را برای خود پیدا می کنید و این جذاب ترین رفتار اخلاقی شما است!
کیمیا- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: تست خودشناسی روبروی آینه
من که کلا به پس گردنم بیشتر توجه می کنم
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
تازه یه مشکل واسم پیش اومد(موقع نوشتن این متن)برق رفتنزدیک بود این کامپیوتر رو جر بدم اما خودمو کنترل کردم و بعد یه عالمه فحش با حال دادم که خودم کفم برید.
اخه هر کس جای من بدبخت بود سکته رو زده بود و رو دست مامان و باباش می موند.چون من تا اخر این متن نوشته بودم که برققققققققققققققققققققققققق فرط شد!
یعنی من مظلوم واقع شده 2بار این متن به این زیادی رو نوشتم!
برای نوشتن متنهای این مدلی
اول اونو توی ورد تایپ کنید و هر سطر هم که تایپ کردید save کنید و بعد که کامل شد منتقل کنین اینجا
÷س واقعا دست مشا درد نکنه که با اینهمه زحمت این مطلبو نوشتین
پول برای شما اهمیت بسیاری دارد اما نسبت به اهمیتی که پول در زندگی شما دارد کوشش کمی برای بدست اوردن ان به خرج می دهید و این امر بدان معنا است که سطح تقاضا و تلاش شما دارای توازن نمی باشد. افرادی که در اطراف شما هستند به دلیل رفتار های متفاوتی که شما انجام می دهید قادر به درک صمیمی از شخصیت شما نیستند ولی شما به تفکرات دیگران راجع به خودتان اهمیت زیادی نمی دهید و معمولا کار هایی که دوست دارید و طبق خواسته و میل شما باشد انجام می دهید!
مررررررررررررر30!...
kim-kim- دوست گفتگوی لاک پشتی
این پست من طرفدار نداشت؟بخدا مردم تا اینو نوشتم!
منم (صورت)بودم! :m/:
بگذار عصر و شب کلی طرفدار جمع میشه
:m/:
خیلی جالب بود
تقریبا درباره من درست بود
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
مو
شما هنرمند و خلاق هستید و معمولا دارای افکاری مثبت که باعث می شود دیگران را به خود جذب کنید.معمولا ان قدر در رویا های خود غرق می شوید که گاهی فراموش می کنید در حال حاضر و در این زمان هستید.شما برای بدست اوردن پیروزی ها و موفقیت ها با تلاش مداوم و پیوسته پیش می روید و قادر به درک موضوعاتی هستید که دیگران نمی توانند ان ها را درک کنند.موقعیت اجتماعی برای شما مهم تر از جنبه اقتصادی می باشد و به خانواده و دوستان اهمیت زیادی می دهید. افکار مثبت بقدری در شما زیاد است که می توانید ان را به دیگران نیز منتقل کنید.
کیمیا جون نمی دونم چند ساله هستی شاید دبیرستانی باشی اما من ازت خیلی خوشم میاد خیلی روحیه طنز و شادی داری. خیلی خوبه آخه فکر کنم با هم همسن هم باشیم من که تازه 18 سالم رو تموم کردم :*
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
مرسی
مال من اولی بود
ای پول دوست : دی
alex_pk- کاربر متوسط لاک پشتی
ممنون کیمیا خانم گل
دختر گل کمی صبور باش (همه که آنلاین نبودن! ) من خودم شخصا پست ها و تاپیک های شما را خیلی دوست دارم
راستی خوشحالم که هم سن من هستی
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
من که به پای شما که نمی رسم خانمی!
:* :* :* :* :* :* :*
منم شخصا شما رو دوست دارم!
چه جالب!امروز من چقدر همسن پیدا کردم!یکم عجیبه!؟ : :
honey- همکار گفتگوی لاک پشتی
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
الهام جونممنون که نظر دادی! :* :*
من دی ام...!هر دومون هم که اول به صورتمون نگاه میکنیم...! :scratch:
kim-kim- دوست گفتگوی لاک پشتی
اما متاسفانه تو این یکی مثل هم نیستیم من مردادم!
اما کلا فالم درست بود.
مرضیه- مدیر گفتگوی لاک پشتی
صفحه 1 از 2 • 1, 2
» تست خودشناسی با انتخاب بوی خوش دلخواه شما
» تست خودشناسی با انتخاب بوی خوش دلخواه شما
» تست خودشناسی جدید
» تست های خودشناسی ( از روی تصویر )