امتحان خرداد
صفحه 3 از 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
رد: امتحان خرداد
صبح ساعت 7 بیدار میشم.میرم امتحان میدم تا ساعت 2 تو خیابون مثل بیکارا ول میتابم.میام خونه ناهار میخورم.یکم به لاکی و بقیه جک و جونور هام ور میرم.میشینم پای اینترنت تا عصر اگه بشه یک دست هم داتی میزنم ( warcraft-dota ).ساعت5 میرم بیرون تا ساعت 8 و 9 باز ول میتابم.میام خونه اگه شام خورده باشم که هیچی اگه نخورده باشم تا ساعت 10 میخورم.و نحایتا اگه وقت بشه 2 یا 3 ساعت کتاب رو ورق میزنم.فردا میرم سر جلسه به لطف برادرای گلم امتحان رو خوب میدم از اوستا نمرمو .جواب میده .یعنی بد نیست .17 18 میشی و به همین روال تا پایان امتاحانا.
خب چه طوره؟هم تفریح هم نمره.
کسی در مورد روش های کمک گرفتن(تقلب نگیداا.زشته)از برادرا(مدرسه دخترونه تا جایی که خبر دارم یارو بلد هم باشه نمیگه.ولی تو مدرسه پسرونه فرق میکنه.یارو ندونه هم یه چیزی میگه)خواست بهم پی ام بده کامل براش توضیح میدم.
SoSiS JooN- کاربر متوسط لاک پشتی
مثلا ما کل کلاسمون(چه درسخوان و چه تنبل)تقلبی میکنن و با هم همدسیم و معلما کلی از دستمون شاکی اند و به ما لقب مارمولک های چشم قیچ دادن.اونا خیال می کنن که سر جای بچه ها رو تغییر بدن دیگه تقلبی نمی کنن ولی همه ی بچه ها پیش هر کی باشن تقلبی میکنن از جمله خودم!
کیمیا- دوست گفتگوی لاک پشتی
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
کیمیا- دوست گفتگوی لاک پشتی
امروز امتحان فیزیکو دادم.از اون امتحان های دیدنی.من کنار معلم فیزیکمون بودم.هی ازش میپرسیدم.اون هم جواب میداد.فکر کنم 2-3 نمره ای جواب داد.بعضی هاشو میگفت نمیدونم.بهش گفتم استاد یکم درس بخونید می افتید اینشکلی ها.
خلاصه بعد از 1.5 ساعت دم در مدرسه تصادف شد.یه موتوری رفته بود تو درخت:>#(: .همه معلم ها غیر از یک نفر ریختن بیرون.اون یکی هم که اونجا بود ایستاد به توت خوردن.و ما هم که منتظر این لحظات.حسابی خوش گذشت.
فکر کنم 20 بشم.هیچی غلط ندارم
SoSiS JooN- کاربر متوسط لاک پشتی
شماها بیاین سوم دبیرستان ببینم تو امتحان نهایی چطوری تقلب میکنید!!! :>#(:
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
hengameh- همکار گفتگوی لاک پشتی
چون دانشجو محسوب میشم نباید امتحان داشته باشم خرداد؟
amir hosein- کاربر خوب لاک پشتی
یکشنبه هم امتحان ریاضی دارم
وایییییییی
از این ریاضی من نفرت دارم
خدا میدونه جطور میخوام بخونم
سارا س- دوست گفتگوی لاک پشتی
فردا هم زبان دارم که آب خوردنه.
امتحان قبلی هم تاریخ بود که با کمک امداد غیبی(ت-ق-ل-ب) و امداد رسانی های زیادی 100% 20 میشم البته راحت بود چون از منطقه اومده بود کل پایه ها ی دوم راهنمایی تاریخ داشتند
امتحان دیکته،اجتماعی و 2 تا درس سخت یعنی علوم و حرفه و فن مونده حرفه و فن از همه سخت تره :>#(:
سخت ترین امتحان عربی بود،از تنها زبانی که متنفرم عربیه فروم هم که عربی شده (3 یا 4 ماه هست اینطوریه)
آرین- کاربر خوب لاک پشتی
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
من با تمام دروس مشکل داشتم اما نمره ریاضی و فیزیک و شیمی و زیستم همیشه بهتر از دروس انسانی بود.
amir hosein- کاربر خوب لاک پشتی
یه موقع هایی عجیب واسه خرداد دانش آموزی دلم تنگ میشه و هیجان تابستونی که زود حوصله ام ازش سر میرفت... :;;>:
hengameh- همکار گفتگوی لاک پشتی
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
3تا رو ننوشتم
setareh- دوست گفتگوی لاک پشتی
صفحه 3 از 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
» جملات قشنگ و پند آموز
» راه هاي جالب و خواندني براي تقلب كردن در امتحان